- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
Canim hayirli olsun. Bende bugun transfer oldum 21 aralikta testim var. Cnm seninde benim gibi tek embriyo sanırım. Kalitesi hücresi hakkinda bilgi verdiler mi 3. Gun embriyosu sanirim. Bide rahim kalinligin kacti. Insallah güzel sonuclar alirizHanımlar bu sabah embriyo naklimi yaptırdım. 2 tane olacaktı ama birisi gelişmemiş tek embriyo nakledildi. Eşim netten araştırma yapmış bu üç günü yatarak geçirmene gerek yok diyo ev işleri beyefendinin üstüne kalacak yaaa :)
Aşılama yapılırken çok ağrım olmuştu bu seferde olacak diye çok korktum benim ağrı eşiğim düşüktür ama hissetmedim bile idrara o kadar sıkışıktımki başka bişey düşünemedim işlemden yarım saat sonra doktorum tuvalete gitmeme izin verdi. Umarım sorun olmaz. 21 Aralıkta sonuç belli olacak. Şimdi asıl sorun 12 gün beklemek :) Rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah pozitif sonuç alırım..
Kullandığım ilaçlar ; crione(vajinal jel), folikasit, coraspin
bu arada bende bir kasık agrısı başladı sanki bi saate adet olcam gibi
bacaklarım da agrımaya başladı adet öncesi agrır benim
normal di mi????
Kizlar bugun doktorla gorustum donmus tefavisine diger adetinle baslariz dedi ama kabul etmedim en az yedi sekiz ay bekleyecegim kendime donmem lazim biraz.
Size bisey soracagim transfer oncesi ve sonrasi sadece folik asit ve progestan fitil kullandim. Bana coraspin yada estofem falan vermedi size verilen ilaclari okuyunca acaba benim tedavimde eksikler mi var diye dusundum. Gerci ilk tedvimde bunlarin hepsini kullandim ama yine dusuk yapmistim kafam karisti ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
cnm inş bebeğin sağlıcakla doğar bize de dua edin bnm 8.günümSimdi girip yazilarinizi okuyunca 10 gun nasilda gecmis diyorum:) ben bugunku testimle ogrendim daha cok yeni ama pozitifi gordum insallah boyle devam eder. Siz arkadaslarimada allahtan yardim diliyorum cok kolay gecmiyo zaman , ignelerin acisi ama insallah degicek . Asil test tarihim yarinopera yla birlikte insallah degerlerimiz artar. zekiye111 umarim seninde umutsuzlugun sevince donusur guzel haberler verirsin bize
cnm daha beklemedeym pek bilgim yok ama bebek büyüdükçe kendine yer açmaya calışırmış ağrılar normalmiş senin de kese büyüyodr belkiyaa benim bu mesajıma niçün kimse cevap yazmadı
cnm ben de transfer oncesı 5 gun coraspın ve prednol kullandım transfer sonrası da crınone jel ıle clımara forte bant okdr benm de aklımda bu soru warya mıllet de nkdr cok ılac warKizlar bugun doktorla gorustum donmus tefavisine diger adetinle baslariz dedi ama kabul etmedim en az yedi sekiz ay bekleyecegim kendime donmem lazim biraz.
Size bisey soracagim transfer oncesi ve sonrasi sadece folik asit ve progestan fitil kullandim. Bana coraspin yada estofem falan vermedi size verilen ilaclari okuyunca acaba benim tedavimde eksikler mi var diye dusundum. Gerci ilk tedvimde bunlarin hepsini kullandim ama yine dusuk yapmistim kafam karisti ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
dr bişi demedimi cnm ilaçlara devam filan diyetutunması için önemli olan progestan ama estrofemi de östrojen düzeyini artırmak için kullanıyorlar sanırım
prospektüse baktım şimdi hamilelik öğrenildiğinde hemen bırakılmalıdır diyor
demekki yan etkisi de var
ben de akşam ilacımı ve yarın sabah dozunu içmesem mi?
Yarın kaçıncı günün? Önemli olan o idrar testi ters köşe yapıyormuş bende kızlara sordum hiçbiri yaptırma dediGülsen sagol ama dun den beri cok korkuyorum idrar testi negatif olunca kanda negatif olcak diye böyle konuş uyorum
dr bişi demedimi cnm ilaçlara devam filan diye
Canim hayirli olsun. Bende bugun transfer oldum 21 aralikta testim var. Cnm seninde benim gibi tek embriyo sanırım. Kalitesi hücresi hakkinda bilgi verdiler mi 3. Gun embriyosu sanirim. Bide rahim kalinligin kacti. Insallah güzel sonuclar aliriz
:))) alemsin vallahi bn olsam dr a bile söylerdm :)doktora söylemedim ki normal test günüm yarın ya
Cnm kasık ağrısı bende de var. Dayanamadım gittim bi kan testi daha yaptırdım. Napiim bi tek öyle anlıyorum bebiş benimle mi
Ne tesaduf benimde 6 hucreli doktorum 2. Sinif oldugunu soyledi yasimdan dolayi umut olduğunu söyledi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz rahim kalinligim 13.3 mus. Yasim 26. Sizin yasinizCumartesi sabah yumurta toplanmıştı. Rahim kalınlığım iyiymiş embriyom 6 hücreliymiş. Doktorum ani hareketler yapma, ağır kaldırma kısacası karın kaslarını çalıştırma dedi :) hakkımızda hayırlısı dilerim güzel haberler veririz arkadaşım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?