Canim mutlu haberler alcaz bugun senden icini ferah tut.butun dualarim seninleSaatler ilerletikce icime korku giriyo ne yapcam ben umutsuzum ya allahim bana yardim et sizlerde dua ettin hayirli sonuc alıyım
Kizlar gunaydin sonucu ogrenmeme saatler kaldi ya hayirli bi haber alcam yada butun umutlarim gitticek bana dua ettin hayirli haberlerle geri evime geleyim
Kiz ben hala ne agrilar cekiyom baksana.olmaz yavrum hic merak etmeyaa benim bu mesajıma niçün kimse cevap yazmadı
İnsallah goreceksin canim.kacti ki 12.gun degerinCanım bende yarın saat 2 ye randevu aldım kese için inşallah görebilirim. benim 12. gün değerim çok düşüktü hatırlıyorsan inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
canım ben coraspin yerine clexan iğne kullanıyordum hatta özellikle aspirin alsam dedim hayır dedi onun yerini tutmaz çok önemli. estrofemi de günde 3 kez mutlaka demişti.folik asitin tüp bebek veya tutunmayla zaten alakası yok bu arada bende hiç bir sorun yok rahim kalınlığım da çok iyiydi ona rağmen ilaçlarımı hiç aksatmadım gerçi yine de düştü ama sen bi dahaki sefere özellikle sor bence. hakkımızda hayırlısı...Kizlar bugun doktorla gorustum donmus tefavisine diger adetinle baslariz dedi ama kabul etmedim en az yedi sekiz ay bekleyecegim kendime donmem lazim biraz.
Size bisey soracagim transfer oncesi ve sonrasi sadece folik asit ve progestan fitil kullandim. Bana coraspin yada estofem falan vermedi size verilen ilaclari okuyunca acaba benim tedavimde eksikler mi var diye dusundum. Gerci ilk tedvimde bunlarin hepsini kullandim ama yine dusuk yapmistim kafam karisti ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
Canım tebrik ederim. Gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
çok şükür ALLAHIM A pozitif.....
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
12.gün değerim kanda pozitif.binlerce şükür .
Allah tamamına erdirsin inşallah....
Kizlar bugun doktorla gorustum donmus tefavisine diger adetinle baslariz dedi ama kabul etmedim en az yedi sekiz ay bekleyecegim kendime donmem lazim biraz.
Size bisey soracagim transfer oncesi ve sonrasi sadece folik asit ve progestan fitil kullandim. Bana coraspin yada estofem falan vermedi size verilen ilaclari okuyunca acaba benim tedavimde eksikler mi var diye dusundum. Gerci ilk tedvimde bunlarin hepsini kullandim ama yine dusuk yapmistim kafam karisti ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
Kizlar gunaydin sonucu ogrenmeme saatler kaldi ya hayirli bi haber alcam yada butun umutlarim gitticek bana dua ettin hayirli haberlerle geri evime geleyim
Canım yani aklıma takılan doktorun test yada başka şeyler istememesi iki tedavimde de kanama ile düşük yaşıyorum hemde kısa sürede oluyor bunlar. Ama genetik araştırma yada başka bir şey istemedi ben söyleyince yani olabilir bir baktır istersen falan diyor. 3 yada 4 negatiften sonra isterlermiş onlar öyle söyledi buda hoşuma gitmedi çünkü ben 5-6 kere daha bu işi yapabilecek miyim bakalım elimde fırsat varken yapalım ne lazımsa değil mi?cnm donmuşla başladığında zaten estrofem mutlaka kullanıyorsun. Ben günde 2 adetle başlayıp bir hafta sonra günde 4e çıktım. Bununla birlikte coraspin ve folic asit kullandım. Transferden iki gün önce progestan iğne, clexane kan sulandırıcı göbek iğnesi, climare fort bant ve crinone jeli ekledi. bana da benim ilaçlar çok gelmişti. Tüm bunları hala kullanıyorum. Hatta sanırım keseyi gördükten sonra bile kullanmam gerekebilirmiş. bunların en önemlisi de progestan iğne. Jel de aynı görevi görmesine rağmen sanırım doktorum işini şansa bırakmak istemedi ve ben kalçam mosmor olduğu halde 20 gündür progestan iğneye devam ediyorum. Ama hiç sorun değil tabi, değil 20, 200 gün olsa yine de kullanırımdondurulmuş tedavinde mutlu sonlar diliyorum dondurulmuş candır:)
transfer günü dahil 12. gün mü oluyor yani:)Kizlar biz S saniye1988 ile kanimizi verdik saat 12.00de sonuc alacagiz bekliyoruz.
transfer günü sayılmıyo cnmtransfer günü dahil 12. gün mü oluyor yani:)
Canım heyecanla senin sonucunu bekliyorum. Yarın ilaçlara başlıyorum bende :)transfer günü sayılmıyo cnm
hadi hayırlısı olsn cnm inş umut olurum sanaa daCanım heyecanla senin sonucunu bekliyorum. Yarın ilaçlara başlıyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?