Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benimkilerde 3.gun dondurmuslardi.ay valla kafam iyice gitti bakalm sorulsrim yarin cevap bulur insallah yarin transfere cagirdilar yarinda cozuceklermis.artik hayirlisi diyim dusun dusun kafayi yicem.insalla yarindan itibaren bebegim benimle olucak.

sakin ol canım. doktoruna güven. onlar da başarılı olabilmek için en uygun zamanı bekleyeceklerdir. Hakkında hayırlısı olsun. transfer sonrası yaz mutlaka. dualarımız seninle

Kızlar Günaydın bugün bende igneye başlıyorum inşallah birsey sorayım dedim size aranızda eşinin sperm değeri Morfolojisi çok düşük olan yada tese olup tüp bebek yaptıran var mı?

Canim çok sevindim çok şükür bende bugün kan verdim akşam 4 gibi çıkacak sonucum inşallah değerim artmıştır öpüyorum cnm internetin çok az sana bakıp çıkacaktım muck

Kızlar Günaydın bugün bende igneye başlıyorum inşallah birsey sorayım dedim size aranızda eşinin sperm değeri Morfolojisi çok düşük olan yada tese olup tüp bebek yaptıran var mı?

çok düşük derken ne kadar düşük? tüp için çok azı bile yeterli ama tese yapılma işlemini bilmiyorum..
1 milyon sperm de normal gebeliğe yetmiyor ama tüp için yeterli mesela
morfoloji de %2 iyi olsa yaklaşık 20.000 sağlıklı sperm var demek oluyor.

cnm günaydın. bizde sayı yeterliydi ama morfolojik olarak sağlıklı tek bir sperm bile yoktu. ama şükürler olsun ki hamileyim. Azospermi olup da hamile kalan da pek çok çift var. ama TESE ameliyatıyla bile olsa tüp bebek öncesi ilaç, vitamin takviyesi, doktor seçimi önemli.

Canım 100- 115 bin ileri hareket yok yerinde hareketli %12 gibi

Canım bizim 100 bin lerde çıkıyor ileri hareketli yok eşim bir bucuk iki aydır hem iğne hem vitamin kullanıyor korkuyorum biraz da ya olmazsa diye

Canım bizim 100 bin lerde çıkıyor ileri hareketli yok eşim bir bucuk iki aydır hem iğne hem vitamin kullanıyor korkuyorum biraz da ya olmazsa diye

sıkıntı yapma canım. Tüp bebekte 100 milyon olmuş 100 bin olmuş önemli olmuyor. zaten embriyologlar toplanan olgun yumurta sayısı kadar spermle çalışıyorlar. Onlar en iyi yapıda olanları seçip uygularlar. Sen kendine dikkat et yemene içmene. Sağlıklı yumurtaların olsun, bol bol döllensin inşallah

Kizlar transferim oldu bitane 2.kalite suan dinleniyorum hastanede. Yalniz islemdem 5 dk snra faln tuvaleye gittim.dayanamadim.siz dayanabilmismiydiniz
Hadi hayirli olsun canim pozitif haberler aliriz insallah.ama tuvalete kalkma 2 saat kadar altina surgu iste kalkmaman lazim

Kizlar transferim oldu bitane 2.kalite suan dinleniyorum hastanede. Yalniz islemdem 5 dk snra faln tuvaleye gittim.dayanamadim.siz dayanabilmismiydiniz
cnm beni 15-20 dk kadar bekletip snr sürgü verdiler tuvaletn geldikçe hbr ver sürgü verelm dedile 2.5 saat kdr hastanede yattım 3 kez sürgü verdiler snr kalktm eve gelince tuvalete gittim ama içini rahat tut bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…