Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

cnm ben sadece estrofem kullandım. yanında folik asitle coraspin. transfere 2-3 gün kala climara fort bant, clexane ve progestan iğneye başladım. he bi de crinone jel. daha noolsun ki zaten:) tüm bunları hala da kullanıyorum.

cnm Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. İkinci bebiş ilki kadar uğraştırmamış annesini ne güzel. nerde tedavi görüyorsun bu arada? ben de 4. gün embriyosuyla hamile kaldım ama 4. gün embriyosu çoğu yerde transfer edilmiyo.

transfere 2-3 gün kala onlara ben de başlayacağım sanırım da şu orgalutranla ovitrelle kafamı karıştırdı bakıyorum nette de yok hiç kullanan

Gunaydin arkadaslar daha once buraya yazmistim 7.tup bebek
Insallah canim tesekkur ederim rabbim nasip etsin.sana da hayirli olsun allah tamamina erdirsin.kizim da 4. Gun embriyosuydu bu da oyle.bizde embriyo sayisi az oldugu icin genelde.memorial sislide tedavi oldum

serüvenin hayırlı olsun canım sıfırdan tedavi mi senin ki ben de dün başladım
Canım cok tesekkür edrim benim bir asılamam ve bir tüp bebek denememvar bunları özelde yaptırmıştım malum insan bu işin içine girmeden ne kadar zrlu bir süreç olduğunu anlayamıyor manevi ve maddi olarak yıpranıyorsun bende bu yüzden diğer denememi ünv. Hastanesinde yaptırmya karar verdim egeninde tüp bebek bölümü çok iyi sizinle özel hastanede nasıl ilgileniliyorsa aynen ordada öyle bakalım testler falan rapor için gerekli prosüdürler yapılıyor sonuçlara göre izlenecek tedavi şekli belirlenecek senin icin de hepimiz icinde hakkımızda hayırlısı canım...

Kızlarr günaydın bende bugün işe başladımm..bugün taransfer sonraı 9. günüm.. 3 gündür gögüs ağrılarım çok şişti ve sızlıyorlar yatakta sağa sola dönemiyorum..ara ara da kasıkta batma oluyor..pzotifi gören kuzular hadi güzel şeyler söyleyin bana :)) gypsy84 M mhtpfth opera

Bende ilk denemem dondurulmuslarla oldu.suan transferim yapildi beklemedeyim.transferden 3 gun once prodnel verdi 7 gun coraspin verdi ve progestan fitil estrofem kullaniyodum zaten devam dedi.transferden snra fitile ara verip 5 gun progestan igne yaptirdim ve iki gun gobekten hibor igne.snra fitile devam.suan kullamdigim ilaclar gunde bi tane coraspin gunde 4 tane estrofem ve gunde 3 tane progestan fitil

cnm işe başlaman iyi olmuş, daha çabuk geçer zaman. göğüs kasık ağrıları hep ilaçlardan sanırım çünkü ben 6. haftanın içindeyim ve hissedilebilir en büyük belirti iştah ve sık tuvalete gitme. o kadar. o yüzden belirti arama. güzel haberler duyucaz inşallah senden. Yeter ki moralini yüksek tut. opera ya sorarsan, o şimdi git kan testi yaptır der

:)))) cuma günü sabah yaptırcam eşim kesinlikle yaptırmıyor :)) neyse dayandık 2 gün daha bekleriz :)

Kizlaaar biz bugun opera yla tekrar kan verdik. Benimkiler soyle ilerlemis.
10. Gun 36.90
11. Gun 61.19
13. Gun 114.1
15. Gun 233.85
18. Gun 682.2 bugunku degerim bu.
operaninki bugun uctu gidiyo:) o da yazar birazdan 1000lerdeydi onunki bugun
benim ptesi randevum var kese icin okudugum kadariyla 1500lerde alttan 5000lerde karindan ultrasonla gorebiliyomusuz. Ay insallah bi gorelim de rahat edelim artik diyorum amaa o zamanda bitmez bu stres eminim. Durum bu simdilik sizler ne alemdesinizzz

KIZLAR TESTİ TEKRARLADIM BGÜN DEĞERİM DÜŞMÜŞ 10,86 DAN 4,1 E ÇOK MORALIM BOZULDU DOKTOR HENÜZ POZİTİF DEĞİL DEDİ SİZCE ARTAR MI BU DEGER RESMEN ÇÖKTÜM YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…