- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Canim hayirli olsun devami gelsin insallah transferden sonra neler yaptin164,4 canım 12.gün değerim.
11.gün idrarda negatifti
Nelere dikkat ettin canim transferden sonra245 çıktı cnm 14. Gün bgn. Bana onun varlığını kanıtlayan tek şey bhcg şu an. Her dakka kan veresim var
evet israel beyi biliyorum çok iyi bir doktor olduğunu bende duydum fakat kent hastanesinden ayrıldı kendi muayenesinde işlemlerinide irenbe de yapıyor diye duydum :)Bir de izmirli hemserilerime bilgi olsun diye yazayim,
ablamin calistigi sirkette tup bebek yapan cok varmis, nerde yaptirmislar sorar misin dedim, israel aruh diye bir dr varmis, kent hastanesinde sanirim
pahaliymis galiba ama cogu kisi o adamla hamile kalmis.
paylasmak istedim..
Nelere dikkat ettin canim transferden sonra
Bgn ne güzel bi gün..,. Tebrikler cnm. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallahkızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
çok şükür ALLAHIM A pozitif.....
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
12.gün değerim kanda pozitif.binlerce şükür .
Allah tamamına erdirsin inşallah....
Amin insallah canim bende hamile kalirimCnm valla özellikle yaptığım bişey olmadı. Transferin ertesi günü işe başladım. Ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya dikkat ettim. Taze sıkılmış portakal nar suyu içtim 4-5 gün. Darısı başına inşallah güzel haberlerini alırız
Ne tesaduf benimde 6 hucreli doktorum 2. Sinif oldugunu soyledi yasimdan dolayi umut olduğunu söyledi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz rahim kalinligim 13.3 mus. Yasim 26. Sizin yasiniz
Canim hayirli olsun devami gelsin insallah transferden sonra neler yaptin
canım benimde karnımda üç dört gün bir yerinde kaşıntı olmuştu.Kızlar ya benim karnim sirtim Kasiniyor sürekli ben gibi olan var mi
Canim benim herkes atlamis demekki, bugun firdevsin vardi sadece gibi kalmis aklimizda..
cooook sevindim saglikla kucagina alirsin insallah...
Hep boyle pozitiflerle dolsun tassin topigimiz de kucaklarimiz da insallah
Kanama agri bende de olmadi bu 3. Oldugu icin biraz rahatim aslinda Rabbim 2. Tedavide kizimi nasip etti kizima insallah bide kardes nasip eder.Benim de 28. Inşallah canım hayırlı ve güzel haberler alırız. Kanama yada ağrı olmadı umudum var.
Canım bende yarın saat 2 ye randevu aldım kese için inşallah görebilirim. benim 12. gün değerim çok düşüktü hatırlıyorsan inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.Yarın kese görme günü kizlarAy çok heyecanlıyım. Darısı topikteki herkesin başına ınş. Ama Hiç belirtim yok hala...
canım gözün aydın hayırlı olsun, Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsinçok teşekkür ederim canım...inşallah
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin ins
Yarın test günü olan var mi bilmiyorum ama kese görme günü bizim icinCanım bende yarın saat 2 ye randevu aldım kese için inşallah görebilirim. benim 12. gün değerim çok düşüktü hatırlıyorsan inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Cok tesekkur ederim canim.İnsallah hepimizinki tamamina ersinEki Görüntüle 1330020
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Canim allah tamamina erdirsin darisi bizlere insallah trasferden sonra neler yaptin dikkat neler ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?