İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın arkadaşım.Kızlar Pazartesi 5. Güm embriyosu transfer edildi.. Dualarınızda beni de unutmayın
İnşallah canım sen ne durumdasınİnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın arkadaşım.
Korkma canım kalbini ferah tut. İyi şeyler olacak inşallah.kızlarrr belirti ağrı yok derken kasıklarıma adet sancısı girdi bu sefer de adet olcm diye korkuyommm
Canım ben cuma 3.kez kan vericem. Değerimin artmasını bekliyorum.İnşallah canım sen ne durumdasın
cnmm inş senin değerin artar bizde pozitf görrzCanım ben cuma 3.kez kan vericem. Değerimin artmasını bekliyorum.
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.cnmm inş senin değerin artar bizde pozitf görrz
Dondurulmuşlarının dondurulduğu gün kaçıncı gün embriyolarıydı? 3.gün se 1-2 gün önceden çözüp 5.güne gitmelerini bekliyorlar. Bu da sayı 3-4 taneyse. 1-2 taneyse risk almadan 3.gün dondurulmuşlarını aynı gün çözüp yerleştiriyorlar. Bir de 5.gün embriyoları aynı gün çözülüyor.Kızlar hastaneden aradılar az önce yarın transferim olucak dondurulmuşlarla.yalnız kaç adet transfer yapılacağı yarın öğrencekmişim.bide aynıgün çözülüyomuş ben bir iki gün önceden çözülüyor diye biliyordum.bu konu hakkında bilginiz var mı? aynı gün mü çözülüp transfer ediliyor.yarın dokuz buçuk on gibi hastanede olun dediler.
dualarınızı bekliyorum
Dondurulmuşlarının dondurulduğu gün kaçıncı gün embriyolarıydı? 3.gün se 1-2 gün önceden çözüp 5.güne gitmelerini bekliyorlar. Bu da sayı 3-4 taneyse. 1-2 taneyse risk almadan 3.gün dondurulmuşlarını aynı gün çözüp yerleştiriyorlar. Bir de 5.gün embriyoları aynı gün çözülüyor.
saol canım cevap verdiğin için sende saolDondurulmuşlarının dondurulduğu gün kaçıncı gün embriyolarıydı? 3.gün se 1-2 gün önceden çözüp 5.güne gitmelerini bekliyorlar. Bu da sayı 3-4 taneyse. 1-2 taneyse risk almadan 3.gün dondurulmuşlarını aynı gün çözüp yerleştiriyorlar. Bir de 5.gün embriyoları aynı gün çözülüyor.
Inşallah artar tatlım sen belirti yaşadın mıCanım ben cuma 3.kez kan vericem. Değerimin artmasını bekliyorum.
Canım kan testine kadar istirahat ettim ben hiç bi iş yapmadım.sadece biraz yürüdüm dışarı çıkıp okadatCanim dikkat et kendine bende ayni ilaclari kullaniyorum transferden sonra nelere dikkat ettin bugun ikinci gunum benimde yatiyorum
Canım ben ikiz hamileyimOleey benden baska hibor kullananda varmis:) canim kacirmisim ben tedavinin hangi asamasindasin
Hadi gozun aydin canim.ne guzel de mi kalp atislarini duymak.Allah saglikli hamilelikler versin canim.ikiz annesi olcan ya daha guzel bisey olur mu zaten?Kızlar bende estrofem tablet alıyorum günde 3 kez. Folbiol günde bi kez.hibor 5000 lik iğne günde bi kez. Ploruton depot iğne 3 günde bir...ben dün doktora gittim bebişlerin kalp atışlarını dinledik..
küçük bi kanama alanı var dedi doktor istirahat et dedi yatıyorum
Canim bende ayni durumdayim bugun.yarin yine test var bakalim.sabretcez birbirimize dua etcez baska yapacak hic bisey yok.Rabbim insallah keseyi kalp atislarinida duyursun herbirimize.sonucta degerleriniz artmis canim.insallah katlanarak artsinlar@saniye1988 ninki bir günde 2ye katlamış zaten maşallah onunkinde karamsarlığa yer yok..
ama benim 2 günde 1,5 kat artmış
neyse cumaya adar bu bekleyiş sürecek
hakkımızda hayırlısı
ben kafama yorganı çekip uyumak istiyorum
Canim senin ne zaman test gunun?Benim 3. Denemem arada hafif bir agri baska bisey yok. Diger ikisindede boyleydi pozitif ti. Sonra embrio gelisemedi 6. Haftada hcg dustu ilaclari biraktim dusuk oldu. Bence hic belirti arama kanama disinda seni olumsuz dusundurecek bisey olmasin
Canim bende ayni durumdayim bugun.yarin yine test var bakalim.sabretcez birbirimize dua etcez baska yapacak hic bisey yok.Rabbim insallah keseyi kalp atislarinida duyursun herbirimize.sonucta degerleriniz artmis canim.insallah katlanarak artsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?