Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

evet israel beyi biliyorum çok iyi bir doktor olduğunu bende duydum fakat kent hastanesinden ayrıldı kendi muayenesinde işlemlerinide irenbe de yapıyor diye duydum :)

Nelere dikkat ettin canim transferden sonra

Cnm valla özellikle yaptığım bişey olmadı. Transferin ertesi günü işe başladım. Ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya dikkat ettim. Taze sıkılmış portakal nar suyu içtim 4-5 gün. Darısı başına inşallah güzel haberlerini alırız

Bgn ne güzel bi gün..,. Tebrikler cnm. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah

Ne tesaduf benimde 6 hucreli doktorum 2. Sinif oldugunu soyledi yasimdan dolayi umut olduğunu söyledi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz rahim kalinligim 13.3 mus. Yasim 26. Sizin yasiniz

Benim de 28. Inşallah canım hayırlı ve güzel haberler alırız. Kanama yada ağrı olmadı umudum var.

Yarın kese görme günü kizlar Ay çok heyecanlıyım. Darısı topikteki herkesin başına ınş. Ama Hiç belirtim yok hala...
Canım bende yarın saat 2 ye randevu aldım kese için inşallah görebilirim. benim 12. gün değerim çok düşüktü hatırlıyorsan inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.

Canim allah tamamina erdirsin darisi bizlere insallah trasferden sonra neler yaptin dikkat neler ettin
Canim ben evimden uzaktayim.Ama Allah eksikligini gostermesin Annecigim yanimda.Yani nerdeyse hicbir is yapmadim desem yeri.O yuzden sunu yaptim bunu yapmadim diyemicemama beslenmeme dikkat ettim diyebilirim.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…