Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Evet gercekten verdi hediyemi ama yinede hediye almaktan kurtulamaz.Aslinda yanimda olabilse o bile yetecekti ama izni yok mecbur dondu.Artik donunce bakcak bi caresine. Bugun ben sana hediye almistim ama bu olmaz sadece ne istersin baska diyor.Bende sarraflar sagolsun onlar bi fikir merak etme sen canim dedim.nefesi kesildi gibi geldi bi an.simdi bana kaca patlar ki diye dusunuyordur

Saatler ilerletikce icime korku giriyo ne yapcam ben umutsuzum ya allahim bana yardim et sizlerde dua ettin hayirli sonuc alıyım

Zekiyecim dualarim seninle inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin arkadaşım umutsuz olursan olmaz umudumuz daima olmalı Rabbimiz hakkımızda en hayırlısı nezaman ise ozaman nasip edecek unutma

kızlarr iğne yerleriniz acıyo mu bnm şişlikler oluşmuş kolonyalı pamuklaovala dediler ama pek ii gelmedi

Gülsen sagol ama dun den beri cok korkuyorum idrar testi negatif olunca kanda negatif olcak diye böyle konuş uyorum

bu arada bende bir kasık agrısı başladı sanki bi saate adet olcam gibi
bacaklarım da agrımaya başladı adet öncesi agrır benim
normal di mi????

Gülsen sagol ama dun den beri cok korkuyorum idrar testi negatif olunca kanda negatif olcak diye böyle konuş uyorum

Canim idrar testi ben akşam yaptım saat 5-6 gibi valla hicbirsey çıkmadı tek çizgi ama sabah yapınca çıkıyor ayrıca herkesin hcg değeri farklıdır birçok kişi hamileyken bile idrar testi negatif çıkıyor internetten araştırirsan görebilirsin ümidini kaybetme bebek varsa eğer onuda uzuyorsun

Kizlar transfeeden sonra hangi ilaclari kullaniyorsunuz benim bir suru ilac var imom q10 estrofem gunde 2 defa progestan fiyil 3 defa decort diye kortizon hapi 1 tane gundr bir kree magnezyum gundr 3 kere gaz hapi gundr 1 kere corapirin ayin 12 si ve 14 undr 2 tane igne anlyacaginiz bir avuc ilac aliyorum siz neler kulaniyorsunuz

cnm bn de oksapar ve progestan iğnelerini kullanıyorm yanında folik 1 coraspin ve estrofem içiyorm

Hanımlar bu sabah embriyo naklimi yaptırdım. 2 tane olacaktı ama birisi gelişmemiş tek embriyo nakledildi. Eşim netten araştırma yapmış bu üç günü yatarak geçirmene gerek yok diyo ev işleri beyefendinin üstüne kalacak yaaa :)
Aşılama yapılırken çok ağrım olmuştu bu seferde olacak diye çok korktum benim ağrı eşiğim düşüktür ama hissetmedim bile idrara o kadar sıkışıktımki başka bişey düşünemedim işlemden yarım saat sonra doktorum tuvalete gitmeme izin verdi. Umarım sorun olmaz. 21 Aralıkta sonuç belli olacak. Şimdi asıl sorun 12 gün beklemek :) Rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah pozitif sonuç alırım..
Kullandığım ilaçlar ; crione(vajinal jel), folikasit, coraspin

Son düzenleme:
Canim arkadasim bende bugun kan verdim tekrar deger dusuyor zaten diktorumada soyledim umut yok bende dedim dedigim gibide oldu nasip boyleymis kismet bakalim ne zaman guler yuzumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…