selam arkadaslar,
negativ olan arkadaslarima allahim tez zamanda positiv görmeyi ve sagliklk sihhatli bebisleri olmayi nasip etsin. amin. positiv alan arkadaslarimi tebrik ediyorum allahim kucagimizada almayi nasip etsin. amin
benimde bugün 5+5te normal kadin doktorumda randevum vardi. artik oraya gidicem insaallah. kelebegim büyümüs ve minicik kalbini atarken izledik. allahim herkese bu güzel anlari yasatsin. amin amin amin. bidaha ki randevum ocagin 9da insaallah. allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin
dualarimdasiniz
Amin canım benimde SAT 2 kasım transferde 17 kasimdi, bende bugün 7+1 im su 12 hafta bitse biraz rahatlayacagim, haftaya bende 8. Haftada yapilan tahliller var onları yaptıracağım sonrada doktora gidip minigimi gideceğim inşallah iyidirevet canim bugun tam 6haftalik yani sat 10kasim transfer 26 kasim da yapildi İnşallah Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin amin
cnm çok sevindim kalp atışını görmene. ben de sabırsızlanıyorum. 2 ocakta randevum. senin kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer edildi?
evet canim bugun tam 6haftalik yani sat 10kasim transfer 26 kasim da yapildi İnşallah Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin amin
allah razi olsun canim arkadasim. allahim hepimize saglikli sihhatli bebisler versin. amin. benim opu 26. kasimdi ve 28. kasimda transferim oldu. iki tane ikinci gün embriyosu biri bes biri dört hücreli. bi tanesi annesine tutunmus elhamdulillah:). baya erken gösterdi benim kelebegim kalb atisini cok sükür yoksa 9.ocaga kadar catlardim herhalde
Ay masallah
benim de transfer 29 kasim, 2 ocaka almistim randevuyu kalp atisi icin ama pazartsiye cekmeye karar verdim. Insallah duyariz hayirlisiyla
Yaa bnm de 25 kasım transfer ama en geç ben mi görücem kalp atışını miniğimin.. 2 kasıma kdr nası sabredicem.. Bnm dr biraz garantici mi ne?
canımmmm şu tesadüfe bak aynı anda mesaj yazıyormuşuz dualarım seninle aynı heyecanla sonucunu bekliyor olacağım ...Günaydınn.bugün kan testimi veriyorum o gün geldi çattı.heyecanım cok fazla insallah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınızı esirgemeyin
Günaydınn.bugün kan testimi veriyorum o gün geldi çattı.heyecanım cok fazla insallah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınızı esirgemeyin
canım benimde sat 11 kasım
transfer 27 kasım da yapıldı.
bende bu cuma gidicem inşallah.....
inşallah hayırlı haberler alırız
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah rabbim güldürsün yüzünü, yüzümüzü...Dualariniz desteginiz icin saolun kizlar,10.30-11.00 gibi cikicakmis sonuc
Günaydınn.bugün kan testimi veriyorum o gün geldi çattı.heyecanım cok fazla insallah güzel haberlerle gelirim buraya dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?