Canım bende yarım saat sonra kalktım. Hemşireye korktuğumu söyledim. Bana merak etme bişey olmaz. Öyle olsa 15 gün kalkmayın tuvalete gitmeyin deriz dedi. Tutamazsın 1 gün bile dedi. İdrarın rahime bi etkisi yok, biz sadece meshane rahime baskı yapsın daha rahat görelim istiyoruz dedi. Merak etme sen gönlünü ferah tut hiç bir şey olmaz.Ama ben direk yerimden kalktim tuvalete gittim
ay cnm nasıl basardın o kadarbana da tuvalete kalkma sürgü iste dediler ama ben 2,5 saat tuttum
canım sakın üzülme olur mu, beni takip ettin mi bilmiyorum ama benimde değerlerim çok kötü çıkmıştı.
7. gün 0,75
9. gün 18
10. gün 43
12 gün 53
14. gün 83
16. gün 157
18.gün 460
22. gün 1900 çıktı 23. gün yani bugün Allahım a şükürler olsun ki keseyi gördüm. inşallah ikinizin de değerleri artar. benim ilk denemem de pozitifti ama düşük yaptım. o yüzden bunda çok korkuyorum hatta doktor crinone jeli teke düşürdü dedimki ben 2 olarak devam edeceğim bana bi zararı yoksa korkuyorum tamam dedi, yani o kadar sıkıntılıyım ki bana böyle olursan bu 9 ay nasıl bitecek dedi dedim bitmez doktor bey olmaz öyle dedi, eşime bana iyi bakmasını söyledi o kadar stres yaptım valla. Yani demem o ki siz kendinizi sıkmayın bol bol dua edin inşallah güzel olacak sonu.
doktorunla konuş derim sanırım içme der...Kizlar sabah 1 adet tarlusal ictim ogln gbi adet oldum. Smdi bn tarlusali kesmelimiyim devammi etmeliyim
ay cnm nasıl basardın o kadarbeni anestezi altında transfer ettiler sonda ile su vermişler acaip tuvaletm vardı ayıldığımda
bn anestezili olunca suyu verdikleri gibi geri de çekerler diye düşünüyodm bi uyandm ki sormayın yani kendi tuvaletmle girsem o kdr olmazdı sanırım :)ben transfer öncesi wc gitmiştim ama beni aşağı indirip buz gibi yerde 1 saat beklettiler
o arada ayaklarım çok üşüdü ve transferde bile çişim vardı
sonra sürgü verelim diyince tutarım ben diyip tuttum, normalde evde yarım saatte bir giderim orada sıktım işte kendimi :)
benimde anestezi ile oldu sondayla su verip şişirmişler mesaneyi. işlem bittikten sonrada verdikleri suyu geri çekmişler. 3 saat kadar hastanede yatıp dinlendim ayılıncada yatağımda bir güzel kahvaltımı yapıp televizyon seyrettim yaklaşık 6-7 saat tuvalet ihtiyacım olmadı. geceden aç olduğum için, çok rahattı yani :)ben transfer öncesi wc gitmiştim ama beni aşağı indirip buz gibi yerde 1 saat beklettiler
o arada ayaklarım çok üşüdü ve transferde bile çişim vardı
sonra sürgü verelim diyince tutarım ben diyip tuttum, normalde evde yarım saatte bir giderim orada sıktım işte kendimi :)
benimde anestezi ile oldu sondayla su verip şişirmişler mesaneyi. işlem bittikten sonrada verdikleri suyu geri çekmişler. 3 saat kadar hastanede yatıp dinlendim ayılıncada yatağımda bir güzel kahvaltımı yapıp televizyon seyrettim yaklaşık 6-7 saat tuvalet ihtiyacım olmadı. geceden aç olduğum için, çok rahattı yani :)
cnm ne zmn test yapıyosn bn cmtsbenimde anestezi ile oldu sondayla su verip şişirmişler mesaneyi. işlem bittikten sonrada verdikleri suyu geri çekmişler. 3 saat kadar hastanede yatıp dinlendim ayılıncada yatağımda bir güzel kahvaltımı yapıp televizyon seyrettim yaklaşık 6-7 saat tuvalet ihtiyacım olmadı. geceden aç olduğum için, çok rahattı yani :)
birşey olmazz :) sıkıntı yapmaaaAma ben direk yerimden kalktim tuvalete gittim
ben istedim karın kaslarımı çok kasıyordum stresten onun için. zaten uyumamla uyanmam bir oldu toplamda 10 dakikada çıktım içerden.aynı senaryoyu opude yasadım ben
ac susuz olunca 7 saat wc gitmedim yatıp uyudum, 7 saat kalmıştım hastanede..
transferde neden anestezi verdiler ki acaba?
gypsy84 Canım nasılsın
Sen istanbul tüp bebekte tedavi gördün değil mi?Doktorun kimdi fiyatları ne durumda oranın.
Bide seninde 3.denemenmiş diğerleri olumsuz olduğu için doktorun ne gibi şeyler istedi neler yaptırdın benimle paylaşırsan çok sevinirim tatlım.
Canım bende şimdi görüştüm merkezle Arzu hanım ile konuştum yaklaşımı çok hoşuma gitti neler yapabileceğimi söyledi ve donmuş embriyolarımı onlara transfer edebileceğimide söyledi buda çok hoşuma gitti açıkcası. Merkezde histeroskopi için ne kadar ödeme yaptın belki buna da gerek duyabilirlermiş.evet canım doktorum Suzan Hanım. Merkezden de doktorumdan da çok memnunum. Hiçbirşeyi ezbere yapmadı. Her seferinde kullandığım ilaçlar ve dozları farklıydı mesela. 4500 tl tüp bebek, 2000 tl dondurulmuş tedavisi. Benim ilkinde döllenme olmayıp transfer olmayınca 2. denememi ücretsiz yaptılar. 3. sü de zaten dondurulmuş tedavisiydi tuttu çok şükür.
İlkinde döllenme olmayınca baya ümitsizdi onlar da. Bizim spermler biraz farklı, nadir görülen bir durum ve tüp bebekte bile başarı oranı çok düşük. Ama karşılarında yılmayan bir çift görünce 2. denedik. hem de ücretsiz dediğim gibi. taze transfer tutmadı. Doktor bir sonraki adetten sonra gel histeroskopi yapalım dedi. 2 tane miyom almış. Ondan sonra bir adet dönemi geçirdim, rahim iyice dinlensin dedi. Sonraki adetle de başladım işte.
Darısı başına inşallah. Düşünüyor musun İstanbul Tüp Bebeği
kizlar ikinci beta hcg testimi almaya gitcem birazdan dua edin bana lutfen yukselmis olsun.olcem meraktan ilkinde bu kadar heyecanlanmamistim
Canım bende şimdi görüştüm merkezle Arzu hanım ile konuştum yaklaşımı çok hoşuma gitti neler yapabileceğimi söyledi ve donmuş embriyolarımı onlara transfer edebileceğimide söyledi buda çok hoşuma gitti açıkcası. Merkezde histeroskopi için ne kadar ödeme yaptın belki buna da gerek duyabilirlermiş.
yaa kızım sen şimdi gidicen kanı vericen 1 saat sonra güzel bi değerlede çıkıcan işte bu kadar. ilkini hatırla ilkini heyecandan öldürdün beni şappadanak kan verdiydin :)güzel cıkcak merak etme, zaten ilk degerin de cok güzeldi...
biz aret beyle görüşmüştük orda,
yum takibi ve opude başında olmuyorum
ayda 200 tüp bebek yapıyoruz hepsine yetişemem demişti
ama sanki triko atölyesiymiş havasına konusunca soğumuştuk, son ana kadar oraya gidecektik, ablam izmirde bi embriologla tanışmış, internationalin laboratuvarını önerince kadın orada yaptırdık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?