Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Aynen oyle allah yardimcimiz olsun rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin

Seninle durumlarimiz cok benziyor.ilk denememde 17 yumurtadan 7 si follenmesine ragmen bir yumurta gelisti hcg 150 lere kadar cikti sonra dustu.2. Denememde 3 yumurta dollendi biri gelisti. Hcg 1200 lere kadar cikti keseyide gorduk ancak hcg dusmeye basladi 6 haftalarda dusuk oldu. 3 denememde artik genetik inceleme sart denildi bizim icinde umut oldu ancak dollenen yumurtalardan sadece 2 si 3. Gune kadar kalabildi. Iki yumurtaya genetik inceleme yapmanin bir anlami yok denildi ikiside transfer edilldi. Gene pozitif transferimin21 . Gunundeyim ama diken ustunde gene olmayacak diye korkuyorum.En azindan embriyolarimiz tutuyor. Bir gun anne olacagimiza inaniyorum. Sakin moralini bozma maddive manevi olarak kendini hazir hissettiginde basla hic erteleme. Bizden daha umutsuz bircok arkadadimiz var. En azindan umit var care var. Allah yolunu acik etsin arkadasim

Bilmiyorum ki canım hiç araştırmadim. Artık o zaman bir gelsin de hayırlısıyla ama normal doğumu çok istiyordum..
canım tüp bebek ile elde edilen gebelikler kıymetli gebelik grubuna girdiği için riske atıp normal doğumu beklemiyolar, tüp doktorum da sezeryanı önermişti zaten ama o normal doğum yapabilirsin deseydi de ben normal doğum istemezdim.. sezeryan daha risksiz ve acısız gibi geliyor nedense

Ben hasta olduğum için 6+0 da acilen gittiğimde karnında kalp atışları görünmüştü, 6+4 dede tüp bebek doktoruma gittim oradada gorduk hemde duyduk zor oldu biraz, 7+1 de mutlaka duyulur yada görülür merak etme, benimki zor oldu dedim çünkü yazmıştım alttan baktık yukarıya kaçtı yukarıdan baktı aşağıya kacti en son dr vajinal bakarken üstten de diğer eliyle karnına bastırdı yakalaşık bebeğimi ve gördük minik kalbini, inşallah sende isteyen herkese hayirlisiyla görürsünüz,

Cuma günü sabah uyanınca hemen idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Cumartesi dayanamadım kan verdim bugünde test yaptırdım. Şimdi doktorum aradı müjdeyi verdi. Çok şükür bebek tutunmuş. Biraz olsun rahatladim ama korkum geçmedi tabi kucağıma alana kadar diken üstünde olucam Allahım cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlât nasip etsin bebegimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Canım gozun aydin sağlıkla kucaginada alırsın insallah

Yaptirdim canim onlardada sorun cikmadi ne yapcam bilmiyorum

gözün aydın allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

İnşallah canim benim gittim ilacımi aldım geldim minik kelebeğimin
İnşallah minik kalbinin sesini duyarım canım sabirsizlaniyorum inşallah içerde hersey yolundadir :)

Ben 5+6da bebişlerimin kalp atışını duymuştum.bu gün tekrar ilaç yazdırmaya gittim doktor baktı miniklerim kıpır kıpır maşallah...Bugün de 7+6 dayız

Kalp Atislari kişiden kişiye değişiyor demekki herkeste farklılık gösterebiliyor azonce internetten de araştırdım :) 5, 5 haftada bile duyan var buarada maşallah canım Rabbim kucağımizada almayi nasip etsin inşallah

Aminnn cok saol canim benimde donmusum 3 tane var ama doktor bakalim dedi 3 hastalikli cikarsa silbastan yeniden yumurta toplama onada hemen baslayamam parasal konudan donmuslari subatta bakicak dua et insallah saglikli cikar insallsh tutarlar seninde insallah bu defa bebegin senle olur seni birakmaz moral verdigin icin saol gelismelerinden haberdar et

selam arkadaslar,
negativ olan arkadaslarima allahim tez zamanda positiv görmeyi ve sagliklk sihhatli bebisleri olmayi nasip etsin. amin. positiv alan arkadaslarimi tebrik ediyorum allahim kucagimizada almayi nasip etsin. amin
benimde bugün 5+5te normal kadin doktorumda randevum vardi. artik oraya gidicem insaallah. kelebegim büyümüs ve minicik kalbini atarken izledik. allahim herkese bu güzel anlari yasatsin. amin amin amin. bidaha ki randevum ocagin 9da insaallah. allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin
dualarimdasiniz

İnşallah canim benim gittim ilacımi aldım geldim minik kelebeğimin
İnşallah minik kalbinin sesini duyarım canım sabirsizlaniyorum inşallah içerde hersey yolundadir :)
Ben biliyorsun çok kotu değerlerle başlamıştım, o yüzden simdi hep korkuyorum, bide kendimde çok hastayım benim hastalığından bebeğine birşey olur diye korkuyorum, ilkimde düşük olduğu için benim bu korkum kucağına alana kadar hic bitmeyecek, muhakkak sende merak ve endişe icindesindir ama endiselenme eminim herşey yolundadir, hatta bence 6+0 san kalbi arıyordur bile

evet canim bugun tam 6haftalik yani sat 10kasim transfer 26 kasim da yapildi İnşallah Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…