- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Ahahahh benimki de öyle sanırım naz a çekiyor şuan hafifledi benim ama ayağa kalkınca sancı oluyorSende başka bişey var mı
Sen n asilsin canim? Santiye hayati nasil gidiyo
3 gün önce aşırı bi mide bulantısı oldu başım döndü 1 saat kadar sürdü. Sonra bidaha olmadı. Şimdilik iyi gidiyor herşey. 21 aralıkta test günüm ama pazara geldiği için 20 sinde gidicem. Daha önce yaptırmaya cesaret edemiyorum.
Canım günaydın inşallah serüvenin güzel başlayıp mutlu sonla biterGünaydın kızlar hayırlı bol pozitifli günler olsun inşallah evden 4-5gündür nete giremiyordum bu yüzden sizleri merak ettigim icin bugun cebe net paketi aldim bunuda kullanmak ne zormus) alışkın olmayınca neyse sabah sabah uzatmayayım esas konum su 3aylık aradansonra dün itibariyle ege ünv. Serüvenim baslamıştır hakkımdaa hayırlısı şimdi yoldayım amh testi için kan vermeye gidiyorum :)
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallah saglikli kucağına alirsin
Idrar testi için çok erken. Benim 15. Gün kanda 2066 iken çizgi çok silik çıktı düşün yani. Bir de testi yaptıktan sonraki 5 dk önemli sonrasında çıkan çizgi testin bozuk olduğunu gösteriyor. Yarın kan testi yapın. Hiç idrara takılmayın. İnşallah pozitif görürsünüz.kızlarrrr bugün transferimin 9. günü sabah idrar testi yaptım ilk dk içinde tek çizgi çıkınca üzüldüm ve namaz kılmaya gittim geldiğimde çok silik ikinci çizgi çıkmış. cok karmaşık duygular içindeyim bi şey deyin ne olur bu benim 3. tedavim
Sevinmeye basla bence silik cizgide olsa bu bir beirtidir,bende ayni durumu asilamamda yasamistim,kızlarrrr bugün transferimin 9. günü sabah idrar testi yaptım ilk dk içinde tek çizgi çıkınca üzüldüm ve namaz kılmaya gittim geldiğimde çok silik ikinci çizgi çıkmış. cok karmaşık duygular içindeyim bi şey deyin ne olur bu benim 3. tedavim
serüvenin hayırlı olsun canım sıfırdan tedavi mi senin ki ben de dün başladımGünaydın kızlar hayırlı bol pozitifli günler olsun inşallah evden 4-5gündür nete giremiyordum bu yüzden sizleri merak ettigim icin bugun cebe net paketi aldim bunuda kullanmak ne zormus) alışkın olmayınca neyse sabah sabah uzatmayayım esas konum su 3aylık aradansonra dün itibariyle ege ünv. Serüvenim baslamıştır hakkımdaa hayırlısı şimdi yoldayım amh testi için kan vermeye gidiyorum :)
Günaydın kızlar hayırlı bol pozitifli günler olsun inşallah evden 4-5gündür nete giremiyordum bu yüzden sizleri merak ettigim icin bugun cebe net paketi aldim bunuda kullanmak ne zormus) alışkın olmayınca neyse sabah sabah uzatmayayım esas konum su 3aylık aradansonra dün itibariyle ege ünv. Serüvenim baslamıştır hakkımdaa hayırlısı şimdi yoldayım amh testi için kan vermeye gidiyorum :)
günaydın annecikler nihayet beklenen günüm geldi dün itibarı ile dondurulmuş tedavime başladım yeni umutlarla yeni heyecanla inşallah sizi hamiş topiğinde yakalayacağım:) tabi bu arada bu topik iyice zayıfladı kendime yeni topik arıyorum ama bulamadım maalesef aralık ayı için açılmış ama orası yoğun şekilde aşılama anneleri ocak için tüp bebek topiği de henüz çok cansız. şansa bak yaa bu topikte de başladığımda çok cansızdı hatta topiğin ilk hamişi bendim son noktayı da yine ben mi koyacam aceba hi hi
Sevinmeye basla bence silik cizgide olsa bu bir beirtidir,bende ayni durumu asilamamda yasamistim,
ama 15 dk felan sonra çıktı seninde mi böyleydi?Sevinmeye basla bence silik cizgide olsa bu bir beirtidir,bende ayni durumu asilamamda yasamistim,
amin canım inşallah hep beraber guzel sonuclar alalımhayırlısıyla güzel bi tedavi süreci geçirip çok pozitif sonuçlar alırsın canım hadi bakalım sabırla heyecanla duayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?