Benim tüp bebek denemenin üstünden bir yıl geçti tam hatırlamıyorum ama üç günde bir gidiyordum kontrol icinBenim sorularıma cevap veren yok hiç
hosgeldin canim ne demek? hayirlisiyla bebisin tutunur insallah..kac tane transfer edilecek ?yasin kac?ben de varim candanote bugun yumurtalarim toplandi. beni de araniza alir misiniz ??
sağol canım benim ya ben bugün beni aramalarını bekliyorum gel yarın transferin var desinler diye, ama daha kimse aradı bekliyoruz ve heyecanliyiz canım:-Dtek yumurtalığım var ve 7 yumurta toplandı 4 ünde işlem yaptık denildi canım benim ve doktorum da yüksek ihtimal salı günü transferi yaparız dedi.. hayrlısı artık bakalım yaşayıp görücez.. senin bebişlerin nasıllar maşşallah blast geliyolar sımsıkı da tutunurlar inşallah..
merhaba canım hayırlı olsun ins. umariz ilkin tutar ve güzel haberler verirsin. öncelikle tedaviye başladıktan sonra transfer en az üç kere ultrosynda bakilir bize o günleri de doktor belirler. on iki gün iğne tedavisi olduğu için, arada muayene ederler seni. bnde bana üç buçuk saat uzaklikta başka bi sehirde tüp bebekBen de yeni üyelerdenim. Yarın adet olmayı bekliyorum. Ertesi gün doktorum gormek istedi. Ankaraya gidecegim. Baskent hastanesinde Gogsen beyle.surece adım attik. Umarim her sey guzel gider. Osellikle tecrubelilere bazi sorularim olacak. Calistigim icin surekli raporlu yapacagim islemleri. Adetin ikinci gunu bir de dorduncu gunu gorecek dr beni. Bundan sonra yumurta toplama islemnine kadar bor daha gelmem gerekecek mi? Geleceksrm istedigim gun olabilir mi.
merhaba canım hayırlı olsun ins. umariz ilkin tutar ve güzel haberler verirsin. öncelikle tedaviye başladıktan sonra transfer en az üç kere ultrosyndaBen de yeni üyelerdenim. Yarın adet olmayı bekliyorum. Ertesi gün doktorum gormek istedi. Ankaraya gidecegim. Baskent hastanesinde Gogsen beyle.surece adım attik. Umarim her sey guzel gider. Osellikle tecrubelilere bazi sorularim olacak. Calistigim icin surekli raporlu yapacagim islemleri. Adetin ikinci gunu bir de dorduncu gunu gorecek dr beni. Bundan sonra yumurta toplama islemnine kadar bor daha gelmem gerekecek mi? Geleceksrm istedigim gun olabilir mi.
Hayırlı olsun canim inşallah bebeğin tutunur güzel sonuç alırsın Nerede tedavi gördün?Arada kalkiuorum bugun artik masada kahvalti ettim cok yatmak iyi değilmiş
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun benimde şehir dışında olacak tedavim istanbulda.kasım 11 de tedaviye başlayacağız 2 gün aralıklarla yumurta kontrolu yapılıyor.bende çalışıyorum.doktorum transfere kadar rapor yazacak.tranferden sonra 15 gün daha rapor alacağım.gerçi doktorum 3 gün sonra işe başlayabilirsin transfer yapıldıktan sonra ama ben sonucumu öğrenip ondan sonra işe başlamak istiyorum.seninde eğer iş yerin problem yapmazsa kalacak yerinde varsa sınuç alana kadar rapor al derim ben.allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.sağlıkla bebişini kucağına alırsın.Ben de yeni üyelerdenim. Yarın adet olmayı bekliyorum. Ertesi gün doktorum gormek istedi. Ankaraya gidecegim. Baskent hastanesinde Gogsen beyle.surece adım attik. Umarim her sey guzel gider. Osellikle tecrubelilere bazi sorularim olacak. Calistigim icin surekli raporlu yapacagim islemleri. Adetin ikinci gunu bir de dorduncu gunu gorecek dr beni. Bundan sonra yumurta toplama islemnine kadar bor daha gelmem gerekecek mi? Geleceksrm istedigim gun olabilir mi.
Günaydın canım.ohhhh maşallah 8 gün kalmış sonucunu almaya ne güzel.rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin.çok yatmak iyi değilmiş benim doktorumda agnı şeyi söylüyor.kendini yormadan dinlenmene bak hayırlısıyla pozitif haberini alıcaz senden :)Gunaydinnn kizlar bugün uçuncu gün kaç gün yattiniz sürekli valla belim tutuldu şafak 8 ....
fazla yatmak iyi değil canım. günlük hayatına devam et, fazla ayakta durma, fazla gezme, fazla dinlenme. yani fazlalar zarar. yedi yirmi dört yatak ta da olmaz.Arada kalkiuorum bugun artik masada kahvalti ettim cok yatmak iyi değilmiş
Ben ögretmenim. Okul müdürüm rapor konusunda sıkıntı yaratıyor. Kafam karıştı simdi. Keske subat tatilinde başlasaymışım. Bu kadar sık aralıklarla kontrol olduğunu bilmiyordumCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun benimde şehir dışında olacak tedavim istanbulda.kasım 11 de tedaviye başlayacağız 2 gün aralıklarla yumurta kontrolu yapılıyor.bende çalışıyorum.doktorum transfere kadar rapor yazacak.tranferden sonra 15 gün daha rapor alacağım.gerçi doktorum 3 gün sonra işe başlayabilirsin transfer yapıldıktan sonra ama ben sonucumu öğrenip ondan sonra işe başlamak istiyorum.seninde eğer iş yerin problem yapmazsa kalacak yerinde varsa sınuç alana kadar rapor al derim ben.allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.sağlıkla bebişini kucağına alırsın.
Yok canim icin rahat olsun brn ilk tedavimde iki gun gunde iki kere yapmistim yanlislikla:) artik yanlisligimi ve cektigim vicdan azbini sen dusun ama hic bisey olmamisti cok sukur ve tutmustu ilk denemem.icini rahat tutKızlar az önce crinone jeli uyguladım. Yarısi aplikatorde kaldı. Azoldu diye içim rahat etmedi bi tane daha uyguladım. Şimdi de çok oldu acaba bi zararı olur mu diye kendimi yiyorum.
Tedavi farklı şehirlerde olunca zor oluyor.ben izmirde oturuyorum tedavim istanbulda olcak gidip gelmek zor olacağı için rapor almayı tercih ettim.başlamaya karar vermişken vazgeçme benceBen ögretmenim. Okul müdürüm rapor konusunda sıkıntı yaratıyor. Kafam karıştı simdi. Keske subat tatilinde başlasaymışım. Bu kadar sık aralıklarla kontrol olduğunu bilmiyordum
Haklısın aslında. Dusundukce korku sarıyor içimi ama güzel olacağına inanıyorum. O kadarına da.katlanacağız artık.Tedavi farklı şehirlerde olunca zor oluyor.ben izmirde oturuyorum tedavim istanbulda olcak gidip gelmek zor olacağı için rapor almayı tercih ettim.başlamaya karar vermişken vazgeçme bence
Bu arada güzel haberler veririz insallah birbirimize. Allah isteyen hickimseyi evlatsız bırakmasın.Haklısın aslında. Dusundukce korku sarıyor içimi ama güzel olacağına inanıyorum. O kadarına da.katlanacağız artık.
Canim iğne tedavisi boyunca 2 güne bir çağıracak doktor seni. Ben de ogretmenim ve sırf bu yüzden yaz tatilinde başladım tedaviye. 1. Yi yaptık tutmadı. 2 . yi bu ay dondurulmuşlarla yaptık. Bunda mecburen ilk 3 gün rapor aldim yarın okula baslicam. Dondurulmus embriyomuz kalmadı artık. Eğer bu da olmazsa tekrar tedavi için yaz tatilini beklicem.Ben ögretmenim. Okul müdürüm rapor konusunda sıkıntı yaratıyor. Kafam karıştı simdi. Keske subat tatilinde başlasaymışım. Bu kadar sık aralıklarla kontrol olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?