- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Aynen oyle allah yardimcimiz olsun rabbim kucaginiza da almayi nasip etsinCanim benim cok uzuldum ya malesef pozitif sonucu almakla iş bitmiyor ki sürekli stres altında oluyoruz değer arttı mi kese göründü mü kese bos mu dolu mu kalp atışı var mi iyi mi yoksa zayıf mi sürekli bir diğer evreyi atladık mi diye düşünüp duruyoruz yani kucağımiza alana kadar bu sorular sürekli bizimle olacak Rabbim sana ve cumlemize herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah
Seninle durumlarimiz cok benziyor.ilk denememde 17 yumurtadan 7 si follenmesine ragmen bir yumurta gelisti hcg 150 lere kadar cikti sonra dustu.2. Denememde 3 yumurta dollendi biri gelisti. Hcg 1200 lere kadar cikti keseyide gorduk ancak hcg dusmeye basladi 6 haftalarda dusuk oldu. 3 denememde artik genetik inceleme sart denildi bizim icinde umut oldu ancak dollenen yumurtalardan sadece 2 si 3. Gune kadar kalabildi. Iki yumurtaya genetik inceleme yapmanin bir anlami yok denildi ikiside transfer edilldi. Gene pozitif transferimin21 . Gunundeyim ama diken ustunde gene olmayacak diye korkuyorum.En azindan embriyolarimiz tutuyor. Bir gun anne olacagimiza inaniyorum. Sakin moralini bozma maddive manevi olarak kendini hazir hissettiginde basla hic erteleme. Bizden daha umutsuz bircok arkadadimiz var. En azindan umit var care var. Allah yolunu acik etsin arkadasimKizlar ben cumartesi kan testimi tekrarladim 165 den 77 dusmus doktorum ilaclari birak dedi cok zor cok 4. Denememdi artik embriyolara pgt yapalim diyor doktor hep gebe kalip dustugu icin hic problem gorunmeyince tek embriyolarin pgt yapilmasi kaldi diyor cok zor gunler geciriyorum rabbim yardimcimiz olsun
canım tüp bebek ile elde edilen gebelikler kıymetli gebelik grubuna girdiği için riske atıp normal doğumu beklemiyolar, tüp doktorum da sezeryanı önermişti zaten ama o normal doğum yapabilirsin deseydi de ben normal doğum istemezdim.. sezeryan daha risksiz ve acısız gibi geliyor nedenseBilmiyorum ki canım hiç araştırmadim. Artık o zaman bir gelsin de hayırlısıyla ama normal doğumu çok istiyordum..
Ben hasta olduğum için 6+0 da acilen gittiğimde karnında kalp atışları görünmüştü, 6+4 dede tüp bebek doktoruma gittim oradada gorduk hemde duyduk zor oldu biraz, 7+1 de mutlaka duyulur yada görülür merak etme, benimki zor oldu dedim çünkü yazmıştım alttan baktık yukarıya kaçtı yukarıdan baktı aşağıya kacti en son dr vajinal bakarken üstten de diğer eliyle karnına bastırdı yakalaşık bebeğimi ve gördük minik kalbini, inşallah sende isteyen herkese hayirlisiyla görürsünüz,Bende alayım ugrasmiyim dedim ama 27tl dedi reçeteyle yazınca gecengun 8tl +5tl muayene ücreti 13tl verdim zaten calismiyorum neyse dedim Allahtan eczacim iyi bir kadin şimdi çıkayım gidip ilacımi alayım cuma tekrar dr yazdiririm artık :) canım ya 7+1 de kalp atışı duyulur mu sence haftaya salı gideceğim ya bugün tam 6haftaligim
Canım gozun aydin sağlıkla kucaginada alırsın insallahCuma günü sabah uyanınca hemen idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Cumartesi dayanamadım kan verdim bugünde test yaptırdım. Şimdi doktorum aradı müjdeyi verdi. Çok şükür bebek tutunmuş. Biraz olsun rahatladim ama korkum geçmedi tabi kucağıma alana kadar diken üstünde olucamAllahım cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlât nasip etsin bebegimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Yaptirdim canim onlardada sorun cikmadi ne yapcam bilmiyorumcanım allah yardımcın olsun güzel bir değer görüp daha sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor sabır allahım zamanı geldiğinde nasip edicek inşallah birde geçen hastanede denk geldim bir bayana onunda hep 10. hafta gebelik sonlanıyormuş doktor hem kendisinden hemde eşinden genetik test istemiş yaptırmadıysanız birde bunu da deneyebilirsiniz embriyo tahlilinden sonra tabii oda çok önemli.
gözün aydın allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinCuma günü sabah uyanınca hemen idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Cumartesi dayanamadım kan verdim bugünde test yaptırdım. Şimdi doktorum aradı müjdeyi verdi. Çok şükür bebek tutunmuş. Biraz olsun rahatladim ama korkum geçmedi tabi kucağıma alana kadar diken üstünde olucamAllahım cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlât nasip etsin bebegimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah.
umarım yapılacak olan testte sebeb ortaya çıkar çok zor bir durum ...Yaptirdim canim onlardada sorun cikmadi ne yapcam bilmiyorum
Ben hasta olduğum için 6+0 da acilen gittiğimde karnında kalp atışları görünmüştü, 6+4 dede tüp bebek doktoruma gittim oradada gorduk hemde duyduk zor oldu biraz, 7+1 de mutlaka duyulur yada görülür merak etme, benimki zor oldu dedim çünkü yazmıştım alttan baktık yukarıya kaçtı yukarıdan baktı aşağıya kacti en son dr vajinal bakarken üstten de diğer eliyle karnına bastırdı yakalaşık bebeğimi ve gördük minik kalbini, inşallah sende isteyen herkese hayirlisiyla görürsünüz,
canımmm ne güzel bugün bitmez sana yarın daha güzel haberlerle gel inşallahyarın kan tahlilimi yaptırıyorum.bugün işe başladım dayanamadım idrar testi aldım geldim.silik ikinci çizgi çıktı yarına kadar beklemek dahada zorlaştı
Ben 5+6da bebişlerimin kalp atışını duymuştum.bu gün tekrar ilaç yazdırmaya gittim doktor baktı miniklerim kıpır kıpır maşallah...Bugün de 7+6 dayız
Aminnn cok saol canim benimde donmusum 3 tane var ama doktor bakalim dedi 3 hastalikli cikarsa silbastan yeniden yumurta toplama onada hemen baslayamam parasal konudan donmuslari subatta bakicak dua et insallah saglikli cikar insallsh tutarlar seninde insallah bu defa bebegin senle olur seni birakmaz moral verdigin icin saol gelismelerinden haberdar etSeninle durumlarimiz cok benziyor.ilk denememde 17 yumurtadan 7 si follenmesine ragmen bir yumurta gelisti hcg 150 lere kadar cikti sonra dustu.2. Denememde 3 yumurta dollendi biri gelisti. Hcg 1200 lere kadar cikti keseyide gorduk ancak hcg dusmeye basladi 6 haftalarda dusuk oldu. 3 denememde artik genetik inceleme sart denildi bizim icinde umut oldu ancak dollenen yumurtalardan sadece 2 si 3. Gune kadar kalabildi. Iki yumurtaya genetik inceleme yapmanin bir anlami yok denildi ikiside transfer edilldi. Gene pozitif transferimin21 . Gunundeyim ama diken ustunde gene olmayacak diye korkuyorum.En azindan embriyolarimiz tutuyor. Bir gun anne olacagimiza inaniyorum. Sakin moralini bozma maddive manevi olarak kendini hazir hissettiginde basla hic erteleme. Bizden daha umutsuz bircok arkadadimiz var. En azindan umit var care var. Allah yolunu acik etsin arkadasim
inşallah canım ya valla bitmicek bugün bana.yarın nası bi heycan içinde olucam tahmin bile edemiyorumcanımmm ne güzel bugün bitmez sana yarın daha güzel haberlerle gel inşallah
Aminn insallahumarım yapılacak olan testte sebeb ortaya çıkar çok zor bir durum ...
Ben biliyorsun çok kotu değerlerle başlamıştım, o yüzden simdi hep korkuyorum, bide kendimde çok hastayım benim hastalığından bebeğine birşey olur diye korkuyorum, ilkimde düşük olduğu için benim bu korkum kucağına alana kadar hic bitmeyecek, muhakkak sende merak ve endişe icindesindir ama endiselenme eminim herşey yolundadir, hatta bence 6+0 san kalbi arıyordur bileİnşallah canim benim gittim ilacımi aldım geldim minik kelebeğimin
İnşallah minik kalbinin sesini duyarım canım sabirsizlaniyorum inşallah içerde hersey yolundadir :)
Ben biliyorsun çok kotu değerlerle başlamıştım, o yüzden simdi hep korkuyorum, bide kendimde çok hastayım benim hastalığından bebeğine birşey olur diye korkuyorum, ilkimde düşük olduğu için benim bu korkum kucağına alana kadar hic bitmeyecek, muhakkak sende merak ve endişe icindesindir ama endiselenme eminim herşey yolundadir, hatta bence 6+0 san kalbi arıyordur bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?