Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Dur bakalim canim hemen karamsar olmayin son anlarda firlama yapan cok gorduk.moralinizi yuksek turun olacak insallah

S saniye1988 ninki bir günde 2ye katlamış zaten maşallah onunkinde karamsarlığa yer yok..
ama benim 2 günde 1,5 kat artmış
neyse cumaya adar bu bekleyiş sürecek
hakkımızda hayırlısı
ben kafama yorganı çekip uyumak istiyorum

Kizlar hemen moralinizi bozmayin 12. Gunden erken baktiysaniz boyle dusuk cikabilir. Ama sonra artmaya basliyor. Kanamaniz falan yoksa hic korkmayin

Canim kafaniza takip uzulmeyin kat kat artsin bebisler dunyaya gelsin insallah

Hemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa

Canım dualarımız seninle Allahım yardımcın olsun. Inşallah değerlerin yükselir. Kafanı dağıtmak için romantik komedi film falan izle yoksa stresten hasta olacaksın suan bizim için en tehlikeli durum bu. Canım pozitif sonuç almakla ilk etabı geçtin iyi olacaksın mutlu haberi vereceksın endişe etme.

ewt cnm ilk deneme senin kaçıncı? var mı ağrın sızın belirin
Benim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasin

Benim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasin
sağolasn cnm haklısın bgn az önce adet olacam gibi hafif kısa süreli ağrı oldu geçti inş pozitiflri görcez

ilaçları dr mu bıraktırdı cnm neden devam et demedi ki

ilaçları dr mu bıraktırdı cnm neden devam et demedi ki
Hcg olmasi gerekenden cok dusuktu ve ultrasonla baktiginda kese kendini sonlandiriyor dedi. Ilaclari birakmami soyledi.dusuk olmazsa kurtaj yapacakti.Allah tan gerek kalmadi. Ilaclari birakinca iki gun icinde dusuk oldu ama cok sancili ve agriliydi. Bu sefer insallah olurr. Ikimizinde dualari kabul olsun. Senin ilk denemen Allah yuzunu guldursun bunlari tekrar tekrar yasamak zor

Kızlar bende estrofem tablet alıyorum günde 3 kez. Folbiol günde bi kez.hibor 5000 lik iğne günde bi kez. Ploruton depot iğne 3 günde bir...ben dün doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını dinledik..
küçük bi kanama alanı var dedi doktor istirahat et dedi yatıyorum

Canim dikkat et kendine bende ayni ilaclari kullaniyorum transferden sonra nelere dikkat ettin bugun ikinci gunum benimde yatiyorum

Oleey benden baska hibor kullananda varmis:) canim kacirmisim ben tedavinin hangi asamasindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…