Hadi hayirlisi birlikte güzel sonuclar aliriz insallahbenim direk dondurulmuşlarla transfer olucak canım.pko olduğum için taze transfere uygun değildim.17 ekinde opu oldu.çok şükür az önce aradılar yarın olucakmış transferim.
Transferin 10. Gunu 106 cikti canim.adet gunume 3 gun vardi.
Oyyy masallahh kucagina da al insallah dolu dolu soylee:)) ne kadarlik hamilesin bide devsm ediyomuydun hala ignelereCanım ben ikiz hamileyim
Cnm kaçıncı gün dondurdular biraz da onla alakalı. Ben de 3. Gün dondurmuşlardı 2li olarak. Transfer günü çözdüler, gittim amA dediler ki bi gün daha bekleyelim hangisinin daha ii ilerleme kaydedeceğine bakalım. Ertesi gün gittim tekrar. O gün transfer ettilerKızlar hastaneden aradılar az önce yarın transferim olucak dondurulmuşlarla.yalnız kaç adet transfer yapılacağı yarın öğrencekmişim.bide aynıgün çözülüyomuş ben bir iki gün önceden çözülüyor diye biliyordum.bu konu hakkında bilginiz var mı? aynı gün mü çözülüp transfer ediliyor.yarın dokuz buçuk on gibi hastanede olun dediler.
dualarınızı bekliyorum
Benimkilerde 3.gun dondurmuslardi.ay valla kafam iyice gitti bakalm sorulsrim yarin cevap bulur insallah yarin transfere cagirdilar yarinda cozuceklermis.artik hayirlisi diyim dusun dusun kafayi yicem.insalla yarindan itibaren bebegim benimle olucak.Cnm kaçıncı gün dondurdular biraz da onla alakalı. Ben de 3. Gün dondurmuşlardı 2li olarak. Transfer günü çözdüler, gittim amA dediler ki bi gün daha bekleyelim hangisinin daha ii ilerleme kaydedeceğine bakalım. Ertesi gün gittim tekrar. O gün transfer ettiler
Cumartesi nasipse az kaldi heyecanla bekliyorumCanim senin ne zaman test gunun?
@garamis transferin ne zamandı canım?Cumartesi nasipse az kaldi heyecanla bekliyorum
1 aralik transferim@garamis transferin ne zamandı canım?
canım sakın üzülme olur mu, beni takip ettin mi bilmiyorum ama benimde değerlerim çok kötü çıkmıştı.kızlar sonuçları aldık
benim pazartesi 32 bugün 47
S saniye1988 dün 36 bugün 61
yani benim artış pek iç açıcı degil
ikimizden de cuma tekrar kan testi istediler..
canım çok sıkıldı, erken davrandım erkenden sevindim boşuna sanırım..
Canım Allahıma çok şükürler olsun gördüm, Allahım herkese nasip etsin, haftaya perşembe kalp atışını görmek için çağırdı doktor, buğün 5+3 oldum kese gördüm diğer gebeliğimde de 5+3 te düşük yapmıştım, ilkinde kötü olduğu için korkularım maalesef hep olacak Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. Tabi sadece bana değil herkese. sen ne yaptın?gyilmaz1982 canım keseyi gördün mü
Çok sevindim canım. Ben de bizim susami gördüm hatta zor olsa da kalp atışlarını da gördük. Haftaya cuma kalp atışlarını duymaya çağırdı. Rabbim bu güzellikleri tipik teki bütün arkadaşlara tattirsin! InsCanım Allahıma çok şükürler olsun gördüm, Allahım herkese nasip etsin, haftaya perşembe kalp atışını görmek için çağırdı doktor, buğün 5+3 oldum kese gördüm diğer gebeliğimde de 5+3 te düşük yapmıştım, ilkinde kötü olduğu için korkularım maalesef hep olacak Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. Tabi sadece bana değil herkese. sen ne yaptın?
Canım benim ben çok minik bir şey gördüm ekranda çok mutlu oldum ama korkuyorum işte çokAy
Çok sevindim canım. Ben de bizim susami gördüm hatta zor olsa da kalp atışlarını da gördük. Haftaya cuma kalp atışlarını duymaya çağırdı. Rabbim bu güzellikleri tipik teki bütün arkadaşlara tattirsin! Ins
Tek olsada raziyim canim ama ikiyede hayir dememayy senin ikiz mi acaba
Çok güzel, ilk değerlerin kaçtı? Benim de ikiz ihtimali varmış. 19 Aralık ta kalp atışlarını görmek için çağırdılar.Canım ben ikiz hamileyim
canım sakın üzülme olur mu, beni takip ettin mi bilmiyorum ama benimde değerlerim çok kötü çıkmıştı.
7. gün 0,75
9. gün 18
10. gün 43
12 gün 53
14. gün 83
16. gün 157
18.gün 460
22. gün 1900 çıktı 23. gün yani bugün Allahım a şükürler olsun ki keseyi gördüm. inşallah ikinizin de değerleri artar. benim ilk denemem de pozitifti ama düşük yaptım. o yüzden bunda çok korkuyorum hatta doktor crinone jeli teke düşürdü dedimki ben 2 olarak devam edeceğim bana bi zararı yoksa korkuyorum tamam dedi, yani o kadar sıkıntılıyım ki bana böyle olursan bu 9 ay nasıl bitecek dedi dedim bitmez doktor bey olmaz öyle dedi, eşime bana iyi bakmasını söyledi o kadar stres yaptım valla. Yani demem o ki siz kendinizi sıkmayın bol bol dua edin inşallah güzel olacak sonu.
Canim hayirli transferler hayirli sonuclar insallah.Bebislerin simsiki tutunsun sanaKızlar hastaneden aradılar az önce yarın transferim olucak dondurulmuşlarla.yalnız kaç adet transfer yapılacağı yarın öğrencekmişim.bide aynıgün çözülüyomuş ben bir iki gün önceden çözülüyor diye biliyordum.bu konu hakkında bilginiz var mı? aynı gün mü çözülüp transfer ediliyor.yarın dokuz buçuk on gibi hastanede olun dediler.
dualarınızı bekliyorum
günaydın günaydınnnn.... güzell bi gün olacak inşallah :)Günaydın kızlaarr...
Bugün stressiz, huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?