- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
C
ayın kacinda başladınız tedaviye
C
C
ben de varim candanote bugun yumurtalarim toplandi. beni de araniza alir misiniz ??Selam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
ben de varim candanote bugun yumurtalarim toplandi. beni de araniza alir misiniz ??
Ayyyy ne olacak bizim bu hallerimiz boyle :) ben daha kullanmadim yardim edemeyecgim ama sende kendimi gordum ben de yapardim senin gibi kesinKızlar az önce crinone jeli uyguladım. Yarısi aplikatorde kaldı. Azoldu diye içim rahat etmedi bi tane daha uyguladım. Şimdi de çok oldu acaba bi zararı olur mu diye kendimi yiyorum.
Canm merhaba arka arkaya tedavi olan cok kisi okudum burada ama doktoruna bir telefon edebilirsen daha iyi olur. İnsan bir an once baslamak istiyor cok haklisin. Ama bu is de sabir isi kuzumKızlar bana yardım edin. ..kafam karışık...bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktır şehir dışında. Fakat eşim izin alamayacağı için tedaviyi iptal etmek zorunda kaldık ama bir ay daha beklemek istemiyorum bu ay İğneli aşılama tedavisi yapsak negatif olmadi durumunda önümüzdeki ay tüp tedavisi yapabilir miyiz acaba? Böyle peşpeşe tedavi oldunuz mu bi akıl verin ne olur???
Doktoruma mesajla sordum olur dedi 3 yildir bebegimin yolunu gozluyorumCanm merhaba arka arkaya tedavi olan cok kisi okudum burada ama doktoruna bir telefon edebilirsen daha iyi olur. İnsan bir an once baslamak istiyor cok haklisin. Ama bu is de sabir isi kuzum
Ayyyy ne olacak bizim bu hallerimiz boyle :) ben daha kullanmadim yardim edemeyecgim ama sende kendimi gordum ben de yapardim senin gibi kesin
hayırlı olsun cnm. kaç yumurta? bugün toplandı diyorsun 3 gün sonra transfer olacağını doktor mu söyledi. bende 3 gündür bekliyorum. 5. gün transferi olacak nasipsebenim de bugün yumurtalarım toplandı arkadaşlar salı transfer nasipse,, rabbim yardımcımız olsun...
insallah canim:) topic i bastan sona okuyorum suan seni ve diger tum arkadaslari da taniycam:) simdi bisi sormuyorum. mutlaka oncesinde sen de bisiler yazmissindir :))Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin güzel haberleri peş peşe alalım inşallah
hayırlı olsun cnm. kaç yumurta? bugün toplandı diyorsun 3 gün sonra transfer olacağını doktor mu söyledi. bende 3 gündür bekliyorum. 5. gün transferi olacak nasipse
Yeni uyeyim.biz de dondurulmuş embriyoyla bu ay deneyeceğiz.adetinin ikinci gününü bekliyorumSelam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?