Evet gercekten verdi hediyemi ama yinede hediye almaktan kurtulamaz.Aslinda yanimda olabilse o bile yetecekti ama izni yok mecbur dondu.Artik donunce bakcak bi caresine. Bugun ben sana hediye almistim ama bu olmaz sadece ne istersin baska diyor.Bende sarraflar sagolsun onlar bi fikir merak etme sen canim dedim.nefesi kesildi gibi geldi bi an.simdi bana kaca patlar ki diye dusunuyordurCcanım çok sevindim, hayatının en güzel hediyesi b oldu sanırım :) şimdi eşin sana hediye almazmış ben sana verdim hediyeyi diye :) Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Saatler ilerletikce icime korku giriyo ne yapcam ben umutsuzum ya allahim bana yardim et sizlerde dua ettin hayirli sonuc alıyım
kızlarr iğne yerleriniz acıyo mu bnm şişlikler oluşmuş kolonyalı pamuklaovala dediler ama pek ii gelmedi
hmmhemsire ovala deyince yaptım bi iki geçmedibide öyle yapıym cnm sağolcanım eczaneden alkol al onu pamuga dök sadece bastır cek
şimdilik kolonyayla dediğimi yap ama sakın ovusturma kompres yap, bas çek
Gülsen sagol ama dun den beri cok korkuyorum idrar testi negatif olunca kanda negatif olcak diye böyle konuş uyorum
Insallah dedigin gibi olur canim dua et
Amin canim bende dun transfer oldum insallah olur nelere dikkat ettin canim transferden sonra dua et banadaSağol canım Allah razi olsun Rabbim tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah :)
cnm bn de oksapar ve progestan iğnelerini kullanıyorm yanında folik 1 coraspin ve estrofem içiyormKizlar transfeeden sonra hangi ilaclari kullaniyorsunuz benim bir suru ilac var imom q10 estrofem gunde 2 defa progestan fiyil 3 defa decort diye kortizon hapi 1 tane gundr bir kree magnezyum gundr 3 kere gaz hapi gundr 1 kere corapirin ayin 12 si ve 14 undr 2 tane igne anlyacaginiz bir avuc ilac aliyorum siz neler kulaniyorsunuz
Canim arkadasim bende bugun kan verdim tekrar deger dusuyor zaten diktorumada soyledim umut yok bende dedim dedigim gibide oldu nasip boyleymis kismet bakalim ne zaman guler yuzumuzHepinize günaydın bugün izmire geri dönüyorum dün tekrar test yapıldı bir umut ama yine negatif doktorum bir daha denememi olmazsa artık yaptırmamamı söyledi çünkü artık sağlığım bozuluyor bir dahaki denemede olumsuz olursa yumurta donasyonu yapılabilir dedi ama bende onu kabul etmem Hakkımda hayırlısı buymuş Rabbimin vardır bir bildiği destekleriniz için hepinize çok Tşk ederim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Amin canim bende dun transfer oldum insallah olur nelere dikkat ettin canim transferden sonra dua et banada
Canim arkadasim bende bugun kan verdim tekrar deger dusuyor zaten diktorumada soyledim umut yok bende dedim dedigim gibide oldu nasip boyleymis kismet bakalim ne zaman guler yuzumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?