Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ama ben direk yerimden kalktim tuvalete gittim
Canım bende yarım saat sonra kalktım. Hemşireye korktuğumu söyledim. Bana merak etme bişey olmaz. Öyle olsa 15 gün kalkmayın tuvalete gitmeyin deriz dedi. Tutamazsın 1 gün bile dedi. İdrarın rahime bi etkisi yok, biz sadece meshane rahime baskı yapsın daha rahat görelim istiyoruz dedi. Merak etme sen gönlünü ferah tut hiç bir şey olmaz.

gypsy84 Canım nasılsın
Sen istanbul tüp bebekte tedavi gördün değil mi?Doktorun kimdi fiyatları ne durumda oranın.
Bide seninde 3.denemenmiş diğerleri olumsuz olduğu için doktorun ne gibi şeyler istedi neler yaptırdın benimle paylaşırsan çok sevinirim tatlım.

Oyy sukur ya cnm bende bugün bebegimi ve kalp atisini gördüm rabbim hepimize nasip etson insallahh

ay cnm nasıl basardın o kadar beni anestezi altında transfer ettiler sonda ile su vermişler acaip tuvaletm vardı ayıldığımda

ben transfer öncesi wc gitmiştim ama beni aşağı indirip buz gibi yerde 1 saat beklettiler
o arada ayaklarım çok üşüdü ve transferde bile çişim vardı
sonra sürgü verelim diyince tutarım ben diyip tuttum, normalde evde yarım saatte bir giderim orada sıktım işte kendimi :)

bn anestezili olunca suyu verdikleri gibi geri de çekerler diye düşünüyodm bi uyandm ki sormayın yani kendi tuvaletmle girsem o kdr olmazdı sanırım :)

benimde anestezi ile oldu sondayla su verip şişirmişler mesaneyi. işlem bittikten sonrada verdikleri suyu geri çekmişler. 3 saat kadar hastanede yatıp dinlendim ayılıncada yatağımda bir güzel kahvaltımı yapıp televizyon seyrettim yaklaşık 6-7 saat tuvalet ihtiyacım olmadı. geceden aç olduğum için, çok rahattı yani :)

aynı senaryoyu opude yasadım ben
ac susuz olunca 7 saat wc gitmedim yatıp uyudum, 7 saat kalmıştım hastanede..
transferde neden anestezi verdiler ki acaba?

cnm ne zmn test yapıyosn bn cmts

aynı senaryoyu opude yasadım ben
ac susuz olunca 7 saat wc gitmedim yatıp uyudum, 7 saat kalmıştım hastanede..
transferde neden anestezi verdiler ki acaba?
ben istedim karın kaslarımı çok kasıyordum stresten onun için. zaten uyumamla uyanmam bir oldu toplamda 10 dakikada çıktım içerden.

evet canım doktorum Suzan Hanım. Merkezden de doktorumdan da çok memnunum. Hiçbirşeyi ezbere yapmadı. Her seferinde kullandığım ilaçlar ve dozları farklıydı mesela. 4500 tl tüp bebek, 2000 tl dondurulmuş tedavisi. Benim ilkinde döllenme olmayıp transfer olmayınca 2. denememi ücretsiz yaptılar. 3. sü de zaten dondurulmuş tedavisiydi tuttu çok şükür.
İlkinde döllenme olmayınca baya ümitsizdi onlar da. Bizim spermler biraz farklı, nadir görülen bir durum ve tüp bebekte bile başarı oranı çok düşük. Ama karşılarında yılmayan bir çift görünce 2. denedik. hem de ücretsiz dediğim gibi. taze transfer tutmadı. Doktor bir sonraki adetten sonra gel histeroskopi yapalım dedi. 2 tane miyom almış. Ondan sonra bir adet dönemi geçirdim, rahim iyice dinlensin dedi. Sonraki adetle de başladım işte.
Darısı başına inşallah. Düşünüyor musun İstanbul Tüp Bebeği

biz aret beyle görüşmüştük orda,
yum takibi ve opude başında olmuyorum
ayda 200 tüp bebek yapıyoruz hepsine yetişemem demişti
ama sanki triko atölyesiymiş havasına konusunca soğumuştuk, son ana kadar oraya gidecektik, ablam izmirde bi embriologla tanışmış, internationalin laboratuvarını önerince kadın orada yaptırdık..

Canım bende şimdi görüştüm merkezle Arzu hanım ile konuştum yaklaşımı çok hoşuma gitti neler yapabileceğimi söyledi ve donmuş embriyolarımı onlara transfer edebileceğimide söyledi buda çok hoşuma gitti açıkcası. Merkezde histeroskopi için ne kadar ödeme yaptın belki buna da gerek duyabilirlermiş.

histereskopi için 1500 tl ödedik cnm. Ama para konusunda diğer merkezler gibi açgözlü tavırları yok. seni sıkboğaz etmiyorlar. Bahçecide beni en çok rahatsız eden şey sürekli bir para muhabbetinin dönmesiydi. bi kadınla gişede tartışmışlardı. bugün ödeme gününüz, yapmanız gerekiyor diye. Sanki kaçacak kadın.. kadın diyo ki bana söylenmedi bugün ödeme yapacağım, ben hazırlıksız geldim. zaten o tartışmayı görünce vazgeçtim orda başlamaktan. İnsanın böyle zamanlarda duymak istediği en son şey para

cnım aret bey ordaki en yoğun doktor. sanırım merkezin kurucusu. o yüzden haklı olabilir. benim doktorum beni orda bir dakika olsun yalnız bırakmadı. OPU transfer histeroskopi hepsini kendi yaptı. o önemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…