Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam canim ben de yaptirdim genetik test esimle.ikinci dusuktennsonra istemisti doktorum.sende yaptir bence bir sorun olup olmadigini ogren hic olmazsa.bende ayni seyi dwmistim madem bu testler vardi niye hepsini en bastan yapmiyosunuz diye.onlara kalsa rahatlar para ve manevi guc cokya bizde.

Haklısın o kadar kızdımki doktora ben bunu sürekli deneyecek deneme tahtası mıyım?
Param yok gücüm hele hiç yok yaa ne sanıyorlarsa artık bizi ah ah bu nasıl bir piyasa bizim ümitlerimizden para kazanmayı düşünüp bu işi layıkıyla yapmıyorlar bide.
Belki genetik sorun var yada kan pıhtılaşması var yada ne bilim bir sürü şey sebepsiz yere dünya dönmez derler bizim mi sebebimiz yok araştırmak işlerine gelmiyor.
Allah yardım etsin bize .

Canım biz tedaviye başlamaya karar verdiğimizde eşimden genetik testi istemişlerdi. Sonucu devlet hastanelerinde 3 ayda falan çıkıyormuş. Bizde o yüzden gittiğimiz merkezde ücretli yaptırmıştık ve bir haftada vermişlerdi.

Degistir canim bencede.hem uzme kendini iyinin iyisi var.Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan ben medicana internationali tavsiye ederim canim.

Kizlar benimde yarin tekrar kanda beta hcg bakilacak.degerin ikiye katlanmasi gerekiyormus.bana da dua edin.degerim 106 cikmisti.adet gunume 3 gun varken cikan deger bu.yani transferimin 10.günü.
Canım inşallah artar. Benimde değerim çok düşük. Cuma bende kan vericem inşallah artar değerim. Normalde bugün adet günüm ve hiç bir belirtim yok. İnşallah hasta olmam ve değerim katlanmıştır.

Kizlar benimde yarin tekrar kanda beta hcg bakilacak.degerin ikiye katlanmasi gerekiyormus.bana da dua edin.degerim 106 cikmisti.adet gunume 3 gun varken cikan deger bu.yani transferimin 10.günü.
İnsallah degerin kat kat artsin arkadasim siki siki tutunsun bebisin sana hic birakmasin darisi bana insallah bugun transferimin ikinci gunu daha insallah bende guzel sonuclar verebilirim

Firdevscim bende yarın kan tahliline tekrar gideceğim doktor ptesi gelin demisti ama ben çok heyecanlı olduğumdan gidip yaptiracagim yarin 15.gunum tüm kardeslerimin duasını istiyoruz

Hemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa

Hemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa
Lütfen böyle düşünme. Bak benimde adet günüm. Ama ben inanıyorum bişey olmayacak değerlerimiz de kat kat artacak inşallah, hep iyiyi düşün kötüyü düşünme canım.

kızlar sonuçları aldık
benim pazartesi 32 bugün 47
S saniye1988 dün 36 bugün 61
yani benim artış pek iç açıcı degil

ikimizden de cuma tekrar kan testi istediler..
canım çok sıkıldı, erken davrandım erkenden sevindim boşuna sanırım..

Bir kere pozitif sonuc aldiysan embrio tutunmus demektir.adet olman ununda dusmesi demek ama iste oyle kolay olmuyor.kucuk kanamayla basliyor ve muthis agri.daha onceki iki denemem de yasadim ordan biliyorum.korkma bisey olmayacak.dua et pozitif sonuc aldin sanirim dusukse bile moralini bozma herkeste ayni sekilde hizlica yukselmiyor

ohoooo bunun sonu gelmez ben 10.73 test sonucumla bangır bangır bağırmıştım hamileyim diye. niye durduk yere demoralize oluyorsun arkadaşım hamilesin tadını çıkar iyi düşün iyi olsun herşeyyy

Dur bakalim canim hemen karamsar olmayin son anlarda firlama yapan cok gorduk.moralinizi yuksek turun olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…