az sonra gibi valla heyecanlandım hamileyim yazacaksın inşallahEveeetttt:)
kızlar beni unuttunuz ama bugün benimde test günümdü.
çok şükür ALLAHIM A pozitif.....
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
12.gün değerim kanda pozitif.binlerce şükür .
Ahhh canim kusurumuza bakma nolur.Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah.Hayirli evlat olsun.Rabbim isteyen herkese versin insallah
Selam canim ben de yaptirdim genetik test esimle.ikinci dusuktennsonra istemisti doktorum.sende yaptir bence bir sorun olup olmadigini ogren hic olmazsa.bende ayni seyi dwmistim madem bu testler vardi niye hepsini en bastan yapmiyosunuz diye.onlara kalsa rahatlar para ve manevi guc cokya bizde.Canım yani aklıma takılan doktorun test yada başka şeyler istememesi iki tedavimde de kanama ile düşük yaşıyorum hemde kısa sürede oluyor bunlar. Ama genetik araştırma yada başka bir şey istemedi ben söyleyince yani olabilir bir baktır istersen falan diyor. 3 yada 4 negatiften sonra isterlermiş onlar öyle söyledi buda hoşuma gitmedi çünkü ben 5-6 kere daha bu işi yapabilecek miyim bakalım elimde fırsat varken yapalım ne lazımsa değil mi?
Neyse kendim araştırdım kendi kadın doğum doktorum var şu kanama falan bitince onunla konuşacağım ona yaptırıp yorumlatacağım bu doğruluda gidip alacağım donmuşları orada kalmalarını istemiyorum yoksa merkezi değiştiricem ama bakalım kısmet.
Haklısın o kadar kızdımki doktora ben bunu sürekli deneyecek deneme tahtası mıyım?Selam canim ben de yaptirdim genetik test esimle.ikinci dusuktennsonra istemisti doktorum.sende yaptir bence bir sorun olup olmadigini ogren hic olmazsa.bende ayni seyi dwmistim madem bu testler vardi niye hepsini en bastan yapmiyosunuz diye.onlara kalsa rahatlar para ve manevi guc cokya bizde.
Canım biz tedaviye başlamaya karar verdiğimizde eşimden genetik testi istemişlerdi. Sonucu devlet hastanelerinde 3 ayda falan çıkıyormuş. Bizde o yüzden gittiğimiz merkezde ücretli yaptırmıştık ve bir haftada vermişlerdi.Canım yani aklıma takılan doktorun test yada başka şeyler istememesi iki tedavimde de kanama ile düşük yaşıyorum hemde kısa sürede oluyor bunlar. Ama genetik araştırma yada başka bir şey istemedi ben söyleyince yani olabilir bir baktır istersen falan diyor. 3 yada 4 negatiften sonra isterlermiş onlar öyle söyledi buda hoşuma gitmedi çünkü ben 5-6 kere daha bu işi yapabilecek miyim bakalım elimde fırsat varken yapalım ne lazımsa değil mi?
Neyse kendim araştırdım kendi kadın doğum doktorum var şu kanama falan bitince onunla konuşacağım ona yaptırıp yorumlatacağım bu doğruluda gidip alacağım donmuşları orada kalmalarını istemiyorum yoksa merkezi değiştiricem ama bakalım kısmet.
Degistir canim bencede.hem uzme kendini iyinin iyisi var.Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan ben medicana internationali tavsiye ederim canim.Canım yani aklıma takılan doktorun test yada başka şeyler istememesi iki tedavimde de kanama ile düşük yaşıyorum hemde kısa sürede oluyor bunlar. Ama genetik araştırma yada başka bir şey istemedi ben söyleyince yani olabilir bir baktır istersen falan diyor. 3 yada 4 negatiften sonra isterlermiş onlar öyle söyledi buda hoşuma gitmedi çünkü ben 5-6 kere daha bu işi yapabilecek miyim bakalım elimde fırsat varken yapalım ne lazımsa değil mi?
Canım inşallah artar. Benimde değerim çok düşük. Cuma bende kan vericem inşallah artar değerim. Normalde bugün adet günüm ve hiç bir belirtim yok. İnşallah hasta olmam ve değerim katlanmıştır.Kizlar benimde yarin tekrar kanda beta hcg bakilacak.degerin ikiye katlanmasi gerekiyormus.bana da dua edin.degerim 106 cikmisti.adet gunume 3 gun varken cikan deger bu.yani transferimin 10.günü.
İnsallah degerin kat kat artsin arkadasim siki siki tutunsun bebisin sana hic birakmasin darisi bana insallah bugun transferimin ikinci gunu daha insallah bende guzel sonuclar verebilirimKizlar benimde yarin tekrar kanda beta hcg bakilacak.degerin ikiye katlanmasi gerekiyormus.bana da dua edin.degerim 106 cikmisti.adet gunume 3 gun varken cikan deger bu.yani transferimin 10.günü.
Kizlar benimde yarin tekrar kanda beta hcg bakilacak.degerin ikiye katlanmasi gerekiyormus.bana da dua edin.degerim 106 cikmisti.adet gunume 3 gun varken cikan deger bu.yani transferimin 10.günü.
İnsallah artar canim dualarimiz seninleFirdevscim bende yarın kan tahliline tekrar gideceğim doktor ptesi gelin demisti ama ben çok heyecanlı olduğumdan gidip yaptiracagim yarin 15.gunum tüm kardeslerimin duasını istiyoruz
Lütfen böyle düşünme. Bak benimde adet günüm. Ama ben inanıyorum bişey olmayacak değerlerimiz de kat kat artacak inşallah, hep iyiyi düşün kötüyü düşünme canım.Hemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa
bn varım cnm cmts test günümArkadaslar benim gibi c.tesi gunu kan testi yapacak olan varmi?
Bir kere pozitif sonuc aldiysan embrio tutunmus demektir.adet olman ununda dusmesi demek ama iste oyle kolay olmuyor.kucuk kanamayla basliyor ve muthis agri.daha onceki iki denemem de yasadim ordan biliyorum.korkma bisey olmayacak.dua et pozitif sonuc aldin sanirim dusukse bile moralini bozma herkeste ayni sekilde hizlica yukselmiyorHemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa
Insallah guzel sonuclar aliriz senin ilk denemendi sanirimbn varım cnm cmts test günüm
ohoooo bunun sonu gelmez ben 10.73 test sonucumla bangır bangır bağırmıştım hamileyim diye. niye durduk yere demoralize oluyorsun arkadaşım hamilesin tadını çıkar iyi düşün iyi olsun herşeyyyHemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa
Dur bakalim canim hemen karamsar olmayin son anlarda firlama yapan cok gorduk.moralinizi yuksek turun olacak insallahkızlar sonuçları aldık
benim pazartesi 32 bugün 47
S saniye1988 dün 36 bugün 61
yani benim artış pek iç açıcı degil
ikimizden de cuma tekrar kan testi istediler..
canım çok sıkıldı, erken davrandım erkenden sevindim boşuna sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?