- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Aminnn insallah canim benimde bakalim yarin artmismi belli olur artik rabbim buyuktur rabbim neyler neylerse guzel eylerEVET CANM BENDE ENDİŞELİYİM DOKTOR NE HAMILESIN NE DEĞİLSİN DIYEBILIRIM DEDI IKI GUNDE BIR TESTI TEKRARLA DEDI AMA BEN 3 . GUN PERŞEMBE YAPTIRACAGIM İNŞ KAT KAT ARTMIŞTIR DEĞERLERİMİZ
Ya sorma hem de nasıl net:) Benim opu da 22 tane toplanıp 2 tane sağlam çıkmıştı. Transferden önce bana bir daha ki denemede başka ilaç kullanırız demişti, ben niye bu kadar az kaliteli çıktı deyince. Düşün daha transfer olmamışım:) Alıştım ama tarzına:)off ii ki bana öle bişi demedi:) mantıklı tabii de biraz fazla net olmuş :)opera senin son bhcg kaç çıkmıştı?
Selam canlar.nasil keyifleriniz hersey yolundadir insallah.pek giremiyorum ama dualarim sizlerle.bende daha yeni merkezle gorusmeye gitmedim yilbasindan sonra gideyim diyorum ama korkuyorum artik yeniden baslamaya yine kötü sonuclanirsa diye
K
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana canım
bana da test gününden 10 gün sonraya verdi. acaba benimki de mi öyle düşündüopera cım sen içini ferah tut. doktorlar doğuma kadar her gebeliğe tereddütle bakıyorlar sana özgü bir durum değil. belki sen de ilk gidişinde kalp atışını da göreceksin. off hayırlısıyla bir görsek de bir nebze tereddütler azalsa. Artık ben de normal hamileler gibi keyfini sürmek, bebeğim için hayaller kurmak, alışveriş yapmak istiyorum. şimdiye kadarki tedirginlik ve üzüntüleri bi kenara bırakmak istiyorum
Ben testi tüp bebek merkezinde yapmıştım. Sonucu alınca da direk doktorla görüşmüştük. Ben tabii burda okuduklarımda eee kese dedim. Değerim 2066 Ne kesesi dedi:) Değer 1000 üstü gözüküyormuş dedim. Sen bakma 15 gün sonra gel dedi. Yolladı beni. Ilaçları da yarı doza indirdi. Bebek sağlıksızsa düşecek bebeği ilaçlarla daha fazla anne karnında tutmak istemeyiz dedi. Düşeceği varsa düşmeli dedi. Adam çok mantıklı, peki dedim çıktım:)
Bahçeci Fulya da. Ordaki bütün doktorlar 15. Gün test, 15 gün sonra kontrol istiyor. Sen çok erken yaptın ama 99 çok normal.canım, cuma günü 99'du beni, bırak binli sayıları daha 3 haneli bile göremedim ben
oo çok sert.. doktorun nerde? kim? 15 gün hiç test falan yapmadan beklemek kolay mı yahuuu??
Bahçeci Fulya da. Ordaki bütün doktorlar 15. Gün test, 15 gün sonra kontrol istiyor. Sen çok erken yaptın ama 99 çok normal.
Biraz sakinleş. Bu senin ve miniğin için zararlı bir şey :) İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder.transferden sonraki 5.günüm. haftaya salı test günüm.Bir hafta nası geçicek bilmiyorum annem yanımda benimle ama öylede sıkılıyorum işten izin aldım bu hafta gitmicemama içim sıkılıyo kötü şeyler doğuyoiçime annemin bile her yaptığı batıyo engel olamıyorum kendime.
Insallah canimBiraz sakinleş. Bu senin ve miniğin için zararlı bir şey :) İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder.
Surat asmayalım lütfen :)Insallah canim
Anlaştık :)Surat asmayalım lütfen :)
transferden sonraki 5.günüm. haftaya salı test günüm.Bir hafta nası geçicek bilmiyorum annem yanımda benimle ama öylede sıkılıyorum işten izin aldım bu hafta gitmicemama içim sıkılıyo kötü şeyler doğuyoiçime annemin bile her yaptığı batıyo engel olamıyorum kendime.
insan stresliyken her şey batıyo. ama miniğin senin için ne anlam ifade ediyosa sen de annen için en az o kadar anlam ifade ediyosuncalm down her şey çok güzel olacak...
Guvenc beyin klasik tarzi :)Ya sorma hem de nasıl net:) Benim opu da 22 tane toplanıp 2 tane sağlam çıkmıştı. Transferden önce bana bir daha ki denemede başka ilaç kullanırız demişti, ben niye bu kadar az kaliteli çıktı deyince. Düşün daha transfer olmamışım:) Alıştım ama tarzına:)
Hayırlı olsun tamamına ersin insallahKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallah saglikli kucağına alirsinKizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?