Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar hastaneden aradılar az önce yarın transferim olucak dondurulmuşlarla.yalnız kaç adet transfer yapılacağı yarın öğrencekmişim.bide aynıgün çözülüyomuş ben bir iki gün önceden çözülüyor diye biliyordum.bu konu hakkında bilginiz var mı? aynı gün mü çözülüp transfer ediliyor.yarın dokuz buçuk on gibi hastanede olun dediler.
dualarınızı bekliyorum

kızlarrr belirti ağrı yok derken kasıklarıma adet sancısı girdi bu sefer de adet olcm diye korkuyommm

Dondurulmuşlarının dondurulduğu gün kaçıncı gün embriyolarıydı? 3.gün se 1-2 gün önceden çözüp 5.güne gitmelerini bekliyorlar. Bu da sayı 3-4 taneyse. 1-2 taneyse risk almadan 3.gün dondurulmuşlarını aynı gün çözüp yerleştiriyorlar. Bir de 5.gün embriyoları aynı gün çözülüyor.

ben de cevap yazacaktım tam ama sen benim söyleyecegimden fazlasını söylemişsin :)

saol canım cevap verdiğin için sende saol opera 3.gün dondurdular.
3er şekilde 2 grup yapmışlardı.ilk grubu çözücez önce demişlerdi.sıkıntı olmazsa diğer gruba dokunmıcaklardı.
Normalde yarın 3 tanesini çözüp bakıp sıkıntı olmazsa aynı gün transfer edicekler yani.senin sölediğine göre 1 2 gün önceden çözmesi gerekiyordu yanlışlık mı var acaba doktorda kaç embriyo transfer edeceğini söylemedi kafama takıldı.yarın belli olucakmış.yani herşey yarına o 3 taneyi çözüp bakıcaklar iyise diğer gruba dokunmıcaklar.bir sıkıntı olmasından korkuyorum

Hadi gozun aydin canim.ne guzel de mi kalp atislarini duymak.Allah saglikli hamilelikler versin canim.ikiz annesi olcan ya daha guzel bisey olur mu zaten?

Canim bende ayni durumdayim bugun.yarin yine test var bakalim.sabretcez birbirimize dua etcez baska yapacak hic bisey yok.Rabbim insallah keseyi kalp atislarinida duyursun herbirimize.sonucta degerleriniz artmis canim.insallah katlanarak artsinlar

Benim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasin
Canim senin ne zaman test gunun?

Canim bende ayni durumdayim bugun.yarin yine test var bakalim.sabretcez birbirimize dua etcez baska yapacak hic bisey yok.Rabbim insallah keseyi kalp atislarinida duyursun herbirimize.sonucta degerleriniz artmis canim.insallah katlanarak artsinlar

senin kaçtı ben iyice karıştırdım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…