Merhaba arkadaslar uzun zamandir giremiyorym nere.hepinizi cok ozledim.pozitif sonuc alan arkadslari tebrik ediyorum.olumsuz sonuc alanlarada tez zamanda Rabbim nasip etsin insallah.Ben bugun cok kotu bisey yasadim.oglende tuvalete gittim kanamam baslamis hemen doktora gitti 5 hafta 5 gunlukmus keseyi gorduk ama doktor surekli yatacaksin dusuk olmamasi icin dedi.igne hap verdi.ama ben cok korkuyorum.benim gibi kanamasi olan oldu mu?
Sagol operam pembe gibiydi arada da kirmizi gibiydi banada igne yaptilar yatiyorum simdi insallah bisey olmaz kanama alani filan var demedi ama bilmiyorum.dua edin bana arkadaslar bulup kaybetmek cok zor olur derlerdide demek boyle biseymis omrumden omur gitti bugunDun S saniye1988 in de oldu, doktor normal demis, tabi ultrasonla kanama alanina bakmis. Igne yapip gonderdiler, kanama durmus, korkma sen ilk 12 hafta olabilecek seyler bunlar, 9 ay boyunca kanamasi olanlar var.
sen kanama kirmizi renkteyse doktora git, kahverengi veya pembe ise tlf.la bilgi ver yine ama uzan dinlen, panik yapma
Sagol operam pembe gibiydi arada da kirmizi gibiydi banada igne yaptilar yatiyorum simdi insallah bisey olmaz kanama alani filan var demedi ama bilmiyorum.dua edin bana arkadaslar bulup kaybetmek cok zor olur derlerdide demek boyle biseymis omrumden omur gitti bugun
Canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin darisi bizim basimizaHepinize cok ama cok tesekkur ederim.bu sürecte burasi bana cok destek oldu.hele bekleme surecinde burayi okumak rahatlatti beni.insallah keseyi gorup kalp atislari duydugum gunleride paylasacagim sizlerle.
Belki bundan sonra yaptiran arkadaslara bilgi fikir olmasi acisindan surecimi yazmak isterim.11 aralikta transferim oldu dondurulmus 2.kalite 1 embriyo.
Transfer gunuyle birlikte 5 gun progeston igne 2 gun hibor gobekten igne vuruldum.5 gunden snra progeston fitile donduk gunde 3 adet.igneler ilk 3 gun zorladi kalcam ahri yapti sonrasinda agrisi hafifledi ve gecti.belirtim olmadi gibi aslinda kendimi cok dinlemek istemedim cnku hissedilecek belirtiler ilactan kaynakli olabilecegini biliyorum.annem ilk gunden beri yanimdaydi ise gitmedim bu sebeple cok yalniz kalip kndimi dinlemedim annemle vakit gecirdim tv izledim bi sekilde gunleri saydim.agrim sizim olmadi.goguslerimin yanlari biraz agri yapti biraz akintim oldu ama oda progestan fitilde dogru orantiliydi.bunun disinda cok hissedebilecegim birsey olmadi acikcasi.kanamam lekelenmem vs bunlar olmadi.belirgin kasik agrim bel agrim olmadi.dun 11.gundu idrar testi yaptim silik cizgi cikti.mutlu olmakla beraber cok umutlanmak istemedim.anneme esime soledim.esimede yani yanilma payi olabilecegini kan testi gercek sonuc gosterecegini solemistim.bu sabah yaptirdim kan testi ve 410 cikti.hala inanamiyorum.insanlarin hamilelik haberlerine hep seviniyordum ama kendime olacagi hic aklima gelmiyordu suan hala inanamiyorum.hemsire ile konustum testi tekrar etmene gerek yok 10 gun sonra gelirsiniz dedi buraya.yani neden tekrar ettirmedi anlamadim smdi belki diyorsunuzdur pozitif sonucu almişsin hala panik yapiyosun simariklik gibi algilanmasin lutfen,bu sorun olcak birsey olcak diye korkuyorum 10 gun daha beklemem gerekicek insallah ozamnda guzel haberler alirim sorun olmadan devam edebilirim.darisi tum isteyenler basina insallah.hepinize tekrardan teker teker tesekkur ediyorum
Amin canim cok saol insallah darisi sizlerin basinaCanim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin darisi bizim basimiza
Opera cok tesekkurler insallah hayirlisi olr.seni uzun bi zaman takip ettim ben senin transfer sonrasi doneminde ben ilac kullaniyordum senin degerler yavas di yanlis hatirlamiyorsam suan nasilsin keseyi gordunmuu nasil geciyor hamilelikkkmarpesa cok tebrik ederim canim.. sen istersen kendin testi tekrarla bi poliklinikte falan ama degerin gayet yuksek, bizler 20ler 30lardayken katliyor mu diye aktirmak zorunda kalmistik doktorlarin da istegiyle.. seninki masallah gayet yuksek zaten.
E ela2hilal34 senin de mutlu haberlerini paylasacagiz insalah burdan. Bu donemde belirti arama, stres yapmamaya calis.
Opera cok tesekkurler insallah hayirlisi olr.seni uzun bi zaman takip ettim ben senin transfer sonrasi doneminde ben ilac kullaniyordum senin degerler yavas di yanlis hatirlamiyorsam suan nasilsin keseyi gordunmuu nasil geciyor hamilelikkk
canım ya bana da 3 tane transfer edilmişti ve ben de o anda öğrenmiştim. yukarı odaya çıkıp eşime 3 tane transfer edildi dediğimde de neredeyse 3 saat surat asmıştı bana. ben de çok üzülmüştüm tabi. öyle bi lüksümüz yok "Allahım 3 tane verme 2 tane ver 2 tane verme bi tane ver" di mi. nitekim hiç vermediAmin insallah evet cok stresli suan bize gore kidemlisiniz ☺benim dondurulmus 2tane zannederken transfer sonrasi 3 tane transfer oldugunu ogrendim 2.gun embriyosu☺bugun 2.gun bitiyor yememe dikkat ediyorum yatiyorum biliyorumki aslinda allah ol dediyse herturlu olucak ama bir oncekinde enfeksyon kapmistim yumurta toplama isleminde bebegimde tutmustusuan cok korkuyorum dudaklarim catladi yuzumden boynuma sirtima dogru dokundugum yerler agri degil aciyo etlerim ara ara kasiklarda agri ve mide bulantisi sikayetci degilim ama cok agir enfeksyon gecirdim sadece cok korkuyorum bide 3tane konuldugunu duyduktan sonra acabalarrrbenim gibi olanlar okursa yardimci olurlarsada sevinirimm☺senin adinada cok mutluyum keyfini cikar ☺
Eve denizderya allah ol dediyse her sekulde olur bu sadece bu surecte insana acaba dedirtiyo dalga gectiriyoo yoksa allah kac tane nasip ettiyse o yada nasip etmediyse de o yapacak birsey yokkk☺sen suan tedavi goruyormusuncanım ya bana da 3 tane transfer edilmişti ve ben de o anda öğrenmiştim. yukarı odaya çıkıp eşime 3 tane transfer edildi dediğimde de neredeyse 3 saat surat asmıştı bana. ben de çok üzülmüştüm tabi. öyle bi lüksümüz yok "Allahım 3 tane verme 2 tane ver 2 tane verme bi tane ver" di mi. nitekim hiç vermedio yüzden hayırlısını dileyip tevekkül etmek lazım ol dicek olacak inşallah. bak dün bi arkadaş 2. kalite tek embriyo ile pozitifi gördü çok şükür. darısı sana bana hepimize amin:)
Opera ben evlenmedwn oncede hep ikiz aski vardi yillar oncesi kardesim ablamlar hep soylerlerdi resmen asiktim evlendikten sonra bu olaylarla karsilasinca heralde rabbim ikiz istedigim icin bunlari yasatiyo tup bebekte sans daha cok ya dedim hayirlisi olsun sagliklu olsunda tek cift farketmezzz biz sadece suan esprisini yapiyoruz belkide hic yok bilinmezz ☺tum guzel dileklerim sizinle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah☺allahim hepim7ze yadatsin bu guzelligi☺3 tane transfer miiii
benim en büyük korkum çoğul gebelik, bizim eşimle ikimizin anne yok baba yok, bir ablam var o da izmirde, başa cıkamam diye cok korkuyorum.
ama bu kadar ugrastıktan sonra bir anda iki bebek de çok tatlı olur
evet canım geçen salı başladım 3 tane dondiş bebişim var cumartesi kontrole gidecem bakalım haftaya da transfer sanırımEve denizderya allah ol dediyse her sekulde olur bu sadece bu surecte insana acaba dedirtiyo dalga gectiriyoo yoksa allah kac tane nasip ettiyse o yada nasip etmediyse de o yapacak birsey yokkk☺sen suan tedavi goruyormusun
Dondurulmuslarlami basladin hadi bakalim sanadami yine 3tane transfer ywpilcakkevet canım geçen salı başladım 3 tane dondiş bebişim var cumartesi kontrole gidecem bakalım haftaya da transfer sanırım
Amin insallah evet cok stresli suan bize gore kidemlisiniz ☺benim dondurulmus 2tane zannederken transfer sonrasi 3 tane transfer oldugunu ogrendim 2.gun embriyosu☺bugun 2.gun bitiyor yememe dikkat ediyorum yatiyorum biliyorumki aslinda allah ol dediyse herturlu olucak ama bir oncekinde enfeksyon kapmistim yumurta toplama isleminde bebegimde tutmustusuan cok korkuyorum dudaklarim catladi yuzumden boynuma sirtima dogru dokundugum yerler agri degil aciyo etlerim ara ara kasiklarda agri ve mide bulantisi sikayetci degilim ama cok agir enfeksyon gecirdim sadece cok korkuyorum bide 3tane konuldugunu duyduktan sonra acabalarrrbenim gibi olanlar okursa yardimci olurlarsada sevinirimm☺senin adinada cok mutluyum keyfini cikar ☺
senin adına sevindim rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) ben bu süreçte tamamen kaderci oldum artık teslimim:) yumurtam az oluyordu zaten 4 tane çıktı ben 2si döllendi sanıyordum ve kız kardeşim hastanede kadın doğumda ameliyathane hemşiresi oda yumurta toplanırken başımdaydı ben ankara tıp fakültesinde tedavi görüyorum.transferden çıktıktan sonra hemşire bi kağıt imzalatıyırken 3 embriyo transfer dedi neeee dedik kız kardeşimlee hani 2ydiii şaka gibi:) kız kardeşimin ameliyattaki hocası benim doktorum embriyolardan 1 tanesi a kalite 2.si b üçüncüsünden hamerim yok ama kız kardeşim dediki 3. cü çok iyi değildir ama diğerlerini desteklemek için hemde boşa gitmesin diye:)transfer etmişlerdir neyse herşeyde vardır bir hayır:)Canım geçmiş olsun inşallah bebeğine bişey olmaz sağlıkla alırsın kucağına. Benim 2 embriyo transfer edilecekti tutunma şansı yüksek olsun diye ama olmadı 1 tane üstelikte 2. Kalite olduğunu öğrenince üzülmüştüm ama Rabbim nasip etti pozitif sonuç aldım. 3 embriyo nakledilmis sana ama bildiğim kadarıyla Çoğul gebelik olma ihtimali %25 civarı. Hangi hastanede yaptırmıştın transferini?
Bugün 3. Defa kan verdim hala sonuç bekliyorum önceki değerlerim iyiydi inşallah bu seferde iyi çıkar. Dün sabah birkaç damla kan geldi doktora danıştım önemli bişey değil dedi. Sonuç iyi çıkarsa usg için tarih verecekler. Her gece elim karnımda bildiğim bütün duaları okuyorum. Allahım, pozitif sonuç alan arkadaşlarıma bebeklerini sağlıkla kucaklamayi, bebek isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bebişler nasip etsin. ( amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?