Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım günaydın, sonucunu gördüm 1000 i geçmiş çok sevindim inşallah hayirlisiyla kese ve kalp atışlarını da görürsün

bnm de pzrtsi 10. Gunum olck ayni ilaclari kullaniyorz arkadasim. Hayirli haberlerle don insallah. Rahim nkdr olmus yaz bna da :) buarada nar suyu ic rahmin kalinlasmasi icin sabah aksam birer bardk ac karnina
Canım sen daha yeni tedavi olmamismiydin, benim yanlış hatırlıyorum? Eğer doğru hatirliyorsam ne kadar cabuk kendini toparlayıp baslamissin maşallah :)

Kızlar doktora gittim bugün. Bebeğim tamamen beni bırakmış. Hayırlısı böyleymiş ben dış gebelikten korkmuştum çok şükür bi sıkıntı yok. Nasip olursa Martta donmuşlarımla yoluma devam edeceğim.

Canim benim hayırlı olsun inşallah kalp Atislarini duyunca duygulanmamak elde değildir ben ağlarım herhalde :) dün Keseyi gördüm yaa minicik görsen :)
Güzel haberlerini bekliyorum canimcim
Allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah

opera doktora söyledin mi son tahlil sonucunu? randevu verdi mi?

ahahahha doktora telefon ettim hemen, adam gayet sakin bir sekilde tamam o zaman haftaya çarşamba gel usg ile bakalım demez mi!!!
hayatta bekleyemem o kadar dedim, kesemi görmeden içim rahat etmicek diyince adam çok güldü, cumartesi gel o zaman dedi..
ay bi hafta beklenir mi yaaa??? hele ki ben??
çalışıyo olsam zaman cabuk gecer ama evde zaman daha yavas daha sıkıntılı geciyor inanın..

Ya evet nokta kadar bir şeyi görüp beyine heyecanlanıyoruz diyorum bazen :) ama iste başka bir duyguymus bu yaşayınca anlaşılabilen, bu bir mucize gerçekten bir sperm ve 1 yumurta bir insan oluyor Rabbim ol diyince, Allahım binlerce kere şükürler olsun kimseyi aratmasin, isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yani oda amma uzun sure vermiş, gerçi cumartesiyede çok var ama carsambadan iyidir

Hadi inşallah kalp atışınida duyarsin gulsen ben o duygulari tadamadim tutsaydi benim bebegim aramızda 2 gun fark olcakti ama hersey nasip subatta 2 ci denemem olcak umarım o zaman bende sevinirim allahin izniyle

alemsin yahu. sen 9 ay nası bekleyeceksin merak ediyorum ben de bgn gittim doktora çok şükür gördük keseyi ama bu sefer de kalp atışı için sabırsızlanıyorum. onu da görsem rahatlicam diyorum ama sanmıyorum bu sefer de kendini görmek isticem

büssürü soru geliyo aklıma gitmeden önce. gidince hepsini unutuyorum iyi mi... Tüm ilaçlara devam. kalp atışından sonra clexane iğneyi kesicekmiş. 2 ocağa kadar nasıl beklicem şimdi ben yaa:) senin gibi de değilim ki diyemiyorum daha erken geleyim

Ayy alemsin, sen bu gidişle eve usg kurup hergün bakarsın. Biri bizi gözetliyor gibi, çok şekersin ya:)

gypsy84 canimm senin transfer tarihin neydi? Gozun aydinn bu arada kesecigini gormussun darisi bizlere banada ptesiye gun verdi doktorum bide kalp atisi icin o kadar beklicez mi gercekten yaa bi de sen karindan ni gordunn bilgilendirirsen sevinirim canimm benimm

Amin canım sen duydun mu kalp atislarinin sesini

Kızlar nasılsınız bakalım girip çıkıyordum ne zamandır bugün yazmak istedim özlemişim sizleri gyilmaz1982 opera gulsennnn nasıl gidiyor bakalım

Canim valla bugün aklımdan geçtin çok şükür hersey yolunda canim dün Keseyi gördüm ayin 30unda kalp Atışı için gideceğim inşallah
sen nasılsın canimm

cnm transfer tarihi 25 kasım. 5 haftalık dedi doktor. son adet tarihinden hesaplıyoruz zaten dedi. yani 6. haftanın içindeyim. çok minik olduğu için vajinal ultrasonla bakıyo. belki 2 ocakta gittiğimde karından bakar. güzel bi duygu tabi ama ultrasonda sadece siyah bi boşluk gözüküyo daha:) çok bişi anlaşılmıyo. inşallah elini yüzünü göreceğimiz günler de gelecek

Canim valla bugün aklımdan geçtin çok şükür hersey yolunda canim dün Keseyi gördüm ayin 30unda kalp Atışı için gideceğim inşallah
sen nasılsın canimm
Iyiyim canım çok şükür işe başladım kilo almıştım tedaviden dolayı rejim spor toparladım kendimi daha iyiyim sizlerin güzel haberleriyle daha mutlu oluyorum

Amin canım sen duydun mu kalp atislarinin sesini
Duydum Allahım şükürler olsun, ya ben diyorum kızım olursa adi kesinlikle Naz olacak, erkekte anlamı nazlı gibi bi isim varsa o olur heralde, girdim doktorun odasına esimde görmek istiyordu doktora söyledim esimide cagirdim, neyse hazırlandı çıktım çatala vajinal baktı bebek görünmedi korkunca ben korkma sakin ol gorcem ben onu dedi dur bide karnından bakacağım dedi bu sefer karından baktı doktor gördü keseyi de kalp atışını da yine kaybetti aşağıya kacmis ben göremediğimiz için hala korkuyorum tabi dediki doktor yine bana gördüm kalbinin attığını sanada göstereceği bi problem yok tamamı dedi tamam dedim. Aşağıya kactigi için yine vajinal baktı bu sefer yakaladik dedi gösterdi kalp atisini , dinletmek çok sağlıklı değil ama sana dinletecegim dedi duydum da Allahım herkese nasip etsin, Allahım a şükürler olsun, inşallah sende görürsün en kısa zamanda

canım rumuzunun hakkını ver, umutsuzluğa kapılma. ben de son gün asık suratla gitmiştim kan vermeye. belli olmuyo bu işler. belirti melirti hikaye, yazıldıysa oluyor.

evet canım belirti bizim yarattığımız şeyler teselli bulduğumuz durumlar..Bizler elimizden geleni yaptık..takdir ALLAH'IN ol derse olur.. iyim çok şükür.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…