canım gözün aydın tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinKizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün
Çok şükür bi pozitif daha. hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin, darısı da başımıza inşallah tutmayın beni geliyorum yetişecem size hamiş topiğinde:)Kizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün
bak ne kadar umutsuzdun şimdi umut oldun bize.yanlış hatırlamıyorsan hiç belirtin yoktu senin dimi canım?Kizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün
Kizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün
Aynen canim hic belirtim olmadi.agrim sizim hic olmadi.annem bendeydi cokta kndimi dinlememeye calistim hep annemle vakit gecirdim hep yalniz kalmadim.hepinize cok tesekkur ediyorum yanimda olup destek oldugunuz icinbak ne kadar umutsuzdun şimdi umut oldun bize.yanlış hatırlamıyorsan hiç belirtin yoktu senin dimi canım?
tebrik ederim. umarım hep güzel haberler alırsın :)Kizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün
Kizlar sonucum cikti 410.Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok karamsar bi insanim hala inanamiyorum.doktor ameliyattaydi.hemsireyle gorustum tekrardan kan tahliline gerek yok dedi ama ben korkuyorum.10gun sonra cagirdilar.3 ocak gibi falan gidebilicrm heralde.ama dediginiz gibi sonucu almakla bitmiyo beklemek yine zor 10 gün
Biliyorum sakin ol demekle sakin sakin beklemek cok zor.ama gercekten kendini dinleyip belirti arama benimde olmadi agrim sizim Allah büyüktür insallah sende dileklerine ulaşacaksin canimtebrik ederim. umarım hep güzel haberler alırsın :)
belirtisiz pozitif sonuç alan var mı diye araştırırken seni buldum :) aynı ben de senin gibi sürekli hiç belirtim yok diyip duruyorum da. bugün 6. günüm. senin yazılarını okuyunca biraz umutlandım yeniden. çünkü ben iyice umutsuzlaşmaya başladım. olmadı demeye başladım.
Cok saol canim sende destek oldun bana Allah razi olsun.dondurulmustu canim aynenmarpesa tabrik ederim canım. artık sıradakini bekleyeceksin, kesedir, kalp atışıdır...vs . senin dondurulmuştu yanılmıyorsam değil mi?
canım gözün aydın tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinHepinize cok ama cok tesekkur ederim.bu sürecte burasi bana cok destek oldu.hele bekleme surecinde burayi okumak rahatlatti beni.insallah keseyi gorup kalp atislari duydugum gunleride paylasacagim sizlerle.
Belki bundan sonra yaptiran arkadaslara bilgi fikir olmasi acisindan surecimi yazmak isterim.11 aralikta transferim oldu dondurulmus 2.kalite 1 embriyo.
Transfer gunuyle birlikte 5 gun progeston igne 2 gun hibor gobekten igne vuruldum.5 gunden snra progeston fitile donduk gunde 3 adet.igneler ilk 3 gun zorladi kalcam ahri yapti sonrasinda agrisi hafifledi ve gecti.belirtim olmadi gibi aslinda kendimi cok dinlemek istemedim cnku hissedilecek belirtiler ilactan kaynakli olabilecegini biliyorum.annem ilk gunden beri yanimdaydi ise gitmedim bu sebeple cok yalniz kalip kndimi dinlemedim annemle vakit gecirdim tv izledim bi sekilde gunleri saydim.agrim sizim olmadi.goguslerimin yanlari biraz agri yapti biraz akintim oldu ama oda progestan fitilde dogru orantiliydi.bunun disinda cok hissedebilecegim birsey olmadi acikcasi.kanamam lekelenmem vs bunlar olmadi.belirgin kasik agrim bel agrim olmadi.dun 11.gundu idrar testi yaptim silik cizgi cikti.mutlu olmakla beraber cok umutlanmak istemedim.anneme esime soledim.esimede yani yanilma payi olabilecegini kan testi gercek sonuc gosterecegini solemistim.bu sabah yaptirdim kan testi ve 410 cikti.hala inanamiyorum.insanlarin hamilelik haberlerine hep seviniyordum ama kendime olacagi hic aklima gelmiyordu suan hala inanamiyorum.hemsire ile konustum testi tekrar etmene gerek yok 10 gun sonra gelirsiniz dedi buraya.yani neden tekrar ettirmedi anlamadim smdi belki diyorsunuzdur pozitif sonucu almişsin hala panik yapiyosun simariklik gibi algilanmasin lutfen,bu sorun olcak birsey olcak diye korkuyorum 10 gun daha beklemem gerekicek insallah ozamnda guzel haberler alirim sorun olmadan devam edebilirim.darisi tum isteyenler basina insallah.hepinize tekrardan teker teker tesekkur ediyorum
amin tüm isteyenlere hayırlısıyla Allah evlat versin. teşekkür ederim canım.Biliyorum sakin ol demekle sakin sakin beklemek cok zor.ama gercekten kendini dinleyip belirti arama benimde olmadi agrim sizim Allah büyüktür insallah sende dileklerine ulaşacaksin canim
Dualarim sizlerle canim tüm isteyenlerle insallah bu topikte nice güzel haberler alicaz.Rabbim nasip etsin insallahcanım gözün aydın tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsindualarında bizleride unutma :)
duramaz oldum artık yaYa bende çok merak ediyorum tutamiyorum bazen kendimi ama beklemek daha iyi galiba kesenin üzerinden 13gun geçmiş olacak kalp Atislarini duymaya gittiğimde
Hakkımızda hayırlısı inşallah canım Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
duramaz oldum artık ya
var mı yokmu tam olarak emin olmak istiyorum.
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
bişey sorucam ben
biraz çamaşır suyu ile tuvaleti yıkadım ama
üç dört dakikada kokladım kapalı alanda genzim biraz yandı.
ama şimdi çok pişmanım.
biey olur mu acaba(((((((((((
bir daha kesinlikle kullanmam canımCanim ben kendi fikrimi söyleyeyim belki fikri olan arkadaslarda paylasir çamaşır suyunu kullanmanı tavsiye etmem bolbol temiz hava al ver birsey olacagini sanmiyorum ama dikkatli olmalısın hamile arkadaşım vardı oda kullaniyormus sonra bıraktım dedi bizim hamilelikler çok hassas biliyorsun çok dikkat etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?