Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

B bahceliev senin test günün ne zaman canım
1 aralık transfer: merkez 13 aralıkta dedi 13 aralık cumartesiye denk geliyo, cuma günü yaptırayım diyorum ama emin değilim 11. günüm mü oluyor 12. günüm mü? merkez trans gününü 1. gün olarak hesaplamamış heralde. malum benim merkeze olan uzaklığım 3 saat. mecbur hafta içi devlet hastanesinde kan vericem. kafam karışık ve bulanık :)

genelde transfer gününü hesaplamıyorlar diye biliyorum bende.Senin merkezde o şekilde yapmış ozaman.3.gün embriyosu ise 12.gün 5.gün embriyosu ise 10.gün test tarihi söylüyorlar.Seninki 3.gün sanırım değil mi?
O halde cuma günü yaptırırsın bence canım,11.gün olmuş oluyor en azından çıkmış olur inşallah güzel haberlerinle bizide sevindirirsin.

evet 3. gün 8 hücreli 1. kalite tek embriyo

haklısın cnm yaa ama işte insanoğluyuz hemen umutsuzluğa kapılıveriyorz inş bnmde öyle olur cmts gelsin hayırlısı ile

Ccanım o kadar üzülüyorum ki sana bişey yazamıyorum, dün kan vereceğini biliyrdum ama yazamadım eğer artsaydı yazardın diye düşündüm, Allahım tez zamanda sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. bende yarın kese görmeye gideceğim ama inşallah hayırlısıyla nasip eder Allahım keseyi görmeyide kalbini duymayıda, o kadar korkuyorum ki değerlerin kötü oşmasından dolayı dış gebelik olmasından anlatamama sana

Canim getirme aklına öyle şeyler inşallah yarın keseyi göreceksin bugece sürekli dua et benimde dualarim seninle olacak muck canım benim

Canim getirme aklına öyle şeyler inşallah yarın keseyi göreceksin bugece sürekli dua et benimde dualarim seninle olacak muck canım benim
Canım zaten dua ile bugünlere geldiğimi düşünüyorum, daha öncede yazmıştım çok inanıyorum duanın gücüne ben edeceğim tabi ama kulun kula ettiği dua daha makbulmüş ya o yüzden dualarını bekliyorum. deni ne zaman çağırdılar kese için?

Canim bu perşembe kan tahlilini tekrar yapacağım saglik ocaginda bakalım nasıl gidiyor
zeynep Kamilde ki doktorum ptesi tekrar gelin değerinize tekrar bakalım ona göre kese için konuşalım dedi hayırlısı canım benim hiç merak etme dualarim daima sizlerle

Geldim canlarim burdayim.Cok sukur geldi dogumgunu hediyem.degerim 106.Rabbime sukurler olsun ki hamileyiiiiiiim
Ccanım çok sevindim, hayatının en güzel hediyesi b oldu sanırım :) şimdi eşin sana hediye almazmış ben sana verdim hediyeyi diye :) Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.

cnm benim cuma günü de yaptırsan çıkar merak etme. transfer gününü saymasan bile 11. gün oluyo. sıkıntı yapma

canım inşallah göreceksin sen :) offff bi yarın saat 2 olsa da bende önümü görsem gerçi hiçbişeyin garantisi yok diğer gebeliğim çok iyiydi düştü, bu kötü başladı iyi olur belki Allahtan ümidi kesme diyorum bakalım yarın ne olacak.

Yarın hersey çok güzel olacak canım böyle düşün asla olumsuz düşünmek yok dualarim seninle mutlaka hayırlı haberini bekliyor olacağım bebisi üzmek yok buna müsade edemem teyzesi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…