Geldim canlarim burdayim.Cok sukur geldi dogumgunu hediyem.degerim 106.Rabbime sukurler olsun ki hamileyiiiiiiim
Geldim canlarim burdayim.Cok sukur geldi dogumgunu hediyem.degerim 106.Rabbime sukurler olsun ki hamileyiiiiiiim
Valla nasil mutlu oldum sabahtir okuyorum senin icin cok sukur dualarimiz kabul oldu.hadi gozun aydin bebisinle nice muylu yillaraGeldim canlarim burdayim.Cok sukur geldi dogumgunu hediyem.degerim 106.Rabbime sukurler olsun ki hamileyiiiiiiim
ayyy çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) bugün tranferin kaçıncı günüydü?Geldim canlarim burdayim.Cok sukur geldi dogumgunu hediyem.degerim 106.Rabbime sukurler olsun ki hamileyiiiiiiim
yarın test yaptıracaklar kimler?bugün test yapanlardan hep mutlu haber aldık sanırım.Yarın test yapıcaklarda inşallah bu şekilde devam eder
yarın test yaptıracaklar kimler?
İnsallah canim ogunleride goruruz.10. Gunuydu canim teansferiminayyy çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) bugün tranferin kaçıncı günüydü?
Canim Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda versin.Cok tesekkur ederim hepinizeValla nasil mutlu oldum sabahtir okuyorum senin icin cok sukur dualarimiz kabul oldu.hadi gozun aydin bebisinle nice muylu yillara
Cnm seninde hayirli olsun insallah guzel haberlerini aliriz. Kac embriyo ve kalitesi nasıldıAllah guzel sonuclar almani nasip etsin insallah benimde dun transferim oldu 18 aralik sonucum
Cok tesekkur ederim canimohh çok şükür sabahtan beri bekeldiğimize değdi... ayy böyle arka arkaya pozitif haberleri almak ne kadar güzel... Hadi gözün aydın
Harika, bebeğin her doğumgününde yanında olsun inşallah:)Geldim canlarim burdayim.Cok sukur geldi dogumgunu hediyem.degerim 106.Rabbime sukurler olsun ki hamileyiiiiiiim
İnşallah canım bizde o haberleri duyarız.Pozitif sonuc alan arkadaslari tebrik ediyorum Allah saglikli bir sekilde tamamina erdirsin insallah.Benimde test gunum cumartesi sabirsizlikla bekliyorum umarim size guzel haberler veririm
Yarın test yapacaklar dün yaptı:)yarın test yaptıracaklar kimler?
İnsallah canim Allah herkese yasatsin kimseyi evladindan ayirmasin insallah.Harika, bebeğin her doğumgününde yanında olsun inşallah:)
yani sen 10. oda 11. gün yapyırmış oldu öyle mi? benim transferim 1 aralıkta yapıldı. merkez 13 aralık test dedi. 13 aralık cumartesiye denk geliyor malum ben kasabadayım. cuma günü yaptırayım diyorum,devlet hastanesinde mecbur. transferide sayarsak 12. gün oluyor zannımca :) yoksa 11 mi? deliricem3. gün embriyosuydu onun da
bizim opu ve transfer aynı gün aynı saatlerde aynı hastanede olmuş
bizim hastane transfer günün sayıp 12. günü test istiyo
29 kasımdı transfer, tek embriyo transfer edilmişti
ben saniye hanım yerine cevap veriim o şimdi heyecanlıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?