Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım gözün aydın tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Çok şükür bi pozitif daha. hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin, darısı da başımıza inşallah tutmayın beni geliyorum yetişecem size hamiş topiğinde:)

bak ne kadar umutsuzdun şimdi umut oldun bize.yanlış hatırlamıyorsan hiç belirtin yoktu senin dimi canım?

Canim benim gözün aydın çok sevindim yaşasın
Rabbim tamamını erdirsin inşallah karamsarlık yok herzaman pozitif düşünecegiz kendine artık iyi bakman lazım

bak ne kadar umutsuzdun şimdi umut oldun bize.yanlış hatırlamıyorsan hiç belirtin yoktu senin dimi canım?
Aynen canim hic belirtim olmadi.agrim sizim hic olmadi.annem bendeydi cokta kndimi dinlememeye calistim hep annemle vakit gecirdim hep yalniz kalmadim.hepinize cok tesekkur ediyorum yanimda olup destek oldugunuz icin

tebrik ederim. umarım hep güzel haberler alırsın :)
belirtisiz pozitif sonuç alan var mı diye araştırırken seni buldum :) aynı ben de senin gibi sürekli hiç belirtim yok diyip duruyorum da. bugün 6. günüm. senin yazılarını okuyunca biraz umutlandım yeniden. çünkü ben iyice umutsuzlaşmaya başladım. olmadı demeye başladım.

marpesa tabrik ederim canım. artık sıradakini bekleyeceksin, kesedir, kalp atışıdır...vs . senin dondurulmuştu yanılmıyorsam değil mi?

tebrıkler canım rabbım devamındada guzel sonuclar almayı nasıp etsin zor bır surec tabı ama en azından bu kısmı atlattın ve hamılesın kucagına almakta nasıp olsun bizlerede dua et inş. bu arada kaçıncı gun embrıyosuydu ve kaç tane transfer edıldı canm..

Hepinize cok ama cok tesekkur ederim.bu sürecte burasi bana cok destek oldu.hele bekleme surecinde burayi okumak rahatlatti beni.insallah keseyi gorup kalp atislari duydugum gunleride paylasacagim sizlerle.
Belki bundan sonra yaptiran arkadaslara bilgi fikir olmasi acisindan surecimi yazmak isterim.11 aralikta transferim oldu dondurulmus 2.kalite 1 embriyo.
Transfer gunuyle birlikte 5 gun progeston igne 2 gun hibor gobekten igne vuruldum.5 gunden snra progeston fitile donduk gunde 3 adet.igneler ilk 3 gun zorladi kalcam ahri yapti sonrasinda agrisi hafifledi ve gecti.belirtim olmadi gibi aslinda kendimi cok dinlemek istemedim cnku hissedilecek belirtiler ilactan kaynakli olabilecegini biliyorum.annem ilk gunden beri yanimdaydi ise gitmedim bu sebeple cok yalniz kalip kndimi dinlemedim annemle vakit gecirdim tv izledim bi sekilde gunleri saydim.agrim sizim olmadi.goguslerimin yanlari biraz agri yapti biraz akintim oldu ama oda progestan fitilde dogru orantiliydi.bunun disinda cok hissedebilecegim birsey olmadi acikcasi.kanamam lekelenmem vs bunlar olmadi.belirgin kasik agrim bel agrim olmadi.dun 11.gundu idrar testi yaptim silik cizgi cikti.mutlu olmakla beraber cok umutlanmak istemedim.anneme esime soledim.esimede yani yanilma payi olabilecegini kan testi gercek sonuc gosterecegini solemistim.bu sabah yaptirdim kan testi ve 410 cikti.hala inanamiyorum.insanlarin hamilelik haberlerine hep seviniyordum ama kendime olacagi hic aklima gelmiyordu suan hala inanamiyorum.hemsire ile konustum testi tekrar etmene gerek yok 10 gun sonra gelirsiniz dedi buraya.yani neden tekrar ettirmedi anlamadim smdi belki diyorsunuzdur pozitif sonucu almişsin hala panik yapiyosun simariklik gibi algilanmasin lutfen,bu sorun olcak birsey olcak diye korkuyorum 10 gun daha beklemem gerekicek insallah ozamnda guzel haberler alirim sorun olmadan devam edebilirim.darisi tum isteyenler basina insallah.hepinize tekrardan teker teker tesekkur ediyorum

Biliyorum sakin ol demekle sakin sakin beklemek cok zor.ama gercekten kendini dinleyip belirti arama benimde olmadi agrim sizim Allah büyüktür insallah sende dileklerine ulaşacaksin canim

canım gözün aydın tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsindualarında bizleride unutma :)

duramaz oldum artık ya
var mı yokmu tam olarak emin olmak istiyorum.
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
bişey sorucam ben
biraz çamaşır suyu ile tuvaleti yıkadım ama
üç dört dakikada kokladım kapalı alanda genzim biraz yandı.
ama şimdi çok pişmanım.
biey olur mu acaba (((((((((((

Canim ben kendi fikrimi söyleyeyim belki fikri olan arkadaslarda paylasir çamaşır suyunu kullanmanı tavsiye etmem bolbol temiz hava al ver birsey olacagini sanmiyorum ama dikkatli olmalısın hamile arkadaşım vardı oda kullaniyormus sonra bıraktım dedi bizim hamilelikler çok hassas biliyorsun çok dikkat etmeliyiz

Bende dun transfer oldum 3 dondurulmus 2.gun embriyolari 3ude transfer edildi ocak 3 kan testi var.5.gun embriyolari hem iyi hemde erken belli oluyo buradan okuduguma gore.sansim dahami dusuk.bide dun ayni anda bi arkadasla transferimuz oldu transfer olurken hemsire doktora dediki endmetrum 19 kalin dedi ama yinede transfer yapildi nasip kismetse olur ama cok degilmi kalinlik boyle durumda transfer yapilmiyo diye biliyorum yazik kiz sordu bende iyi dedim negatif birsey demek istemedim

bir daha kesinlikle kullanmam canım
inşallah bişehy olmamıştır
ben Allah a emanet ettim..

marpesa cok tebrik ederim canim.. sen istersen kendin testi tekrarla bi poliklinikte falan ama degerin gayet yuksek, bizler 20ler 30lardayken katliyor mu diye aktirmak zorunda kalmistik doktorlarin da istegiyle.. seninki masallah gayet yuksek zaten.
E ela2hilal34 senin de mutlu haberlerini paylasacagiz insalah burdan. Bu donemde belirti arama, stres yapmamaya calis.

Merhaba arkadaslar uzun zamandir giremiyorym nere.hepinizi cok ozledim.pozitif sonuc alan arkadslari tebrik ediyorum.olumsuz sonuc alanlarada tez zamanda Rabbim nasip etsin insallah.Ben bugun cok kotu bisey yasadim.oglende tuvalete gittim kanamam baslamis hemen doktora gitti 5 hafta 5 gunlukmus keseyi gorduk ama doktor surekli yatacaksin dusuk olmamasi icin dedi.igne hap verdi.ama ben cok korkuyorum.benim gibi kanamasi olan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…