Hayirlu olsun canim insallah guzel haberlerini aliriz.dualarim hepinizle insallahKizlar transferim gerceklesti. Sonuc 21 Aralikta. 1 tane 6 hucreli 2. Kalite 3. Gun embriyosu. Rahim kalinligi transferden once 13.3. Yasim 26 ancak erken menopoz tehlikem var. Dua edin lütfen
Izmirdeki irenbe ye gidecegim canim
Canim bugun yapsaydin kan testi.operada bir gun oncesi yapti cikti hic olmszsa icin rahat ederdiYarin test gunum ama cok korkuyorum kizlar idrar testinde negatif sonuc aldim bu da öyle cikar diye korkuyorum allahim bana yardim et
Oylemi diyosun canin olumsuz seylerde okudum merkez hakkinda ama nedense icime sindi.onceden doktorla gorusmustuk cunku oraya karar verdik.hayirlisi bakalim bu 5. Olacak insallah son olur benim icindeirenbe de izmirin bahçecisi..
hayırlısı olsun inşallah :)
Oylemi diyosun canin olumsuz seylerde okudum merkez hakkinda ama nedense icime sindi.onceden doktorla gorusmustuk cunku oraya karar verdik.hayirlisi bakalim bu 5. Olacak insallah son olur benim icinde
Evet haklisin her merkezin ve doktorun basariziligida var onemli olan yaklasimlari bencede.firdevs saat 1 gibi demisti hadi bakalim insallah yuzu gulmusturbahceciyle de ilgili olumsuz seyler yazıyorlar
her merkezle ilgili bir sürü sey yazıyorlar önemli olan senin içine sinmesi
inşallah sağlıkla bebegini alırsın kucagına
bu arada firdevsin zamanı geldi nerede o?
hakkında hayırlısı olsun canımIzmirdeki irenbe ye gidecegim canim
Ayyy hadi gozun aydin canim cok sevindimKizlar bendeopera gibi dayanamayip yapmistim. 10. Gunum bugun degerim 36.90 simdilik hamileyim insallah boyle devam eder. Allah herkese nasip etsin insallah
Kizlar bendeopera gibi dayanamayip yapmistim. 10. Gunum bugun degerim 36.90 simdilik hamileyim insallah boyle devam eder. Allah herkese nasip etsin insallah
canım her merkez için olumlu olumsuz yorumlar oluyor.Önemli olan senin ilk izlenimin.Gidersin ön görüşmeni yaparsın doktor içine siner bununla devam etmeliyim dersen başka yer aramazsın.bende bursada gittim aslında istanbula da bir iki yere gitmeyi planlamıştım ancak doktor içime sindi kendimi yorucam merkezleri gezerek dedim.bu sefer burda deniyim hakkımda hayırlısı olsun diye düşündüm.bakalım artık kısmetse perşmbe günü transferim olucakOylemi diyosun canin olumsuz seylerde okudum merkez hakkinda ama nedense icime sindi.onceden doktorla gorusmustuk cunku oraya karar verdik.hayirlisi bakalim bu 5. Olacak insallah son olur benim icinde
Ben de İrenbeye gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsun.Izmirdeki irenbe ye gidecegim canim
hayırlı olsun canım,inşallah artarak devam ederKizlar bendeopera gibi dayanamayip yapmistim. 10. Gunum bugun degerim 36.90 simdilik hamileyim insallah boyle devam eder. Allah herkese nasip etsin insallah
Oylemi bak sevindim buna ben refik beyle ön gorusmeye gidecegim canim.senin dr kim.ve ne durumdasin su anBen de İrenbeye gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsun.
Kuzum bak saniyede 2 gun once yapti sonuc cikti.kendini boyle yiyecegine git bugunden yaptir bence az cok kanda cikar.sende rahatlarsinBana kalsa ben hic test yaptirmicaktim dunku negatif sonuctan sonra korkuyorum yine negatif olcak diye ya of bunalimdayim
Ben Aral Özbal' a gidiyorum. Daha yeni başladık tüm testler tahliller yapıldı. 10 gün önce de histereskopi oldum. Şİmdi adet olmayı bekliyorum. 2. günü gidicem başlayacağız tedaviye bakalım, hayırlısı.Oylemi bak sevindim buna ben refik beyle ön gorusmeye gidecegim canim.senin dr kim.ve ne durumdasin su an
Kizlar bendeopera gibi dayanamayip yapmistim. 10. Gunum bugun degerim 36.90 simdilik hamileyim insallah boyle devam eder. Allah herkese nasip etsin insallah
Hayirli olsun canim senin icinde umarim guxel sonuclar alirsin.ben nedense bu merkeze inaniuorum olacak gibi doguyor icime o yuzden bir an once baslamak icin sabirsizlaniuorum.senin icinde bu merkez ugurlu gelir ve istedigin sonucu alirsin insallahBen Aral Özbal' a gidiyorum. Daha yeni başladık tüm testler tahliller yapıldı. 10 gün önce de histereskopi oldum. Şİmdi adet olmayı bekliyorum. 2. günü gidicem başlayacağız tedaviye bakalım, hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?