Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

irenbe de izmirin bahçecisi..
hayırlısı olsun inşallah :)
Oylemi diyosun canin olumsuz seylerde okudum merkez hakkinda ama nedense icime sindi.onceden doktorla gorusmustuk cunku oraya karar verdik.hayirlisi bakalim bu 5. Olacak insallah son olur benim icinde

Oylemi diyosun canin olumsuz seylerde okudum merkez hakkinda ama nedense icime sindi.onceden doktorla gorusmustuk cunku oraya karar verdik.hayirlisi bakalim bu 5. Olacak insallah son olur benim icinde

bahceciyle de ilgili olumsuz seyler yazıyorlar
her merkezle ilgili bir sürü sey yazıyorlar önemli olan senin içine sinmesi
inşallah sağlıkla bebegini alırsın kucagına
bu arada firdevsin zamanı geldi nerede o?

bahceciyle de ilgili olumsuz seyler yazıyorlar
her merkezle ilgili bir sürü sey yazıyorlar önemli olan senin içine sinmesi
inşallah sağlıkla bebegini alırsın kucagına
bu arada firdevsin zamanı geldi nerede o?
Evet haklisin her merkezin ve doktorun basariziligida var onemli olan yaklasimlari bencede.firdevs saat 1 gibi demisti hadi bakalim insallah yuzu gulmustur

canım her merkez için olumlu olumsuz yorumlar oluyor.Önemli olan senin ilk izlenimin.Gidersin ön görüşmeni yaparsın doktor içine siner bununla devam etmeliyim dersen başka yer aramazsın.bende bursada gittim aslında istanbula da bir iki yere gitmeyi planlamıştım ancak doktor içime sindi kendimi yorucam merkezleri gezerek dedim.bu sefer burda deniyim hakkımda hayırlısı olsun diye düşündüm.bakalım artık kısmetse perşmbe günü transferim olucak

Bana kalsa ben hic test yaptirmicaktim dunku negatif sonuctan sonra korkuyorum yine negatif olcak diye ya of bunalimdayim

Oylemi bak sevindim buna ben refik beyle ön gorusmeye gidecegim canim.senin dr kim.ve ne durumdasin su an
Ben Aral Özbal' a gidiyorum. Daha yeni başladık tüm testler tahliller yapıldı. 10 gün önce de histereskopi oldum. Şİmdi adet olmayı bekliyorum. 2. günü gidicem başlayacağız tedaviye bakalım, hayırlısı.

Kizlar bende opera gibi dayanamayip yapmistim. 10. Gunum bugun degerim 36.90 simdilik hamileyiminsallah boyle devam eder. Allah herkese nasip etsin insallah

sabırsızlar ordusu olduk yaaa...
çok tebrik ederim canım benim.. zaten bizim 10 günümüz bugün, bizim hastane transfer gününü saydıgı için yarın test yaptırıcaz..
biz gercek test günü olan herkesten önce yaptık öğrendik rahatladık valla

Hayirli olsun canim senin icinde umarim guxel sonuclar alirsin.ben nedense bu merkeze inaniuorum olacak gibi doguyor icime o yuzden bir an once baslamak icin sabirsizlaniuorum.senin icinde bu merkez ugurlu gelir ve istedigin sonucu alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…