Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

cnm çok sevindim kalp atışını görmene. ben de sabırsızlanıyorum. 2 ocakta randevum. senin kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer edildi?

evet canim bugun tam 6haftalik yani sat 10kasim transfer 26 kasim da yapildi İnşallah Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin amin
Amin canım benimde SAT 2 kasım transferde 17 kasimdi, bende bugün 7+1 im su 12 hafta bitse biraz rahatlayacagim, haftaya bende 8. Haftada yapilan tahliller var onları yaptıracağım sonrada doktora gidip minigimi gideceğim inşallah iyidir

cnm çok sevindim kalp atışını görmene. ben de sabırsızlanıyorum. 2 ocakta randevum. senin kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer edildi?

allah razi olsun canim arkadasim. allahim hepimize saglikli sihhatli bebisler versin. amin. benim opu 26. kasimdi ve 28. kasimda transferim oldu. iki tane ikinci gün embriyosu biri bes biri dört hücreli. bi tanesi annesine tutunmus elhamdulillah:). baya erken gösterdi benim kelebegim kalb atisini cok sükür yoksa 9.ocaga kadar catlardim herhalde

Ay masallah
benim de transfer 29 kasim, 2 ocaka almistim randevuyu kalp atisi icin ama pazartsiye cekmeye karar verdim. Insallah duyariz hayirlisiyla

Ay masallah
benim de transfer 29 kasim, 2 ocaka almistim randevuyu kalp atisi icin ama pazartsiye cekmeye karar verdim. Insallah duyariz hayirlisiyla

allah razi olsun canim arkadasim
benim hcg degerim normalinden cok fazlaydi hatta ikitaneside tutunmus olabilir demisti doktorum belki ondan da benim kelebek erken gösterdi kendini. insallah sizin kelebeklerde erkencidir annelerini rahatlatirlar biran önce. amin. allahim hepimize saglikli sihhatli bebisler versin. kalp atislariyla yüzümüzü güldürsün. amin.

Yaa bnm de 25 kasım transfer ama en geç ben mi görücem kalp atışını miniğimin.. 2 kasıma kdr nası sabredicem.. Bnm dr biraz garantici mi ne?

canım benimde sat 11 kasım
transfer 27 kasım da yapıldı.
bende bu cuma gidicem inşallah.....
inşallah hayırlı haberler alırız

Ya bende çok merak ediyorum tutamiyorum bazen kendimi ama beklemek daha iyi galiba kesenin üzerinden 13gun geçmiş olacak kalp Atislarini duymaya gittiğimde
Hakkımızda hayırlısı inşallah canım Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…