Hayırlı olsun arkadaşım tedavin inşallah bu sefer muradına erersin.bu arada foruma yeni üye oldum 4. denememe bu ay başlayacağım dondurulmuş transferi benimki herkese hayırlı olur bu ay inşallah
kocaelideyim fakültede dr emek bey memnunum bende ayrıntılı yazayım ilk denemem memorial ataşehir cem demirel kısa protokol 2 embriyo transfer 5. gün sonuç negatif 2. tüp bebek fakülte emek hoca yine 2 embriyo tarnsfer 3. ve5. günlerde 2 defa yine negatif 3. demem yine emek hoca 2 adet 5. gün dondurulmuş yine negatif şimdi yine 2 adet dondurulmuşum var ona gideceğim infertilite nedenim tubal faktörhayırlı olsun tedavin hangi şehirde hangi merkezde tedaviye başlıyorsun ? kaç embriyon var kaçıncı gün embriyosu ayy ne çok soru sordum daha ilk dakikadan
teşekkür ederim bu işler biraz stesli işler allah hepimize sabır versin hepimiz muradımıza ereriz inşallah :)Hayırlı olsun arkadaşım tedavin inşallah bu sefer muradına erersin.
dondurulmuş transferimiKızlar bende cuma estrofeme başladım sonunda :)
27 ekime kontrol verdi. Sonraki süreç nasıl oluyor? yani bu kontrolde rahim kalınlıgına göre tarih mi verecek?
27 ekim adetimin 18. günü olacak.
evet 2 ektopik gebelik sonucu 2 tüpümde alındı yani hiç tüp yok benim çocuk sahibi olmamımtek yolu tüp bebek o yüzden sonuna kadar devam
Canm karar vermissin ne guzel insallah gonlune gore olsun mudur belasini da takma sen rapor aldiktan sonra istedigi kadar karsi ciksin sonucta hicbir sey sendn onemli degil ve stress yapma bunu kendine stressten uzak durmaya calisacagizHaklısın aslında. Dusundukce korku sarıyor içimi ama güzel olacağına inanıyorum. O kadarına da.katlanacağız artık.
Evet canim eğer rahim kalınlığın uygunsa gün verecek. Zaten adetinin 18.gunuymus çok geçmez 2-3 gün sonrasına verir heralde. Hadi hayirli olsun şimdidenKızlar bende cuma estrofeme başladım sonunda :)
27 ekime kontrol verdi. Sonraki süreç nasıl oluyor? yani bu kontrolde rahim kalınlıgına göre tarih mi verecek?
27 ekim adetimin 18. günü olacak.
Canim bana dojtor neredeyse hic yasaklamadi iliskiyi yumurtalar buyuyene kadar serbesttik buyuyunce yasak oldu sonra toplama oldu toplamadan sonra da bir hafta hijyen ve enfeksiyon sebebiyle yasakti bu kadar simdi transfer gunu bekliyorum serbestiz ama transferdn sonra yasak oluyormus hatta bebesin kalp atisini duyana dek insaaallah nasip olur da duyariz :):) hehe dün doktora sordum yapmamız ya da yapmamamız gereken bir sey var mı diye yok dedi . Opu işlemi sonrası döne döne söylemişlerdi ondan aklıma takıldı
Evet canım dondurulmuş transferidondurulmuş transferimi
canım dondurulmuşta rahim kalınlığı ve embriyonun hangi gün dondurulduğu önemli adetinin ilk gününden itibaren 15 -21 gün arasında değişebilir.Evet canım dondurulmuş transferi
amin canım inşallah hakkında en hayırlısı olur:)Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu 4. Denememiz daha önce düşük ve dış gebelik geçirdim inşallah bu sefer olur salı günü test günüm sürekli olmamakla birlikte hafif pembemsi kanamalarım var ve ben çok korkuyorum ne olur benim için dua edin Allah tüm isteyenlere sonra da bana nasip etsin...
canım merhaba bir şey doacam 3.gün embriyosu birinci kaliteye yakın 8 hücreli olması şansım kac.canım dondurulmuşta rahim kalınlığı ve embriyonun hangi gün dondurulduğu önemli adetinin ilk gününden itibaren 15 -21 gün arasında değişebilir.
şansın infertilite nedenine göre değişir herşey normalse % 50-60canım merhaba bir şey doacam 3.gün embriyosu birinci kaliteye yakın 8 hücreli olması şansım kac.
normal canımKizlar 10ekimde transfer oldu 21 ekim test tarihi normal mi transfer günüdesayiliyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?