Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

C

ayın kacinda başladınız tedaviye

Canim 22 eylulde ilaclara basladim 8 ekimde transferim oldu. Insallah pespese guzel haberleri aliriz. Bende ilaclarin etkisi galiba inanilmaz derecede yemek yiyorum daha hamile kalmadan kilo almaya basladim bile.[/QUOTE]
bende 24 eylül de başladım , 8 ekimde opu işlemi yapıldı. transfer 5. gün olacak sanırım aramalarını bekliyorum. ama bu ilaclar fena aciktiyor laf aramızda.

C

Canim 22 eylulde ilaclara basladim 8 ekimde transferim oldu. Insallah pespese guzel haberleri aliriz. Bende ilaclarin etkisi galiba inanilmaz derecede yemek yiyorum daha hamile kalmadan kilo almaya basladim bile.[/QUOTE]
bende 24 eylül de başladım , 8 ekimde opu işlemi yapıldı. transfer 5. gün olacak sanırım aramalarını bekliyorum. ama bu ilaclar fena aciktiyor laf aramızda.

C

İki günvar aramizda iinşallah güzel haberler aliriz....

Arka arkaya transferler olmus hayirli olsun herkese saglikli hamilelikler diliyorum benim de haftaici transferim olacak gibi yazarim yine cooook heyecanli 16 sinda kontrolum var sonrasinda belli olur transfer gunum uc tane cücüğüm donduruldu bakalim neler bekliyor bizi

Kızlar az önce crinone jeli uyguladım. Yarısi aplikatorde kaldı. Azoldu diye içim rahat etmedi bi tane daha uyguladım. Şimdi de çok oldu acaba bi zararı olur mu diye kendimi yiyorum.

Kızlar bana yardım edin. ..kafam karışık...bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktır şehir dışında. Fakat eşim izin alamayacağı için tedaviyi iptal etmek zorunda kaldık ama bir ay daha beklemek istemiyorum bu ay İğneli aşılama tedavisi yapsak negatif olmadi durumunda önümüzdeki ay tüp tedavisi yapabilir miyiz acaba? Böyle peşpeşe tedavi oldunuz mu bi akıl verin ne olur???

Kızlar az önce crinone jeli uyguladım. Yarısi aplikatorde kaldı. Azoldu diye içim rahat etmedi bi tane daha uyguladım. Şimdi de çok oldu acaba bi zararı olur mu diye kendimi yiyorum.
Ayyyy ne olacak bizim bu hallerimiz boyle :) ben daha kullanmadim yardim edemeyecgim ama sende kendimi gordum ben de yapardim senin gibi kesin

Canm merhaba arka arkaya tedavi olan cok kisi okudum burada ama doktoruna bir telefon edebilirsen daha iyi olur. İnsan bir an once baslamak istiyor cok haklisin. Ama bu is de sabir isi kuzum

Ayyyy ne olacak bizim bu hallerimiz boyle :) ben daha kullanmadim yardim edemeyecgim ama sende kendimi gordum ben de yapardim senin gibi kesin
çak o zaman dostum. Yarısi gitmedi jelin, ikinciyi de açıp azcık sıkı vereyim dedim hepsi gitti ama rahatladım biraz fazlalık geri çıkmış

benim de bugün yumurtalarım toplandı arkadaşlar salı transfer nasipse,, rabbim yardımcımız olsun...
hayırlı olsun cnm. kaç yumurta? bugün toplandı diyorsun 3 gün sonra transfer olacağını doktor mu söyledi. bende 3 gündür bekliyorum. 5. gün transferi olacak nasipse

merhaba kızlar. transfer günü eşimin yanımda olması gerekiyo mu? imza falan gibi? izin alması için gelmesi zorunlu olmalı. nasıl bir yol izlenmeli acaba?

hayırlı olsun cnm. kaç yumurta? bugün toplandı diyorsun 3 gün sonra transfer olacağını doktor mu söyledi. bende 3 gündür bekliyorum. 5. gün transferi olacak nasipse

tek yumurtalığım var ve 7 yumurta toplandı 4 ünde işlem yaptık denildi canım benim ve doktorum da yüksek ihtimal salı günü transferi yaparız dedi.. hayrlısı artık bakalım yaşayıp görücez.. senin bebişlerin nasıllar maşşallah blast geliyolar sımsıkı da tutunurlar inşallah..

Ben de yeni üyelerdenim. Yarın adet olmayı bekliyorum. Ertesi gün doktorum gormek istedi. Ankaraya gidecegim. Baskent hastanesinde Gogsen beyle.surece adım attik. Umarim her sey guzel gider. Osellikle tecrubelilere bazi sorularim olacak. Calistigim icin surekli raporlu yapacagim islemleri. Adetin ikinci gunu bir de dorduncu gunu gorecek dr beni. Bundan sonra yumurta toplama islemnine kadar bor daha gelmem gerekecek mi? Geleceksrm istedigim gun olabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…