- 31 Mart 2014
- 288
- 351
- 53
Canim hemen bozma moralini sen erken mi yapmistin kacinci gun degerin bunlarKIZLAR TESTİ TEKRARLADIM BGÜN DEĞERİM DÜŞMÜŞ 10,86 DAN 4,1 E ÇOK MORALIM BOZULDU DOKTOR HENÜZ POZİTİF DEĞİL DEDİ SİZCE ARTAR MI BU DEGER RESMEN ÇÖKTÜM YAAA
Canim hemen bozma moralini sen erken mi yapmistin kacinci gun degerin bunlar
canım hakkında hayırlısı umarım bundan sonraki denemmen son olur allahım bu yolda mücadele veren herkesin yüzünü güldürür...PAZARTESİ 7. GÜNÜMDÜ İDRARDA SİLİK ÇİZGİ GÖRÜNCE YAPTIRDIM 10,86 ÇIIKTI IKI GUN SONRA TEKRARLA DEDİLER BUGÜN 9. GUNUM YAPTIRDIM 4.1 CIKTI
Ama 7. Gun cok erken zaten 9. Gun bile erken bazi yerler 15. Gunden asagi istemiyo ve ayrica ben degeri dustukten sonra katlanan kisileri okudum forumlarda sen dua et bol bol insallah artar degerin .PAZARTESİ 7. GÜNÜMDÜ İDRARDA SİLİK ÇİZGİ GÖRÜNCE YAPTIRDIM 10,86 ÇIIKTI IKI GUN SONRA TEKRARLA DEDİLER BUGÜN 9. GUNUM YAPTIRDIM 4.1 CIKTI
transfere 2-3 gün kala onlara ben de başlayacağım sanırım da şu orgalutranla ovitrelle kafamı karıştırdı bakıyorum nette de yok hiç kullanan
Amiin insallah canimMasallah canimm. Allah tamamina erdirsin insallahh:))
Saol canim aminn ben bahcelievler acibademe gidiyorum canim insallah seninde rabbim yuzunu guldursunESMA MRH ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM. RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN. NERDE YAPTIRDINIZ.BANA ZEYNEP KAMİLDE AŞILAMA YAPICAKLAR.
Gunaydin arkadaslar daha once buraya yazmistim 7.tup bebek denemesindeyim 6. Da kizim oldu diye.haber vereyim dedim.bugun 10. Gunum 4. Gun embriyosu test sonucum601.6 rabbim tamamina erdirsin saglikla insallah.sizlere de hayirli evlatlar nasip eylesin.
cnm test yaptırdın mı bgn? ne alemdesin?
PAZARTESİ 7. GÜNÜMDÜ İDRARDA SİLİK ÇİZGİ GÖRÜNCE YAPTIRDIM 10,86 ÇIIKTI IKI GUN SONRA TEKRARLA DEDİLER BUGÜN 9. GUNUM YAPTIRDIM 4.1 CIKTI
Masallah canim yaaa hakkaten senin azmin ve inancina hayranim ..
S saniye1988 yazmis zaten ama simdi girdim valla eve, ancak yaziyorum : degerim 1038 olmus cok sukur :)
9. Gunde kanda cikar diyorum baska da bisey demiyorum
maşallah arap atı gibi değerin valla.S saniye1988 in de kafasını karıştırma 9. gün falan... başkalarını da yakma :) 9. gün bakması demek, değerim yükselecek mi tedirginliğini iki gün önceden yaşamaya başlaması demek
Hayirli olsun.rabbim tamamina erdirsin InşallahKizlar sonucum cok sukur 165 cikti darisi tum isteyenlere bugun 9 gunum cok sukur allahima
cnm çok erken yaptırmışsın zaten. bekle bakalım 2 gün daha hemen umutsuzluğa kapılma. birçok kişide geç tutunma olabiliyor.
Valla kani ver kurtul derim ben herkese :)
Ama S saniye1988 benim kader Arkadasim ben test yaptir diye86umut86 ya soyledim
ah nasıl sevindim seni gördüğüme:) dondurulmuş tedavinde mi kullandın canım yaa ben de ilk tedavimde kullandım ama o zaman yumurta oluşturuluyordu çatlasın çatlamasın davası. şimdi embriyo hazır niçin kullanıyorum o kafamı karıştırdıben kullanmıştım ilk 2 tedavimde neyi kafanı karıştırdı canım
Canım allahtan ümit kesilmez senin yasadığını bende yasadım ama benimki olumsuz sonuçlamıştı inşallah sen yaşamazsın canım dualarım seninle :)İNŞ CANM DEDİĞİN GİBİ GEÇ TUTUNUYODUR HUZURSUZ OLDUM ÇOK RABBIM BİLİR EN İYİSİNİ İNŞ BU ÜZÜNTÜYÜ BİZE YAŞATMAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?