Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Kızlar bende estrofem tablet alıyorum günde 3 kez. Folbiol günde bi kez.hibor 5000 lik iğne günde bi kez. Ploruton depot iğne 3 günde bir...ben dün doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını dinledik..
küçük bi kanama alanı var dedi doktor istirahat et dedi yatıyorum
Evet canım. Bende estrofem progsetan fitil kullanıyordum. Estrofemi kesti doktor sadece fitili kullanıyorum mesela.canım benim inşallah bir dahakine kucagın sağlıklı bebişlerinle dolar..
şimdi ne desek boş..
her zaman moralimizi yüksek tutucaz başka çaremiz yok..
bana günde 2 estrofem, 2 crinone jel haftada bir ploruton iğne verdi
herkesin ilacı farklı demekki
Evet canım. Bende estrofem progsetan fitil kullanıyordum. Estrofemi kesti doktor sadece fitili kullanıyorum mesela.
Benım Cumartesi yaptırdığımda 11 çıktı. Pazartesi gittim ve 36 olmuş,doktor bana estrofemi kesip fitile devam etmemi söyledi. Cuma günü tekrar kan vericeksin dedi. Cuma'yı bekliyorum işte.canım senin değerler nasıl ilerlemişti?
canım hakkında hayırlısı bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun bundan sonraki denemelerimiz son olsun...Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Benım Cumartesi yaptırdığımda 11 çıktı. Pazartesi gittim ve 36 olmuş,doktor bana estrofemi kesip fitile devam etmemi söyledi. Cuma günü tekrar kan vericeksin dedi. Cuma'yı bekliyorum işte.
Canim cok zor ne desem teselli etmez biliyorum ama yapacak bisey yok allah buyukKizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Normalde benim bugün adet günüm hiç bir şey hissetmiyorum. Aslında buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyorumben de cumayı bekliyorum ne tesadüf
off yaa sizin yine biraz görüntü geldi. bende cumayı bekliyorum.cuma günü transfer hariç 11. günüm dondurulmuşumda yok. inşallah Allah'ım ol desin ve olsun...ben de cumayı bekliyorum ne tesadüf
Evet kesinlikle. Eşim şuan kalbi attığı zaman duyduğumda rahatca baba oluyorum diyeceğim herkese diyor. Şuan belirsizlikler yüzünden kendimi hamileyim diye kaptıramıyorum bilebenim cumartesi adet günüm normalde..
pozitifi görünce de bitmiyormuş, yükseldi mi, kese oluştu mu, kalp atışı var mı?
gercekten normal gebeliklerde ne kadar rahat oluyorlar cevrenizde vardır muhakkak..
normal hamileler öğrendiklerinde 1.5-2 aylık oluyor zaten.o süreçleri atlatmış oluyolar.direk keseyi kalp atışlarını duyuyolar.ama siz yine şanslısınız bence sonuçta bir aşama geçtiniz ve ilk testte pozitifi gördünüz.bundan sonrası daha stresli kesinlikle.inşallah değerin artar seninde kese oluşur kalp atışını duyarsınbenim cumartesi adet günüm normalde..
pozitifi görünce de bitmiyormuş, yükseldi mi, kese oluştu mu, kalp atışı var mı?
gercekten normal gebeliklerde ne kadar rahat oluyorlar cevrenizde vardır muhakkak..
Canım yani aklıma takılan doktorun test yada başka şeyler istememesi iki tedavimde de kanama ile düşük yaşıyorum hemde kısa sürede oluyor bunlar. Ama genetik araştırma yada başka bir şey istemedi ben söyleyince yani olabilir bir baktır istersen falan diyor. 3 yada 4 negatiften sonra isterlermiş onlar öyle söyledi buda hoşuma gitmedi çünkü ben 5-6 kere daha bu işi yapabilecek miyim bakalım elimde fırsat varken yapalım ne lazımsa değil mi?
Neyse kendim araştırdım kendi kadın doğum doktorum var şu kanama falan bitince onunla konuşacağım ona yaptırıp yorumlatacağım bu doğruluda gidip alacağım donmuşları orada kalmalarını istemiyorum yoksa merkezi değiştiricem ama bakalım kısmet.[/QUO
Kac gün oldu opu olalihala transfer için aramadılar beni
Cok zor Allah sabir versin Rabbim tez elden saglikli yavru nasip etsinKizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Kizlar malesef benim sonuc 1.20 yani bu seferde olmadi
Her doktor farkli ilac vermis. Bende crinone vajinal jel gunde 1. Progynex kalcadan igde 2 gunde 1. Climara Forte isimi bel bantlari. Estrofem tb gunde 2 tane. Clexane gobekten igne hergun. Benim ilaclarimda bunlarKızlar bende estrofem tablet alıyorum günde 3 kez. Folbiol günde bi kez.hibor 5000 lik iğne günde bi kez. Ploruton depot iğne 3 günde bir...ben dün doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını dinledik..
küçük bi kanama alanı var dedi doktor istirahat et dedi yatıyorum
benim direk dondurulmuşlarla transfer olucak canım.pko olduğum için taze transfere uygun değildim.17 ekinde opu oldu.çok şükür az önce aradılar yarın olucakmış transferim.Kac gün oldu opu olali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?