bu arada dondurulmuş transfer yaptıranlar hangi ilaçları kullandınız benim kafam karıştı iyice günde 2 estrofem ile başladım 5 gün sonra 3 çıkaracam. ayın 21,23 ve 25 inde orgalutran 27 sinde de ovitrelle iğne yapacam 10 gün sonra da kontrol. niye yumurta iğneleri kullanıyorum anlamadım. dr a sabah mesaj attım bi yanlışlık yok de mi diye yok dedi hayırlısı bakalım:)
Gunaydin arkadaslar daha once buraya yazmistim 7.tup bebek denemesindeyim 6. Da kizim oldu diye.haber vereyim dedim.bugun 10. Gunum 4. Gun embriyosu test sonucum601.6 rabbim tamamina erdirsin saglikla insallah.sizlere de hayirli evlatlar nasip eylesin.
Sen n asilsin canim? Santiye hayati nasil gidiyo
transfere 2-3 gün kala onlara ben de başlayacağım sanırım da şu orgalutranla ovitrelle kafamı karıştırdı bakıyorum nette de yok hiç kullanancnm ben sadece estrofem kullandım. yanında folik asitle coraspin. transfere 2-3 gün kala climara fort bant, clexane ve progestan iğneye başladım. he bi de crinone jel. daha noolsun ki zaten:) tüm bunları hala da kullanıyorum.
Insallah canim tesekkur ederim rabbim nasip etsin.sana da hayirli olsun allah tamamina erdirsin.kizim da 4. Gun embriyosuydu bu da oyle.bizde embriyo sayisi az oldugu icin genelde.memorial sislide tedavi oldumcnm Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. İkinci bebiş ilki kadar uğraştırmamış annesini ne güzel.nerde tedavi görüyorsun bu arada? ben de 4. gün embriyosuyla hamile kaldım ama 4. gün embriyosu çoğu yerde transfer edilmiyo.
Canım cok tesekkür edrim benim bir asılamam ve bir tüp bebek denememvar bunları özelde yaptırmıştım malum insan bu işin içine girmeden ne kadar zrlu bir süreç olduğunu anlayamıyor manevi ve maddi olarak yıpranıyorsun bende bu yüzden diğer denememi ünv. Hastanesinde yaptırmya karar verdim egeninde tüp bebek bölümü çok iyi sizinle özel hastanede nasıl ilgileniliyorsa aynen ordada öyle bakalım testler falan rapor için gerekli prosüdürler yapılıyor sonuçlara göre izlenecek tedavi şekli belirlenecek senin icin de hepimiz icinde hakkımızda hayırlısı canım...serüvenin hayırlı olsun canım sıfırdan tedavi mi senin ki ben de dün başladım
evet canim benimde oyle olmustu,fazla umit vermek istemmem ama ,hcg kaninda olusmuski silik cikmis,yinede herseyi goze almak lazim tabi,en dogrusu kan testiama 15 dk felan sonra çıktı seninde mi böyleydi?
Bende ilk denemem dondurulmuslarla oldu.suan transferim yapildi beklemedeyim.transferden 3 gun once prodnel verdi 7 gun coraspin verdi ve progestan fitil estrofem kullaniyodum zaten devam dedi.transferden snra fitile ara verip 5 gun progestan igne yaptirdim ve iki gun gobekten hibor igne.snra fitile devam.suan kullamdigim ilaclar gunde bi tane coraspin gunde 4 tane estrofem ve gunde 3 tane progestan fitilbu arada dondurulmuş transfer yaptıranlar hangi ilaçları kullandınız benim kafam karıştı iyice günde 2 estrofem ile başladım 5 gün sonra 3 çıkaracam. ayın 21,23 ve 25 inde orgalutran 27 sinde de ovitrelle iğne yapacam 10 gün sonra da kontrol. niye yumurta iğneleri kullanıyorum anlamadım. dr a sabah mesaj attım bi yanlışlık yok de mi diye yok dedi hayırlısı bakalım:)
merak ettim sonucun ne cikti pozitiftir insanlhama 15 dk felan geçmişti seninde de mi öyle olmuştu? kan verdim hemen zaten bekliyorum bakalım hayırlısı
Kizlar sonucum cok sukur 165 cikti darisi tum isteyenlere bugun 9 gunum cok sukur allahima
İnsallah canim rabbim sanada pozitifi nasip etsin 8 aralikti benim transferimgözün aydın canım biz seninle aynıydık galiba bende cuma sabahı yapıcam, inşallah bende pozitifi görürüm..
:)))) cuma günü sabah yaptırcam eşim kesinlikle yaptırmıyor :)) neyse dayandık 2 gün daha bekleriz :)cnm işe başlaman iyi olmuş, daha çabuk geçer zaman. göğüs kasık ağrıları hep ilaçlardan sanırım çünkü ben 6. haftanın içindeyim ve hissedilebilir en büyük belirti iştah ve sık tuvalete gitme. o kadar. o yüzden belirti arama. güzel haberler duyucaz inşallah senden. Yeter ki moralini yüksek tut.opera ya sorarsan, o şimdi git kan testi yaptır der
benimde 8 aralık 5. gün embriyosu seninde öyleydi galibaİnsallah canim rabbim sanada pozitifi nasip etsin 8 aralikti benim transferim
Masallah canimm. Allah tamamina erdirsin insallahh:))Kizlar sonucum cok sukur 165 cikti darisi tum isteyenlere bugun 9 gunum cok sukur allahima
ESMA MRH ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM. RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN. NERDE YAPTIRDINIZ.BANA ZEYNEP KAMİLDE AŞILAMA YAPICAKLAR.Masallah canimm. Allah tamamina erdirsin insallahh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?