- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canım günaydın, sonucunu gördüm 1000 i geçmiş çok sevindim inşallah hayirlisiyla kese ve kalp atışlarını da görürsünEV İŞİYLE FALAN DÜŞMEZ MERAK ETME
düşük dediğin cok agır bir seyi kaldırma, perde asma gibi durumlar dışında vücudun embriyoyu kabul etmemesinden, yabancı bir varlık olarak algılamasından oluyor..
o adet agrısı yaklaşık 12 haftanın sonuna kadar ara ara oluyormuş..
Canım sen daha yeni tedavi olmamismiydin, benim yanlış hatırlıyorum? Eğer doğru hatirliyorsam ne kadar cabuk kendini toparlayıp baslamissin maşallah :)bnm de pzrtsi 10. Gunum olck ayni ilaclari kullaniyorz arkadasim. Hayirli haberlerle don insallah. Rahim nkdr olmus yaz bna da :) buarada nar suyu ic rahmin kalinlasmasi icin sabah aksam birer bardk ac karnina
Bende bugün 14 de kalp atışlarını görmek için gideceğim, inşallah hayirlisiyla güzel haberlerle donerim, benim gibi kese ve kalp atışı görecek arkadaşlar inşallah sözlerde güzel haberlerle gelirsiniz, sonuç alacak olanlara da pozitif sonuçlar diliyorum, inşallah güzel olur herşey
opera doktora söyledin mi son tahlil sonucunu? randevu verdi mi?
Ya evet nokta kadar bir şeyi görüp beyine heyecanlanıyoruz diyorum bazen :) ama iste başka bir duyguymus bu yaşayınca anlaşılabilen, bu bir mucize gerçekten bir sperm ve 1 yumurta bir insan oluyor Rabbim ol diyince, Allahım binlerce kere şükürler olsun kimseyi aratmasin, isteyen herkese nasip etsin inşallahCanim benim hayırlı olsun inşallah kalp Atislarini duyunca duygulanmamak elde değildir ben ağlarım herhalde :) dün Keseyi gördüm yaa minicik görsen :)
Güzel haberlerini bekliyorum canimcim
Allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah
Yani oda amma uzun sure vermiş, gerçi cumartesiyede çok var ama carsambadan iyidirahahahha doktora telefon ettim hemen, adam gayet sakin bir sekilde tamam o zaman haftaya çarşamba gel usg ile bakalım demez mi!!!
hayatta bekleyemem o kadar dedim, kesemi görmeden içim rahat etmicek diyince adam çok güldü, cumartesi gel o zaman dedi..
ay bi hafta beklenir mi yaaa??? hele ki ben??
çalışıyo olsam zaman cabuk gecer ama evde zaman daha yavas daha sıkıntılı geciyor inanın..
ahahahha doktora telefon ettim hemen, adam gayet sakin bir sekilde tamam o zaman haftaya çarşamba gel usg ile bakalım demez mi!!!
hayatta bekleyemem o kadar dedim, kesemi görmeden içim rahat etmicek diyince adam çok güldü, cumartesi gel o zaman dedi..
çalışıyo olsam zaman cabuk gecer ama evde zaman daha yavas daha sıkıntılı geciyor inanın..
Ayy alemsin, sen bu gidişle eve usg kurup hergün bakarsın. Biri bizi gözetliyor gibi, çok şekersin ya:)ahahahha doktora telefon ettim hemen, adam gayet sakin bir sekilde tamam o zaman haftaya çarşamba gel usg ile bakalım demez mi!!!
alemsin yahu. sen 9 ay nası bekleyeceksin merak ediyorumben de bgn gittim doktora çok şükür gördük keseyi ama bu sefer de kalp atışı için sabırsızlanıyorum. onu da görsem rahatlicam diyorum ama sanmıyorum bu sefer de kendini görmek isticem
büssürü soru geliyo aklıma gitmeden önce. gidince hepsini unutuyorum iyi mi... Tüm ilaçlara devam. kalp atışından sonra clexane iğneyi kesicekmiş. 2 ocağa kadar nasıl beklicem şimdi ben yaa:) senin gibi de değilim ki diyemiyorum daha erken geleyim
Ya evet nokta kadar bir şeyi görüp beyine heyecanlanıyoruz diyorum bazen :) ama iste başka bir duyguymus bu yaşayınca anlaşılabilen, bu bir mucize gerçekten bir sperm ve 1 yumurta bir insan oluyor Rabbim ol diyince, Allahım binlerce kere şükürler olsun kimseyi aratmasin, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar nasılsınız bakalım girip çıkıyordum ne zamandır bugün yazmak istedim özlemişim sizlerigyilmaz1982 opera gulsennnn nasıl gidiyor bakalım
gypsy84 canimm senin transfer tarihin neydi? Gozun aydinn bu arada kesecigini gormussun darisi bizlere banada ptesiye gun verdi doktorum bide kalp atisi icin o kadar beklicez mi gercekten yaa bi de sen karindan ni gordunn bilgilendirirsen sevinirim canimm benimm
Iyiyim canım çok şükür işe başladım kilo almıştım tedaviden dolayı rejim spor toparladım kendimi daha iyiyim sizlerin güzel haberleriyle daha mutlu oluyorumCanim valla bugün aklımdan geçtin çok şükür hersey yolunda canim dün Keseyi gördüm ayin 30unda kalp Atışı için gideceğim inşallah
sen nasılsın canimm
DuydumAmin canım sen duydun mu kalp atislarinin sesini
Beta HCG 1000-1500 arası olunca vajinal görünüyor ben 5+3 te gördüm 6+4 dede kalp atışlarını duydum Allahım şükürler olsun, Darısı isteyen herkesin başına insallahkızlar bu kese ne zaman görünüyor ya :)
canım rumuzunun hakkını ver, umutsuzluğa kapılma. ben de son gün asık suratla gitmiştim kan vermeye. belli olmuyo bu işler. belirti melirti hikaye, yazıldıysa oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?