Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar gunaydinnn nasilsiniz 24saat gecti bebis icerde napio acaba transferi bekleyen herkesin sonuc bekleyenlerin ve tedavisi suren tum arkadaslarim rabbim yardimcimiz olsun insallah....

Gozun aydin canim iyi haberlerin devami gelir insallah. Kac yasindaydin sen kanunen 2 transferle sınırlı biliyorsundur herhalde ayrica tabiki bu karari esinle ve doktorunla birlikte vermelisiniz. Biz riske atmak istemedik 2 tane transfer ettik cunku ilk tup bebek denememde 3 taneden bir tane tutmustu. Allahim saglikla gelmesini nasip etsin tek de olsa ikizde olsa sağlıklı olsunlar yeter
arkadaşlar pazartesi transferim var ins, tek yumurta mi çift yumurta mi transfer edilmeli sizce. suana kadar 5 tane si dollenmis bugüne kadar, bugün 3. gün. lütfen yardım :-@

"umut2255, post: 37262877, member: 504682"]Kizlar gunaydinnn nasilsiniz 24saat gecti bebis icerde napio acaba transferi bekleyen herkesin sonuc bekleyenlerin ve tedavisi suren tum arkadaslarim rabbim yardimcimiz olsun insallah....[/QUOTE]
Bebisler icerde ne yaparlar bilmiyorum ama biz simdiden isim dusunmeye basladik bile. :)

"umut2255, post: 37262877, member: 504682"]Kizlar gunaydinnn nasilsiniz 24saat gecti bebis icerde napio acaba transferi bekleyen herkesin sonuc bekleyenlerin ve tedavisi suren tum arkadaslarim rabbim yardimcimiz olsun insallah....
Bebisler icerde ne yaparlar bilmiyorum ama biz simdiden isim dusunmeye basladik bile. :)[/QUOTE]

Canjm test tarihin neydi

güzel haberler bekliyoruz senden hadi hayirlisi ins
teşşekür ederim canım.geldim cok şükür bir sıkıntı yok estofrem içtim başladık Hakkımızda hayırlısı olsun..geri sayım başladı biz elimzden geleni yapıyoruz.Rabbime tevekkül ediyorum herşey ol derse olur.hayırlısı cümlemiz için

eksik olma canım ins. yaş 23 te, bn de korkuyorum ya bi tane transfer ederlerde tutunmazsa, iki embriyo olunca biri gitse bile diğerinin tutunma olasiligi var. yani eğer 1 kaliteyse embiyolarim eşimle 2 tane transfer edin diyecez ins.?! öyle yapsak daha iyi değil mi

hadi bakalım ekim bizim ayımiz olsun inşallah :-D

dygarslan .!.:
Canjm test tarihin neydi

Benim 20 ekim test tarihi isim dusunmek icin çok erken biliyorum ama umutsuz değilim hiç tuttu biliyorum ama bir mi ikimiz o Allahın takdiri[/QUOTE]

Canim aramizda bir gun var superrr

CanımE="acelyacicegi, post: 37262874, member: 629575"]arkadaşlar pazartesi transferim var ins, tek yumurta mi çift yumurta mi transfer edilmeli sizce. suana kadar 5 tane si dollenmis bugüne kadar, bugün 3. gün. lütfen yardım :-@[/QUOTE]
Canim heyecan yapma 2 emrio transfer ederler izin kağıdı imzalatiliyor bildigim kadariyla.size kalmis dr konus, yumurtanin kalitesine göre davraniyorlar, hadi bakalim hayirlisi göbeğinde ikiz taşırsin inşallah. Dualar seninle,,

Canim heyecan yapma 2 emrio transfer ederler izin kağıdı imzalatiliyor bildigim kadariyla.size kalmis dr konus, yumurtanin kalitesine göre davraniyorlar, hadi bakalim hayirlisi göbeğinde ikiz taşırsin inşallah. Dualar seninle,,[/QUOTE]
çok sağol amin inşallah canım bnm güzel duan için. tek ,ikiz farketmez yeterki olsun da. rabbim herkese yaşatır ins anneliği;-)

C
Canim aramizda bir gun var superrr
ayın kacinda başladınız tedaviye[/QUOTE]

Canim 22 eylulde ilaclara basladim 8 ekimde transferim oldu. Insallah pespese guzel haberleri aliriz. Bende ilaclarin etkisi galiba inanilmaz derecede yemek yiyorum daha hamile kalmadan kilo almaya basladim bile.

[QUOTinşallahcelyacicegi, post: 37265176, member: 629575"]Canim heyecan yapma 2 emrio transfer ederler izin kağıdı imzalatiliyor bildigim kadariyla.size kalmis dr konus, yumurtanin kalitesine göre davraniyorlar, hadi bakalim hayirlisi göbeğinde ikiz taşırsin inşallah. Dualar seninle,,[/QUOTE]
çok sağol amin inşallah canım bnm güzel duan için. tek ,ikiz farketmez yeterki olsun da. rabbim herkese yaşatır ins anneliği;-)[/QUOTE]
Amin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…