Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi

canım benim inşallah bir dahakine kucagın sağlıklı bebişlerinle dolar..
şimdi ne desek boş..
her zaman moralimizi yüksek tutucaz başka çaremiz yok..

bana günde 2 estrofem, 2 crinone jel haftada bir ploruton iğne verdi
herkesin ilacı farklı demekki

Evet canım. Bende estrofem progsetan fitil kullanıyordum. Estrofemi kesti doktor sadece fitili kullanıyorum mesela.

benim cumartesi adet günüm normalde..
pozitifi görünce de bitmiyormuş, yükseldi mi, kese oluştu mu, kalp atışı var mı?
gercekten normal gebeliklerde ne kadar rahat oluyorlar cevrenizde vardır muhakkak..

pozitifi görünce de bitmiyormuş, yükseldi mi, kese oluştu mu, kalp atışı var mı?
gercekten normal gebeliklerde ne kadar rahat oluyorlar cevrenizde vardır muhakkak..
Evet kesinlikle. Eşim şuan kalbi attığı zaman duyduğumda rahatca baba oluyorum diyeceğim herkese diyor. Şuan belirsizlikler yüzünden kendimi hamileyim diye kaptıramıyorum bile

normal hamileler öğrendiklerinde 1.5-2 aylık oluyor zaten.o süreçleri atlatmış oluyolar.direk keseyi kalp atışlarını duyuyolar.ama siz yine şanslısınız bence sonuçta bir aşama geçtiniz ve ilk testte pozitifi gördünüz.bundan sonrası daha stresli kesinlikle.inşallah değerin artar seninde kese oluşur kalp atışını duyarsın

haklısın cnm. benim doktorum ilk taze transfer tutmayınca histeroskopi yaptı neden tutunamadığını anlamak için. hatta o zaman dondurulmuş tedavim histeroskopi yüzünden bir ay uzadı diye canım sıkılmıştı ama ii ki de yapmış. zararsız olduğunu düşünse de iki tane miyom almış. daha önceden hsg falan çekilmişti, bütün kan testleri şunlar bunlar. bizde erkek infertilitesi olmasına rağmen ilk başarısız denemede histeroskopi yaptı. sen de sor soruştur dondurulmuştan önce bir doktorla sınırlı kalma

Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi

cnm moralini bozma desek de boş tabi... Çok değil iki ay önce aynı anı yaşamış biri olarak naçizane tavsiyem kısa zamanda kendini toparlamaya çalış ki bir sonraki için güç bulasın. Allah sabır versin. hayırlısı böyleymiş. En kısa zamanda inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerle dolsun kucağın

Her doktor farkli ilac vermis. Bende crinone vajinal jel gunde 1. Progynex kalcadan igde 2 gunde 1. Climara Forte isimi bel bantlari. Estrofem tb gunde 2 tane. Clexane gobekten igne hergun. Benim ilaclarimda bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…