Tebrikler canım ama sen de bugün test yapacağını yazmamistin kikızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
çok şükür ALLAHIM A pozitif.....
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
12.gün değerim kanda pozitif.binlerce şükür .
Allah tamamına erdirsin inşallah....
söylemiştim canım hemde bikaçkere:)))))Tebrikler canım ama sen de bugün test yapacağını yazmamistin ki
kızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
İns Sağlıcakla kucağına alırsın canım. Tekrar tebrikler ben de umut bahcecide yaptırdım. Sen de fulya bahçeyi de yaptirmistin galibasöylemiştim canım hemde bikaçkere:)))))
evet canım doktorum gürkan beydiİns Sağlıcakla kucağına alırsın canım. Tekrar tebrikler ben de umut bahcecide yaptırdım. Sen de fulya bahçeyi de yaptirmistin galiba
Yarın kese görme günü kizlarAy çok heyecanlıyım. Darısı topikteki herkesin başına ınş. Ama Hiç belirtim yok hala...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin insiyi aksamlar kizlar,
insaallah iyisinizdir. pek girip yazamadim ama sizi takip ediyorum. negatif alan arkadadaslarima allahim sabir ve tez vakitte saglikli sihhatli bebekler versin. amin. dualarimin icindesinizpositif alan arkadadlarimi tebrik ediyorum allahim hayirli saglikli bi sürec ve hayirli saglikli dogumlat versin. amin
bana gelince bende bugün opu+13 ve transfer+11. kantesti günü cuma belirledi doktorum. ikinci gün bi tane dört bitane de bes hücreli transfer ettiler. transferden sonra hafif ohss oldum ama bol su icmekle yavas yavas gecti cok sükür. ve bugün dayanamadim demin idrar testi yaptim. bizim yurtdisinda öyle kolay kan verip degere baktiramuyoruz maalesefbiraz daha sabredicez artik. lafi uzattim kusura bakmayin. dijital hamilelik testi yaptim ve sonuc:
hamile :) elhamdulillah. allahim herkese bu duYguyu en kisa bi zamanda yasatsin. amin. hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin. dualarimdasiniz
Hangi merkezde yaptiriyorsunuzHayirli olsun canim senin icinde umarim guxel sonuclar alirsin.ben nedense bu merkeze inaniuorum olacak gibi doguyor icime o yuzden bir an once baslamak icin sabirsizlaniuorum.senin icinde bu merkez ugurlu gelir ve istedigin sonucu alirsin insallah
Sonuç değerinide yazar mısın canımkızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
245 çıktı cnm 14. Gün bgn. Bana onun varlığını kanıtlayan tek şey bhcg şu an. Her dakka kan veresim varkaç cıktı peki?
bu endişe hiç bitmeyecek heralde..
normal hamileler ne rahat yaa..
gözün aydın canımmmm çok sevindim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..kızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
164,4 canım 12.gün değerim.Sonuç değerinide yazar mısın canım
Bugün de idrar testi yap bence bebelere inat. Ben kanda öğrendikten sonra yapmıştım:)164,4 canım 12.gün değerim.
11.gün idrarda negatifti
yarın yapmayı düşünüyorumBugün de idrar testi yap bence bebelere inat. Ben kanda öğrendikten sonra yapmıştım:)
kızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?