Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hayirli olsun canim senin icinde umarim guxel sonuclar alirsin.ben nedense bu merkeze inaniuorum olacak gibi doguyor icime o yuzden bir an once baslamak icin sabirsizlaniuorum.senin icinde bu merkez ugurlu gelir ve istedigin sonucu alirsin insallah
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Ben şimdiye kadar çok memnun kaldım merkezden, ilgi alaka çok güzel, doktorumu da çok sevdim. Çok sıcak kanlı, güler yüzlü. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.

Fridevsss kiz nerdesin.anam bu heyecan beni oldurcek kendiminkini ogrendim.bitti ama herfgun ayni heyecan valla

Kizlar bende opera gibi dayanamayip yapmistim. 10. Gunum bugun degerim 36.90 simdilik hamileyiminsallah boyle devam eder. Allah herkese nasip etsin insallah
hayırlı olsun canım Allah kucağına almak nasip etsin inşallah :) kaçıncı gün emriyosuydu tek embriyomu transfer gününüde sayıyormuyuz? lütfen yardım

hayırlı olsun canım Allah kucağına almak nasip etsin inşallah :) kaçıncı gün emriyosuydu tek embriyomu transfer gününüde sayıyormuyuz? lütfen yardım

3. gün embriyosuydu onun da
bizim opu ve transfer aynı gün aynı saatlerde aynı hastanede olmuş
bizim hastane transfer günün sayıp 12. günü test istiyo
29 kasımdı transfer, tek embriyo transfer edilmişti
ben saniye hanım yerine cevap veriim o şimdi heyecanlıdır :)

ayyy sesli güldüm valla dur bi nefes al oksijensiz kalacan! :) duremen sen duremen zaten. ENERJİNE HAYRANIM HEP BÖYLE OLASIN :)

Vala tez canlı arkadaşım. Sen yine iyi dayanmışsın

cnm transfer gününün ertesi gününü 1 sayarsan, 10. günde çıkar büyük ihtimalle. 9da da çıkar ama riske gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…