Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

EVET CANM BENDE ENDİŞELİYİM DOKTOR NE HAMILESIN NE DEĞİLSİN DIYEBILIRIM DEDI IKI GUNDE BIR TESTI TEKRARLA DEDI AMA BEN 3 . GUN PERŞEMBE YAPTIRACAGIM İNŞ KAT KAT ARTMIŞTIR DEĞERLERİMİZ
Aminnn insallah canim benimde bakalim yarin artmismi belli olur artik rabbim buyuktur rabbim neyler neylerse guzel eyler

off ii ki bana öle bişi demedi:) mantıklı tabii de biraz fazla net olmuş :) opera senin son bhcg kaç çıkmıştı?
Ya sorma hem de nasıl net:) Benim opu da 22 tane toplanıp 2 tane sağlam çıkmıştı. Transferden önce bana bir daha ki denemede başka ilaç kullanırız demişti, ben niye bu kadar az kaliteli çıktı deyince. Düşün daha transfer olmamışım:) Alıştım ama tarzına:)

Selam canlar.nasil keyifleriniz hersey yolundadir insallah.pek giremiyorum ama dualarim sizlerle.bende daha yeni merkezle gorusmeye gitmedim yilbasindan sonra gideyim diyorum ama korkuyorum artik yeniden baslamaya yine kötü sonuclanirsa diye

Selam canlar.nasil keyifleriniz hersey yolundadir insallah.pek giremiyorum ama dualarim sizlerle.bende daha yeni merkezle gorusmeye gitmedim yilbasindan sonra gideyim diyorum ama korkuyorum artik yeniden baslamaya yine kötü sonuclanirsa diye

hayırlısı olsun cnm kendini ne zaman rahat hissedeceksen o zaman başla. benim beklemeye tahammülüm yoktu. marttan kasıma kadar 3 sefer denedim, 3.de tuttu. araya bir de histeroskopi sıkıştırdım. ama en önemlisi moral motivasyon. Allah yardımcın olsun..

canım, cuma günü 99'du beni, bırak binli sayıları daha 3 haneli bile göremedim ben

oo çok sert.. doktorun nerde? kim? 15 gün hiç test falan yapmadan beklemek kolay mı yahuuu??

canım, cuma günü 99'du beni, bırak binli sayıları daha 3 haneli bile göremedim ben

oo çok sert.. doktorun nerde? kim? 15 gün hiç test falan yapmadan beklemek kolay mı yahuuu??
Bahçeci Fulya da. Ordaki bütün doktorlar 15. Gün test, 15 gün sonra kontrol istiyor. Sen çok erken yaptın ama 99 çok normal.

transferden sonraki 5.günüm. haftaya salı test günüm.Bir hafta nası geçicek bilmiyorum annem yanımda benimle ama öylede sıkılıyorum işten izin aldım bu hafta gitmicemama içim sıkılıyo kötü şeyler doğuyoiçime annemin bile her yaptığı batıyo engel olamıyorum kendime.

Biraz sakinleş. Bu senin ve miniğin için zararlı bir şey :) İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder.

insan stresliyken her şey batıyo. ama miniğin senin için ne anlam ifade ediyosa sen de annen için en az o kadar anlam ifade ediyosun calm down her şey çok güzel olacak...

Guvenc beyin klasik tarzi :)

selam arkadaslar
insaallah iyisinizdir. öncelikle positiv alan arkadaslari tebrik ediyorum. degerlerimiz kat kat artsin insaallah. allahim hepimize saglikli sihhatli bebisler versin. amin
benimde bugün doktor tekrar kan degerime bakti. demin aradi degerim 352 den (bugün opu+20) 3598 a cikmis elhamdulillah. cuma günü saat dokuza ilk ultrason randevusu verdi elhamdulillah
dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…