Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım ben coraspin yerine clexan iğne kullanıyordum hatta özellikle aspirin alsam dedim hayır dedi onun yerini tutmaz çok önemli. estrofemi de günde 3 kez mutlaka demişti.folik asitin tüp bebek veya tutunmayla zaten alakası yok bu arada bende hiç bir sorun yok rahim kalınlığım da çok iyiydi ona rağmen ilaçlarımı hiç aksatmadım gerçi yine de düştü ama sen bi dahaki sefere özellikle sor bence. hakkımızda hayırlısı...

Canım tebrik ederim. Gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

cnm donmuşla başladığında zaten estrofem mutlaka kullanıyorsun. Ben günde 2 adetle başlayıp bir hafta sonra günde 4e çıktım. Bununla birlikte coraspin ve folic asit kullandım. Transferden iki gün önce progestan iğne, clexane kan sulandırıcı göbek iğnesi, climare fort bant ve crinone jeli ekledi. bana da benim ilaçlar çok gelmişti. Tüm bunları hala kullanıyorum. Hatta sanırım keseyi gördükten sonra bile kullanmam gerekebilirmiş. bunların en önemlisi de progestan iğne. Jel de aynı görevi görmesine rağmen sanırım doktorum işini şansa bırakmak istemedi ve ben kalçam mosmor olduğu halde 20 gündür progestan iğneye devam ediyorum. Ama hiç sorun değil tabi, değil 20, 200 gün olsa yine de kullanırım dondurulmuş tedavinde mutlu sonlar diliyorum dondurulmuş candır:)

Günaydın kızlar,test yapıcaklar için inşallah güzel haberler almalarını diliyorum.
Yarın bir aksilik çıkmazsa transfer günüm.Pazartesi gittiğimde çarşamba günü arayıp size transferle ilgili bilgi vericez dediler saat vs.. işteyim hiç bişeye konsantre olamıyorum telefonun başında bekliyorum.dondurulmuş olucak transferim.ilk denemem olucak.inşallah çözdüklerinde bir aksilik çıkmaz hayırlısıyla arasınlarda rahatlasam dualarınızı bekliyorum kızlar

Canım yani aklıma takılan doktorun test yada başka şeyler istememesi iki tedavimde de kanama ile düşük yaşıyorum hemde kısa sürede oluyor bunlar. Ama genetik araştırma yada başka bir şey istemedi ben söyleyince yani olabilir bir baktır istersen falan diyor. 3 yada 4 negatiften sonra isterlermiş onlar öyle söyledi buda hoşuma gitmedi çünkü ben 5-6 kere daha bu işi yapabilecek miyim bakalım elimde fırsat varken yapalım ne lazımsa değil mi?
Neyse kendim araştırdım kendi kadın doğum doktorum var şu kanama falan bitince onunla konuşacağım ona yaptırıp yorumlatacağım bu doğruluda gidip alacağım donmuşları orada kalmalarını istemiyorum yoksa merkezi değiştiricem ama bakalım kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…