Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bide keseyi goren arkadaslar biraz bilgi verebilirler mi? Karindan mi gordunuz ve gordukten kac gun sonra kalp atisi icin cagiriyolar off cok sabirsizlaniyorummm

Merhaba arkadaşlar evdeki net sorunumdan dolayı foruma cepten girmeye calışıyorum şöyle bir sayfalara baktımda pozitif sonuç alan arkadaşlar olmuş sizleri canı gönülden tebrik ederim allahım kucağınızada almayı nasip etsin ...

PAZARTESİ 7. GÜNÜMDÜ İDRARDA SİLİK ÇİZGİ GÖRÜNCE YAPTIRDIM 10,86 ÇIIKTI IKI GUN SONRA TEKRARLA DEDİLER BUGÜN 9. GUNUM YAPTIRDIM 4.1 CIKTI
canım hakkında hayırlısı umarım bundan sonraki denemmen son olur allahım bu yolda mücadele veren herkesin yüzünü güldürür...

PAZARTESİ 7. GÜNÜMDÜ İDRARDA SİLİK ÇİZGİ GÖRÜNCE YAPTIRDIM 10,86 ÇIIKTI IKI GUN SONRA TEKRARLA DEDİLER BUGÜN 9. GUNUM YAPTIRDIM 4.1 CIKTI
Ama 7. Gun cok erken zaten 9. Gun bile erken bazi yerler 15. Gunden asagi istemiyo ve ayrica ben degeri dustukten sonra katlanan kisileri okudum forumlarda sen dua et bol bol insallah artar degerin .

Masallah canim yaaa hakkaten senin azmin ve inancina hayranim ..

cnm test yaptırdın mı bgn? ne alemdesin?

S saniye1988 yazmis zaten ama simdi girdim valla eve, ancak yaziyorum : degerim 1038 olmus cok sukur :)

9. Gunde kanda cikar diyorum baska da bisey demiyorum

cnm çok erken yaptırmışsın zaten. bekle bakalım 2 gün daha hemen umutsuzluğa kapılma. birçok kişide geç tutunma olabiliyor.

maşallah arap atı gibi değerin valla. S saniye1988 in de kafasını karıştırma 9. gün falan... başkalarını da yakma :) 9. gün bakması demek, değerim yükselecek mi tedirginliğini iki gün önceden yaşamaya başlaması demek

Masallah canim yaaa hakkaten senin azmin ve inancina hayranim ..

S saniye1988 yazmis zaten ama simdi girdim valla eve, ancak yaziyorum : degerim 1038 olmus cok sukur :)

9. Gunde kanda cikar diyorum baska da bisey demiyorum

Valla kani ver kurtul derim ben herkese :)
Ama S saniye1988 benim kader Arkadasim ben test yaptir diye 86umut86 ya soyledim

cnm çok erken yaptırmışsın zaten. bekle bakalım 2 gün daha hemen umutsuzluğa kapılma. birçok kişide geç tutunma olabiliyor.

İNŞ CANM DEDİĞİN GİBİ GEÇ TUTUNUYODUR HUZURSUZ OLDUM ÇOK RABBIM BİLİR EN İYİSİNİ İNŞ BU ÜZÜNTÜYÜ BİZE YAŞATMAZ

Değerleri artan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendim kadar çok seviniyorum ve üzülüyorum. İnşallah Rabbim bekleyenelere ve negatifi görenlere de nasip eder güzel haberler almayı

ben kullanmıştım ilk 2 tedavimde neyi kafanı karıştırdı canım
ah nasıl sevindim seni gördüğüme:) dondurulmuş tedavinde mi kullandın canım yaa ben de ilk tedavimde kullandım ama o zaman yumurta oluşturuluyordu çatlasın çatlamasın davası. şimdi embriyo hazır niçin kullanıyorum o kafamı karıştırdı

İNŞ CANM DEDİĞİN GİBİ GEÇ TUTUNUYODUR HUZURSUZ OLDUM ÇOK RABBIM BİLİR EN İYİSİNİ İNŞ BU ÜZÜNTÜYÜ BİZE YAŞATMAZ
Canım allahtan ümit kesilmez senin yasadığını bende yasadım ama benimki olumsuz sonuçlamıştı inşallah sen yaşamazsın canım dualarım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…