Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tebrikler canım ama sen de bugün test yapacağını yazmamistin ki

Canim benim çok çok Tebrikler Rabbim bebeğini kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı diğer kardeşlerimizin başına inşallah amin

Yarın kese görme günü kizlar Ay çok heyecanlıyım. Darısı topikteki herkesin başına ınş. Ama Hiç belirtim yok hala...

Zeynocum çok sevindim canimmm adım adım kalp atışına doğru ilerliyorsun bende peşindeyim canim insallah bende haftaya keseyi gormeye gideceğim Rabbim cumlemize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin ins

Hayirli olsun canim senin icinde umarim guxel sonuclar alirsin.ben nedense bu merkeze inaniuorum olacak gibi doguyor icime o yuzden bir an once baslamak icin sabirsizlaniuorum.senin icinde bu merkez ugurlu gelir ve istedigin sonucu alirsin insallah
Hangi merkezde yaptiriyorsunuz

Sonuç değerinide yazar mısın canım

gözün aydın canımmmm çok sevindim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..

[QUOTE="antalya2011, post: 38223808, member: 257005sanaar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
çok şükür ALLAHIM A pozitif.....
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
12.gün değerim kanda pozitif.binlerce şükür .
Allah tamamına erdirsin inşallah....[/QUOTE]
Canim rabbim tamamina erdirsin hayirli evlat olsun sana.dikkat et iyi bak kendine,darisi basimiza,

Canim benim herkes atlamis demekki, bugun firdevsin vardi sadece gibi kalmis aklimizda..
cooook sevindim saglikla kucagina alirsin insallah...
Hep boyle pozitiflerle dolsun tassin topigimiz de kucaklarimiz da insallah

Bir de izmirli hemserilerime bilgi olsun diye yazayim,
ablamin calistigi sirkette tup bebek yapan cok varmis, nerde yaptirmislar sorar misin dedim, israel aruh diye bir dr varmis, kent hastanesinde sanirim
pahaliymis galiba ama cogu kisi o adamla hamile kalmis.
paylasmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…