Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Cnm kaçıncı gün dondurdular biraz da onla alakalı. Ben de 3. Gün dondurmuşlardı 2li olarak. Transfer günü çözdüler, gittim amA dediler ki bi gün daha bekleyelim hangisinin daha ii ilerleme kaydedeceğine bakalım. Ertesi gün gittim tekrar. O gün transfer ettiler

Benimkilerde 3.gun dondurmuslardi.ay valla kafam iyice gitti bakalm sorulsrim yarin cevap bulur insallah yarin transfere cagirdilar yarinda cozuceklermis.artik hayirlisi diyim dusun dusun kafayi yicem.insalla yarindan itibaren bebegim benimle olucak.

canım sakın üzülme olur mu, beni takip ettin mi bilmiyorum ama benimde değerlerim çok kötü çıkmıştı.
7. gün 0,75
9. gün 18
10. gün 43
12 gün 53
14. gün 83
16. gün 157
18.gün 460
22. gün 1900 çıktı 23. gün yani bugün Allahım a şükürler olsun ki keseyi gördüm. inşallah ikinizin de değerleri artar. benim ilk denemem de pozitifti ama düşük yaptım. o yüzden bunda çok korkuyorum hatta doktor crinone jeli teke düşürdü dedimki ben 2 olarak devam edeceğim bana bi zararı yoksa korkuyorum tamam dedi, yani o kadar sıkıntılıyım ki bana böyle olursan bu 9 ay nasıl bitecek dedi dedim bitmez doktor bey olmaz öyle dedi, eşime bana iyi bakmasını söyledi o kadar stres yaptım valla. Yani demem o ki siz kendinizi sıkmayın bol bol dua edin inşallah güzel olacak sonu.

gyilmaz1982 canım keseyi gördün mü
Canım Allahıma çok şükürler olsun gördüm, Allahım herkese nasip etsin, haftaya perşembe kalp atışını görmek için çağırdı doktor, buğün 5+3 oldum kese gördüm diğer gebeliğimde de 5+3 te düşük yapmıştım, ilkinde kötü olduğu için korkularım maalesef hep olacak Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. Tabi sadece bana değil herkese. sen ne yaptın?

Ay
Çok sevindim canım. Ben de bizim susami gördüm hatta zor olsa da kalp atışlarını da gördük. Haftaya cuma kalp atışlarını duymaya çağırdı. Rabbim bu güzellikleri tipik teki bütün arkadaşlara tattirsin! Ins

Canım benim ben çok minik bir şey gördüm ekranda çok mutlu oldum ama korkuyorum işte çok geçen hamileliğimde gayet güzel giderken herşey durup dururken kanamam başladı kalp atışını görmek için nasıl beklerim diyorken düşük yaptığımı öğrendim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. tabi bizlerede

cok sagol canım içimi rahatlattın
gerci jinekoloji sitelerinde yazan şu:
48-72 saatte ortalama ikiye katlar ancak her zaman matematiksel olarak bu oranlarda artış olmayabilir diyor
doktoruma da merkeze de diyecek sözüm yok, sonucta hamileyim ama deger düşebilir, kaybedebilirim
o zaman da hayırlısı buymuş demek ki sağlıklı değilmiş ki vücut atmış diyecegim
ilk günden beri negatife hazırlayıp pazartesi ilk defa oh dediğim için bugün eski endişelerime geri dönüp temkinli olmaya devam etmenin en iyisi olacagını anladım..
ilerleyen günlerde görecegiz bakalım..
senin için de çook sevindim tebrik ederim, sağlıkla kucagına al inşallah

Canim hayirli transferler hayirli sonuclar insallah.Bebislerin simsiki tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…