Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim hayirli olsun. Bende bugun transfer oldum 21 aralikta testim var. Cnm seninde benim gibi tek embriyo sanırım. Kalitesi hücresi hakkinda bilgi verdiler mi 3. Gun embriyosu sanirim. Bide rahim kalinligin kacti. Insallah güzel sonuclar aliriz

Kizlar bugun doktorla gorustum donmus tefavisine diger adetinle baslariz dedi ama kabul etmedim en az yedi sekiz ay bekleyecegim kendime donmem lazim biraz.
Size bisey soracagim transfer oncesi ve sonrasi sadece folik asit ve progestan fitil kullandim. Bana coraspin yada estofem falan vermedi size verilen ilaclari okuyunca acaba benim tedavimde eksikler mi var diye dusundum. Gerci ilk tedvimde bunlarin hepsini kullandim ama yine dusuk yapmistim kafam karisti ne yapmam gerektigini bilemiyorum.

Simdi girip yazilarinizi okuyunca 10 gun nasilda gecmis diyorum:) ben bugunku testimle ogrendim daha cok yeni ama pozitifi gordum insallah boyle devam eder. Siz arkadaslarimada allahtan yardim diliyorum cok kolay gecmiyo zaman , ignelerin acisi ama insallah degicek . Asil test tarihim yarin opera yla birlikte insallah degerlerimiz artar. zekiye111 umarim seninde umutsuzlugun sevince donusur guzel haberler verirsin bize

tutunması için önemli olan progestan ama estrofemi de östrojen düzeyini artırmak için kullanıyorlar sanırım
prospektüse baktım şimdi hamilelik öğrenildiğinde hemen bırakılmalıdır diyor
demekki yan etkisi de var
ben de akşam ilacımı ve yarın sabah dozunu içmesem mi?

cnm inş bebeğin sağlıcakla doğar bize de dua edin bnm 8.günüm

cnm ben de transfer oncesı 5 gun coraspın ve prednol kullandım transfer sonrası da crınone jel ıle clımara forte bant okdr benm de aklımda bu soru warya mıllet de nkdr cok ılac war

dr bişi demedimi cnm ilaçlara devam filan diye

Cumartesi sabah yumurta toplanmıştı. Rahim kalınlığım iyiymiş embriyom 6 hücreliymiş. Doktorum ani hareketler yapma, ağır kaldırma kısacası karın kaslarını çalıştırma dedi :) hakkımızda hayırlısı dilerim güzel haberler veririz arkadaşım .

zekiye111 cim sana en buyuk ornek ben olayim. Ben de seninle ayni gun 9. Gunumde idrar testi yaptim cikmadi. Bugun dayanamadim kan verdim pozitif cikti canim. Cok kizdim kendime yapma sende boyle. Degerim 36.90 daha idrara yansimasi icin cok erken o ikiz gebeliklerde daha cok belli eder kendini. Sıkma canini yarini bekle dua et cok

Cnm kasık ağrısı bende de var. Dayanamadım gittim bi kan testi daha yaptırdım. Napiim bi tek öyle anlıyorum bebiş benimle mi

Ne tesaduf benimde 6 hucreli doktorum 2. Sinif oldugunu soyledi yasimdan dolayi umut olduğunu söyledi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz rahim kalinligim 13.3 mus. Yasim 26. Sizin yasiniz

iyi aksamlar kizlar,
insaallah iyisinizdir. pek girip yazamadim ama sizi takip ediyorum. negatif alan arkadadaslarima allahim sabir ve tez vakitte saglikli sihhatli bebekler versin. amin. dualarimin icindesiniz positif alan arkadadlarimi tebrik ediyorum allahim hayirli saglikli bi sürec ve hayirli saglikli dogumlat versin. amin

bana gelince bende bugün opu+13 ve transfer+11. kantesti günü cuma belirledi doktorum. ikinci gün bi tane dört bitane de bes hücreli transfer ettiler. transferden sonra hafif ohss oldum ama bol su icmekle yavas yavas gecti cok sükür. ve bugün dayanamadim demin idrar testi yaptim. bizim yurtdisinda öyle kolay kan verip degere baktiramuyoruz maalesef biraz daha sabredicez artik. lafi uzattim kusura bakmayin. dijital hamilelik testi yaptim ve sonuc:
hamile :) elhamdulillah. allahim herkese bu duYguyu en kisa bi zamanda yasatsin. amin. hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin. dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…