Kan testi yaptır o halde canım çıkar heralde.arkadaşlar bugün 9 cu günüm test yapsam azda olsa varmı yokmu belli olurmu acaba meraktan duramıyorum yerimde
Çoktandır giremiyorum arkadaslar. Sayfalar birikmiş. Biz de cuma günü 6+5 te alttan muayene ile kalp atışını duyduk şükürler olsun. Ama alttan muayenede oranın çok dar olduğunu ve kemik yapısından normal doğum yapamayacağımı söyledi.bir de tüp bebekler de sezaryen olduğunu söyledi çok şaşırdım ve üzüldüm. Tabi hayırlısı olsun da o ani yaşamayı çok istemiştim.yani doğarken bebegimi görmeyi. Nasip artik
canım sezeryanda da görürsün :):) epidural doğum düşünmez misin ??Çoktandır giremiyorum arkadaslar. Sayfalar birikmiş. Biz de cuma günü 6+5 te alttan muayene ile kalp atışını duyduk şükürler olsun. Ama alttan muayenede oranın çok dar olduğunu ve kemik yapısından normal doğum yapamayacağımı söyledi.bir de tüp bebekler de sezaryen olduğunu söyledi çok şaşırdım ve üzüldüm. Tabi hayırlısı olsun da o ani yaşamayı çok istemiştim.yani doğarken bebegimi görmeyi. Nasip artik
Bilmiyorum ki canım hiç araştırmadim. Artık o zaman bir gelsin de hayırlısıyla ama normal doğumu çok istiyordum..canım sezeryanda da görürsün :):) epidural doğum düşünmez misin ??
Canım zor ama eldekı tüm ımkanları kullanıp denemeye devam;allahım ol dendiğinde olcak merak etme.Kizlar ben cumartesi kan testimi tekrarladim 165 den 77 dusmus doktorum ilaclari birak dedi cok zor cok 4. Denememdi artik embriyolara pgt yapalim diyor doktor hep gebe kalip dustugu icin hic problem gorunmeyince tek embriyolarin pgt yapilmasi kaldi diyor cok zor gunler geciriyorum rabbim yardimcimiz olsun
Canım nasılsın? Ne güzel bulantim yokmuş benim çok var her gün kusuyorumGünaydın kizlarrr bendede hiç bulantı yok gayet maşallahim var tek sıkıntım sabah kalktigimda goguslerimin yanlari aciyor ayin 30u gelir mi minik kelebeğimin kalp Atislarini duymak için zaman geçsin biran once
Zamandan bol bişey yok canım:) hem yakınımda zeynepkamıl artık özel hastaneler tüccar gibi olmuş artık güvenemıyorum zeynepte yaptırırsam ücretli yaprırırım raporla falan ugrasamıcam cok yoruldum cunku dondurulmuş embrıyom falan var gidip görüşmek lazımm ama iyimi yaparım kötümü yaparım bılemıyorumGünaydın canım doktorlar her hafta değişiyor
zamanin varsa diyorum çünkü tedavi başlayınca bazen hergün kan testi icin çağırıyorlar işten izin alman problem değilse mutlaka zeynep Kamile git derim ama devlet hastanesi olduğu için özel hastaneler gibi ilgi bekleme seni herzaman yönlendirmiyorlar daha çok sen kosturuyorsun biraz yoruluyorsun ama olsun herseye değerler minik kelebekler bence bir dene derim
sanada günaydın canım...Günaydın kızlar, iyi haftalar
Cok üzüldümKizlar ben cumartesi kan testimi tekrarladim 165 den 77 dusmus doktorum ilaclari birak dedi cok zor cok 4. Denememdi artik embriyolara pgt yapalim diyor doktor hep gebe kalip dustugu icin hic problem gorunmeyince tek embriyolarin pgt yapilmasi kaldi diyor cok zor gunler geciriyorum rabbim yardimcimiz olsun
canım allah yardımcın olsun güzel bir değer görüp daha sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor sabır allahım zamanı geldiğinde nasip edicek inşallah birde geçen hastanede denk geldim bir bayana onunda hep 10. hafta gebelik sonlanıyormuş doktor hem kendisinden hemde eşinden genetik test istemiş yaptırmadıysanız birde bunu da deneyebilirsiniz embriyo tahlilinden sonra tabii oda çok önemli.Kizlar ben cumartesi kan testimi tekrarladim 165 den 77 dusmus doktorum ilaclari birak dedi cok zor cok 4. Denememdi artik embriyolara pgt yapalim diyor doktor hep gebe kalip dustugu icin hic problem gorunmeyince tek embriyolarin pgt yapilmasi kaldi diyor cok zor gunler geciriyorum rabbim yardimcimiz olsun
Canım nasılsın? Ne güzel bulantim yokmuş benim çok var her gün kusuyorumöksürüğüm ayni hızda devam ediyor hic gecmefi, goguslerime gelince bende beta HCG artmaya başladığında gecen hamileligimdede bundada ilk goguslerim agirmaya baslamisti. Calistigim icin eve gelir gelmez ilk isim sutyeni çıkarmak olurdu ama artik hic cikarmiyorum, çünkü cikardigimda daha çok agiriyo goguslerim, yatakta pozisyon degistiremiyorum çok fenalar yani eğer sende de çoksa sutyen tak derim ben
Hep geliyorMerhaba canım benim çok iyiyim çok şükür sabah aile hekimliğine gittim progestan yazdirdim neyse eczaneye gittim kiz bana dediki ''- ilacınizin günü dolmadigi için cuma günü tekrar yazdırılmasi gerekiyor''
son aldigim bir kutuyu pozitif sonucu alınca hastanede Doktora yazdirmistim 08.12.2014de zaten günde üç tane kullanıyorum süre olduğunu bilmiyordum çok sinir oldum Allah'tan eczacı tanıdıkta bir kutu bugün verecek başına hiç böyle bir durum geldi mi
Kizlar ben cumartesi kan testimi tekrarladim 165 den 77 dusmus doktorum ilaclari birak dedi cok zor cok 4. Denememdi artik embriyolara pgt yapalim diyor doktor hep gebe kalip dustugu icin hic problem gorunmeyince tek embriyolarin pgt yapilmasi kaldi diyor cok zor gunler geciriyorum rabbim yardimcimiz olsun
Hep geliyorcrinone JEL kutusunda 15 tane var ben günde 2 tane kullandığım için 8 gün bitiyor ilaç tekrar yazdirdigimda daha 8. Gün olduğu için eczacı veremiyor ve parayla alıyorum, yani 1 kutuyu 1 hafta kullandigim için 1 hafta paralı 1 hafta yazdirup aldım hep, ama bugün itibari ile teke düşürdü doktorum hem estrofemi hem de crinone jeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?