Valla canım biz iğne tedavisine başlayıp transfer olana kadar yapmamıştik hiç. Dondurulmus tedavisinde de ilk kontrolden sonra yapmadık bi daha. Gene de Hemşire ye falan sorun çok skintidaysanizkızlar selam , dondurulmuş tedavisine sonunda start verdik. 27 ekimde kontrolüm olacak. doktorlar size bu süre içinde yapılması ya da yapılmaması gereken seylerden bahsetti mi? Bana yumurta toplanırken kesinlikle bir ay ilişki olmayacak dedi. 40 gün oldu yumurta toplanalı. Transfere 17 gun var bu süre içinde cinsel ilişki yasak mıdır?
:) hehe dün doktora sordum yapmamız ya da yapmamamız gereken bir sey var mı diye yok dedi . Opu işlemi sonrası döne döne söylemişlerdi ondan aklıma takıldıValla canım biz iğne tedavisine başlayıp transfer olana kadar yapmamıştik hiç. Dondurulmus tedavisinde de ilk kontrolden sonra yapmadık bi daha. Gene de Hemşire ye falan sorun çok skintidaysaniz
Aminnnnn canım inşallah hepimizin güzel geçer tedavileri.ben 4 yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdim.hazır bu kadar hazırlamışken kendimizi vazgeçmek olmaz vardır bundada bir hayır diyerek tedaviya başladık.Bu arada güzel haberler veririz insallah birbirimize. Allah isteyen hickimseyi evlatsız bırakmasın.
Merhaba şimdiden hayırlı olsun. Bende Ankara'da özel bi kadın doğum hastaneside tedavi görüyorum . O hastane de Nova art ile anlaşmalı pazartesi orda yumurta toplama işlemi yapılacak bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızdaIyi günler kızlar beni de aranıza alır misiniz? Cuma günü iki merkez ile görusecegiz akay ve Nova art ile bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Çok heyecanlıyım
Biz bir yıldır evliyiz. Bir yıl iki ay oldu. Hsgden sonra iki tüpüm de tıkalı çıktıAminnnnn canım inşallah hepimizin güzel geçer tedavileri.ben 4 yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdim.hazır bu kadar hazırlamışken kendimizi vazgeçmek olmaz vardır bundada bir hayır diyerek tedaviya başladık.
bence kontrol sıklıkları doktorlada değişebiliyor ben adetimin ikinci günü gitmiştim doktorum o gün ilaçlarımı verdi bir hafta kullan dedi bir hafta sonra gittim iki gün sonra yine çağırdı o günde opu tarihi ve çatlatma iğnelerim verildi yani toplama gününe kadar sadece 3 kez gittim. sadece bana değil diğer hastalarınada aynı şeyi yapıyordu.Ben ögretmenim. Okul müdürüm rapor konusunda sıkıntı yaratıyor. Kafam karıştı simdi. Keske subat tatilinde başlasaymışım. Bu kadar sık aralıklarla kontrol olduğunu bilmiyordum
Yani durumumu izah edecegim. Insallah sizinki gibi okur benim konrollerimde. Cok fazla rapor almak zorunda kalmam. Aslında hakkimiz ama anlayissiz yoneticiler yuzunden rahatsiz oluyoruz. Tesekkur ederim cevabiniz icin.bence kontrol sıklıkları doktorlada değişebiliyor ben adetimin ikinci günü gitmiştim doktorum o gün ilaçlarımı verdi bir hafta kullan dedi bir hafta sonra gittim iki gün sonra yine çağırdı o günde opu tarihi ve çatlatma iğnelerim verildi yani toplama gününe kadar sadece 3 kez gittim. sadece bana değil diğer hastalarınada aynı şeyi yapıyordu.
rica ederim ne demek. ayrıca birşey daha belirteyim tabikide hakkın izinli olmak bu dönemde. eğer rapor çok almaz zorunda kalırsan ve problem olursa tek hekim raporu yerine heyet raporu alırsın. heyet raporuna hayır diyemezler. aklında bulunsun. onuda bir devlet hastanesindeki kadın doğum yada cerraha rica etsen yardımcı olacaklarını düşünüyorum.Yani durumumu izah edecegim. Insallah sizinki gibi okur benim konrollerimde. Cok fazla rapor almak zorunda kalmam. Aslında hakkimiz ama anlayissiz yoneticiler yuzunden rahatsiz oluyoruz. Tesekkur ederim cevabiniz icin.
smn1096, post: 37274688, member: 577956"]Hayırlı olsun canim inşallah bebeğin tutunur güzel sonuç alırsın Nerede tedavi gördün?
ya transferi olan arakdaşlarım benimde sizlere sormak istediğim birşey var bu rapor hakkında transfer sonrası rapor veriyormu tüp bebek doktorlarınız yoksa yıllık izin falan mı kullanıyorsun. ben transfer sonrası sonuç alana kadar çalışmak istemiyorum.
teşekkürler canımNormalde vermiyorlar ama iste canimben on ggün idrar yolu enfeksiyonumis gibi rapor aldim
Hayırlı olsun canim tedavin Sağol cvp yazdığın için. Benim de arastirmalarla Nova art içime siniyor ama yine de görüşmek istedim ikisiyle de sizin sorun ne canimMerhaba şimdiden hayırlı olsun. Bende Ankara'da özel bi kadın doğum hastaneside tedavi görüyorum . O hastane de Nova art ile anlaşmalı pazartesi orda yumurta toplama işlemi yapılacak bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
O anlamamistir bence ne sormak istediğini. Ben doktor serbest dese bile gene de yasakmis derdim heralde:) hehe dün doktora sordum yapmamız ya da yapmamamız gereken bir sey var mı diye yok dedi . Opu işlemi sonrası döne döne söylemişlerdi ondan aklıma takıldı
Benim doktorum 5 gün yazdı,istesem daha fazla da yazacaktı ama istemedim. Ama onu okula vermedim bilmesin ler diye, aile hekiminden aldım rapor. Test günüm pazar ve ben yarından itibaren calisicam.ya transferi olan arakdaşlarım benimde sizlere sormak istediğim birşey var bu rapor hakkında transfer sonrası rapor veriyormu tüp bebek doktorlarınız yoksa yıllık izin falan mı kullanıyorsun. ben transfer sonrası sonuç alana kadar çalışmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?