Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gülüm inan okadar çok üzüldüm ki anlatamam sana inşallah kendiliğinden oluverir Rabbimizin izniyle inşallah dualarim daima sizlerle ve seninle istanbulda bir kalp daima anne olman için sana dua edecek bunu bil lütfen

Simdi bunlari dusunme, vucudunu ve zihnini negatifliklerden arindir, hazir oldugunda tekrar yola cikarsin.. once sen ve senin sagligin geliyor unutma.
baska da ne desek bos iste..

kızlarrr bgn 8.gün ama hiç kasık ağrısı filan yok yaa normal mi gün yaklastıkça korkmaya baslıyorm

sıkıntı yapma cnm benim de hiçbir belirtim yoktu. hatta bu sefer de olmadı diyerek gittim ama 10. gün sonuç 64tü. geçen sefer kendimi resmen hamile gibi hissediyordum, karnım şiş, kasıklarımda batmalar, iştahım açılmıştı falan. dedim kesin oldu. 12. gün gittim ki 0,25. Yani rahat ol. hissettiğimiz her şey ilaçlardan zaten.

Kizlar benimde test gunum yarindi ama dayanamadim gittim verdim kan. 1 saate cikar heralde. Bu belirsizlik beni mahvetti. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah

hayırlısı olsun canım iyi yaptın. insanı belirsizlikler bitiriyo zaten... güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Rabbimin mucizeleri hiçbir zaman bitmez moralini yüksek tut canım herşeyden önemlisi senin sağlığın allaha emanet ol

canım bu dünyada her şey insanlar için. Bizim ilk denememizde 13 yumurta toplanmasına rağmen döllenme olmadı. doktorlar daha fazla kendinizi yıpratmayın, sperm donasyonu düşünün dedi. üstelik bunu söyleyen yalnızca bir doktor da değildi. kaç doktora gittiysek döllenme için şans tanımadılar bize. spermin yumurtayı dölleme yeteneği yoktu. Ama allahım içimize öyle umut tohumları ekti ki, tekrar denedik. 19 yumurtadan 10 tanesi birden döllendi. doktorum bu durumu nasıl açıkladı biliyor musun? sadece "kısmet" dedi. biz de şaşkınız dedi. Nolur umudunu yitirme. donasyon ve evlat edinme konusunda da katı düşünme. bu sürecin bana öğrettiği en güzel şey önyargılarımdan kurtulmak ve büyük konuşmaktan vazgeçmek oldu... Ne olursa olsun Allah hayırlısını versin, yardımcın olsun. Dualarımız seninle...

Selam kizlar bugun test gunu olanlardan ses yokmu hala.guzel haberler aliriz insallah bugunde.

Son düzenleme:
Canim cok uzgunsun biliuoruz ama sakin umudunu yitirme hayat mucuzelerle dolu yeterki rabbim ol desin.oyle mucuzeler oluyorki hayatta ne bilim ne tıp buna aciklama bulamiyor.saracoglunun bir cok rahatsizlik icin yapilan kurleri var onlari arastir gerekirse ara bizzat oneride bulnuyorlar ihmal etme.benim cok yakin arkadasim yilmadan yapti bu kurlerden ve hamile ayin 15 dogumu var.dualarimiz seninle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…