Dur bakalim canim hemen karamsar olmayin son anlarda firlama yapan cok gorduk.moralinizi yuksek turun olacak insallah
ewt cnm ilk deneme senin kaçıncı? var mı ağrın sızın belirinInsallah guzel sonuclar aliriz senin ilk denemendi sanirim
Canim kafaniza takip uzulmeyin kat kat artsin bebisler dunyaya gelsin insallahkızlar sonuçları aldık
benim pazartesi 32 bugün 47
S saniye1988 dün 36 bugün 61
yani benim artış pek iç açıcı degil
ikimizden de cuma tekrar kan testi istediler..
canım çok sıkıldı, erken davrandım erkenden sevindim boşuna sanırım..
Hemsiremle konustum yarin ki test onemli insallah artar bol sans dedi.kanaman var mi dedi yok akintim var dedim o normalmis.nedense tadim kacti cektim yorgani kafama yatiyorum.ya adet olursam yaaa
Benim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasinewt cnm ilk deneme senin kaçıncı? var mı ağrın sızın belirin
sağolasn cnm haklısın bgn az önce adet olacam gibi hafif kısa süreli ağrı oldu geçti inş pozitiflri görcezBenim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasin
ilaçları dr mu bıraktırdı cnm neden devam et demedi kiBenim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasin
Hcg olmasi gerekenden cok dusuktu ve ultrasonla baktiginda kese kendini sonlandiriyor dedi. Ilaclari birakmami soyledi.dusuk olmazsa kurtaj yapacakti.Allah tan gerek kalmadi. Ilaclari birakinca iki gun icinde dusuk oldu ama cok sancili ve agriliydi. Bu sefer insallah olurr. Ikimizinde dualari kabul olsun. Senin ilk denemen Allah yuzunu guldursun bunlari tekrar tekrar yasamak zorilaçları dr mu bıraktırdı cnm neden devam et demedi ki
Allah yardımcın olsun canımKizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Canim benim Rabbim en kisa zamanda uzmeden yormadan versin insallahKizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Canım Allah yardımcın olsun. Tez zamanda nasip etsin inşallah.Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Canim dikkat et kendine bende ayni ilaclari kullaniyorum transferden sonra nelere dikkat ettin bugun ikinci gunum benimde yatiyorumKızlar bende estrofem tablet alıyorum günde 3 kez. Folbiol günde bi kez.hibor 5000 lik iğne günde bi kez. Ploruton depot iğne 3 günde bir...ben dün doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını dinledik..
küçük bi kanama alanı var dedi doktor istirahat et dedi yatıyorum
Canim ne desek bok ama emin ol vakti saati gelince olucak insallah kendiliginden gelir yavrunKizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Canimm ya en kisa zamanda rabbim yuzunu guldursun insallah cok uzuldumKizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Oleey benden baska hibor kullananda varmis:) canim kacirmisim ben tedavinin hangi asamasindasinKızlar bende estrofem tablet alıyorum günde 3 kez. Folbiol günde bi kez.hibor 5000 lik iğne günde bi kez. Ploruton depot iğne 3 günde bir...ben dün doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını dinledik..
küçük bi kanama alanı var dedi doktor istirahat et dedi yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?