Hepinize günaydın bugün izmire geri dönüyorum dün tekrar test yapıldı bir umut ama yine negatif doktorum bir daha denememi olmazsa artık yaptırmamamı söyledi çünkü artık sağlığım bozuluyor bir dahaki denemede olumsuz olursa yumurta donasyonu yapılabilir dedi ama bende onu kabul etmem Hakkımda hayırlısı buymuş Rabbimin vardır bir bildiği destekleriniz için hepinize çok Tşk ederim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Cok tesekkur ederim canimCanim guzel haberlerini bekliyoruz dua et bolbolbende şimdi dua ediyorum sana Rabbim hakkında en hayırlısı neise onu versin inşallah
Hepinize günaydın bugün izmire geri dönüyorum dün tekrar test yapıldı bir umut ama yine negatif doktorum bir daha denememi olmazsa artık yaptırmamamı söyledi çünkü artık sağlığım bozuluyor bir dahaki denemede olumsuz olursa yumurta donasyonu yapılabilir dedi ama bende onu kabul etmem Hakkımda hayırlısı buymuş Rabbimin vardır bir bildiği destekleriniz için hepinize çok Tşk ederim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Allah yardımcın oslunn canımm dua et bol bol ümit kesilmezzYarin test gunum ama cok korkuyorum kizlar idrar testinde negatif sonuc aldim bu da öyle cikar diye korkuyorum allahim bana yardim et
kızlarrr bgn 8.gün ama hiç kasık ağrısı filan yok yaa normal mi gün yaklastıkça korkmaya baslıyorm
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.Kizlar benimde test gunum yarindi ama dayanamadim gittim verdim kan. 1 saate cikar heralde. Bu belirsizlik beni mahvetti. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Insallah canimm insallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Kizlar benimde test gunum yarindi ama dayanamadim gittim verdim kan. 1 saate cikar heralde. Bu belirsizlik beni mahvetti. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Rabbimin mucizeleri hiçbir zaman bitmez moralini yüksek tut canım herşeyden önemlisi senin sağlığın allaha emanet olHepinize günaydın bugün izmire geri dönüyorum dün tekrar test yapıldı bir umut ama yine negatif doktorum bir daha denememi olmazsa artık yaptırmamamı söyledi çünkü artık sağlığım bozuluyor bir dahaki denemede olumsuz olursa yumurta donasyonu yapılabilir dedi ama bende onu kabul etmem Hakkımda hayırlısı buymuş Rabbimin vardır bir bildiği destekleriniz için hepinize çok Tşk ederim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Canim cok uzgunsun biliuoruz ama sakin umudunu yitirme hayat mucuzelerle dolu yeterki rabbim ol desin.oyle mucuzeler oluyorki hayatta ne bilim ne tıp buna aciklama bulamiyor.saracoglunun bir cok rahatsizlik icin yapilan kurleri var onlari arastir gerekirse ara bizzat oneride bulnuyorlar ihmal etme.benim cok yakin arkadasim yilmadan yapti bu kurlerden ve hamile ayin 15 dogumu var.dualarimiz seninle canimHepinize günaydın bugün izmire geri dönüyorum dün tekrar test yapıldı bir umut ama yine negatif doktorum bir daha denememi olmazsa artık yaptırmamamı söyledi çünkü artık sağlığım bozuluyor bir dahaki denemede olumsuz olursa yumurta donasyonu yapılabilir dedi ama bende onu kabul etmem Hakkımda hayırlısı buymuş Rabbimin vardır bir bildiği destekleriniz için hepinize çok Tşk ederim Rabbim yar ve yardımcınız olsuun
Hangi merkeze gidiceksin canımKizlar bende onumuzdeki hafta yeni merkezle gorusmeye gidecegim oleyyy
Allah guzel sonuclar almani nasip etsin insallah benimde dun transferim oldu 18 aralik sonucumKizlar transferim gerceklesti. Sonuc 21 Aralikta. 1 tane 6 hucreli 2. Kalite 3. Gun embriyosu. Rahim kalinligi transferden once 13.3. Yasim 26 ancak erken menopoz tehlikem var. Dua edin lütfen
Izmirdeki irenbe ye gidecegim canimHangi merkeze gidiceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?