Benimkilerde 3.gun dondurmuslardi.ay valla kafam iyice gitti bakalm sorulsrim yarin cevap bulur insallah yarin transfere cagirdilar yarinda cozuceklermis.artik hayirlisi diyim dusun dusun kafayi yicem.insalla yarindan itibaren bebegim benimle olucak.
Canım bende pek belirti yoktu. Sadece kahverengi leke ve şişliğim vardı.Inşallah artar tatlım sen belirti yaşadın mı
Canım Allahıma çok şükürler olsun gördüm, Allahım herkese nasip etsin, haftaya perşembe kalp atışını görmek için çağırdı doktor, buğün 5+3 oldum kese gördüm diğer gebeliğimde de 5+3 te düşük yapmıştım, ilkinde kötü olduğu için korkularım maalesef hep olacak Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. Tabi sadece bana değil herkese. sen ne yaptın?
Kızlar Günaydın bugün bende igneye başlıyorum inşallah birsey sorayım dedim size aranızda eşinin sperm değeri Morfolojisi çok düşük olan yada tese olup tüp bebek yaptıran var mı?
Kızlar Günaydın bugün bende igneye başlıyorum inşallah birsey sorayım dedim size aranızda eşinin sperm değeri Morfolojisi çok düşük olan yada tese olup tüp bebek yaptıran var mı?
Canım 100- 115 bin ileri hareket yok yerinde hareketli %12 gibiçok düşük derken ne kadar düşük? tüp için çok azı bile yeterli ama tese yapılma işlemini bilmiyorum..
1 milyon sperm de normal gebeliğe yetmiyor ama tüp için yeterli mesela
morfoloji de %2 iyi olsa yaklaşık 20.000 sağlıklı sperm var demek oluyor.
Canım bizim 100 bin lerde çıkıyor ileri hareketli yok eşim bir bucuk iki aydır hem iğne hem vitamin kullanıyor korkuyorum biraz da ya olmazsa diyecnm günaydın. bizde sayı yeterliydi ama morfolojik olarak sağlıklı tek bir sperm bile yoktu. ama şükürler olsun ki hamileyim. Azospermi olup da hamile kalan da pek çok çift var. ama TESE ameliyatıyla bile olsa tüp bebek öncesi ilaç, vitamin takviyesi, doktor seçimi önemli.
Canım 100- 115 bin ileri hareket yok yerinde hareketli %12 gibi
Canım bizim 100 bin lerde çıkıyor ileri hareketli yok eşim bir bucuk iki aydır hem iğne hem vitamin kullanıyor korkuyorum biraz da ya olmazsa diye
canımm bende iki kez sürgü istedimm altıma dert etme o başka diğeri başka birşeyyKizlar transferim oldu bitane 2.kalite suan dinleniyorum hastanede. Yalniz islemdem 5 dk snra faln tuvaleye gittim.dayanamadim.siz dayanabilmismiydiniz
Hadi hayirli olsun canim pozitif haberler aliriz insallah.ama tuvalete kalkma 2 saat kadar altina surgu iste kalkmaman lazimKizlar transferim oldu bitane 2.kalite suan dinleniyorum hastanede. Yalniz islemdem 5 dk snra faln tuvaleye gittim.dayanamadim.siz dayanabilmismiydiniz
Ama ben direk yerimden kalktim tuvalete gittimcanımm bende iki kez sürgü istedimm altıma dert etme o başka diğeri başka birşeyy
cnm beni 15-20 dk kadar bekletip snr sürgü verdiler tuvaletn geldikçe hbr ver sürgü verelm dedile 2.5 saat kdr hastanede yattım 3 kez sürgü verdiler snr kalktm eve gelince tuvalete gittim ama içini rahat tut bişi olmazKizlar transferim oldu bitane 2.kalite suan dinleniyorum hastanede. Yalniz islemdem 5 dk snra faln tuvaleye gittim.dayanamadim.siz dayanabilmismiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?