Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Dun S saniye1988 in de oldu, doktor normal demis, tabi ultrasonla kanama alanina bakmis. Igne yapip gonderdiler, kanama durmus, korkma sen ilk 12 hafta olabilecek seyler bunlar, 9 ay boyunca kanamasi olanlar var.
sen kanama kirmizi renkteyse doktora git, kahverengi veya pembe ise tlf.la bilgi ver yine ama uzan dinlen, panik yapma

Sagol operam pembe gibiydi arada da kirmizi gibiydi banada igne yaptilar yatiyorum simdi insallah bisey olmaz kanama alani filan var demedi ama bilmiyorum.dua edin bana arkadaslar bulup kaybetmek cok zor olur derlerdide demek boyle biseymis omrumden omur gitti bugun

Moralini bozma sakin canım surekli dua et doktor yat diyorsa yat wc hariç hareket etme yatarken iki bacağınin altına yastık koy popunun tam alt kismina kadar dikkat et kendine üşütme Allah yardımcımız olsun hepimiz aynı risklerle karşı karşıyayız hep diken ustundeyiz Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasin inşallah

Canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin darisi bizim basimiza

Opera cok tesekkurler insallah hayirlisi olr.seni uzun bi zaman takip ettim ben senin transfer sonrasi doneminde ben ilac kullaniyordum senin degerler yavas di yanlis hatirlamiyorsam suan nasilsin keseyi gordunmuu nasil geciyor hamilelikkk

Opera cok tesekkurler insallah hayirlisi olr.seni uzun bi zaman takip ettim ben senin transfer sonrasi doneminde ben ilac kullaniyordum senin degerler yavas di yanlis hatirlamiyorsam suan nasilsin keseyi gordunmuu nasil geciyor hamilelikkk

Valla benim deger 32,47,99 sonra da 600 olmasi gereken gun 1038di. Yani hcg artiyorsa sorun yapmamak gerekiyor, ben okumustum bircok yerde ama insan stres yapiyor ister istemez. Kesemizi cmts gorduk bu pazartesi de insaalh kalp atisi icin gidicez.
her an stres altindayiz, normal hamile kalan arkadaslarim da diyor ama yok ikili testti, yok dogum nasil olacak derken hic bitmiyormus yani..
Insallah hepimiz saglikla mutlulukla evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz

Amin insallah evet cok stresli suan bize gore kidemlisiniz ☺benim dondurulmus 2tane zannederken transfer sonrasi 3 tane transfer oldugunu ogrendim 2.gun embriyosu☺bugun 2.gun bitiyor yememe dikkat ediyorum yatiyorum biliyorumki aslinda allah ol dediyse herturlu olucak ama bir oncekinde enfeksyon kapmistim yumurta toplama isleminde bebegimde tutmustusuan cok korkuyorum dudaklarim catladi yuzumden boynuma sirtima dogru dokundugum yerler agri degil aciyo etlerim ara ara kasiklarda agri ve mide bulantisi sikayetci degilim ama cok agir enfeksyon gecirdim sadece cok korkuyorum bide 3tane konuldugunu duyduktan sonra acabalarrrbenim gibi olanlar okursa yardimci olurlarsada sevinirimm☺senin adinada cok mutluyum keyfini cikar ☺

3 tane transfer miiii
benim en büyük korkum çoğul gebelik, bizim eşimle ikimizin anne yok baba yok, bir ablam var o da izmirde, başa cıkamam diye cok korkuyorum.
ama bu kadar ugrastıktan sonra bir anda iki bebek de çok tatlı olur

canım ya bana da 3 tane transfer edilmişti ve ben de o anda öğrenmiştim. yukarı odaya çıkıp eşime 3 tane transfer edildi dediğimde de neredeyse 3 saat surat asmıştı bana. ben de çok üzülmüştüm tabi. öyle bi lüksümüz yok "Allahım 3 tane verme 2 tane ver 2 tane verme bi tane ver" di mi. nitekim hiç vermedi o yüzden hayırlısını dileyip tevekkül etmek lazım ol dicek olacak inşallah. bak dün bi arkadaş 2. kalite tek embriyo ile pozitifi gördü çok şükür. darısı sana bana hepimize amin:)

Eve denizderya allah ol dediyse her sekulde olur bu sadece bu surecte insana acaba dedirtiyo dalga gectiriyoo yoksa allah kac tane nasip ettiyse o yada nasip etmediyse de o yapacak birsey yokkk☺sen suan tedavi goruyormusun

Opera ben evlenmedwn oncede hep ikiz aski vardi yillar oncesi kardesim ablamlar hep soylerlerdi resmen asiktim evlendikten sonra bu olaylarla karsilasinca heralde rabbim ikiz istedigim icin bunlari yasatiyo tup bebekte sans daha cok ya dedim hayirlisi olsun sagliklu olsunda tek cift farketmezzz biz sadece suan esprisini yapiyoruz belkide hic yok bilinmezz ☺tum guzel dileklerim sizinle saglikla kucaginiza alirsiniz insallah☺allahim hepim7ze yadatsin bu guzelligi☺

Eve denizderya allah ol dediyse her sekulde olur bu sadece bu surecte insana acaba dedirtiyo dalga gectiriyoo yoksa allah kac tane nasip ettiyse o yada nasip etmediyse de o yapacak birsey yokkk☺sen suan tedavi goruyormusun
evet canım geçen salı başladım 3 tane dondiş bebişim var cumartesi kontrole gidecem bakalım haftaya da transfer sanırım

Canım geçmiş olsun inşallah bebeğine bişey olmaz sağlıkla alırsın kucağına. Benim 2 embriyo transfer edilecekti tutunma şansı yüksek olsun diye ama olmadı 1 tane üstelikte 2. Kalite olduğunu öğrenince üzülmüştüm ama Rabbim nasip etti pozitif sonuç aldım. 3 embriyo nakledilmis sana ama bildiğim kadarıyla Çoğul gebelik olma ihtimali %25 civarı. Hangi hastanede yaptırmıştın transferini?

3transfer ettılerse 1ının durumu baya kotudur.3unun tutma rıskını Dr almaz;ıcınız rahat olsun.3uz cok rısklı;Dr lar karında sınlandırıyolar zaten
Bı şey sorcamembrıyolardan bırı3AB,dıgerı4BB bunlar ne demek??

Bugün 3. Defa kan verdim hala sonuç bekliyorum önceki değerlerim iyiydi inşallah bu seferde iyi çıkar. Dün sabah birkaç damla kan geldi doktora danıştım önemli bişey değil dedi. Sonuç iyi çıkarsa usg için tarih verecekler. Her gece elim karnımda bildiğim bütün duaları okuyorum. Allahım, pozitif sonuç alan arkadaşlarıma bebeklerini sağlıkla kucaklamayi, bebek isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bebişler nasip etsin. ( amin)

senin adına sevindim rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) ben bu süreçte tamamen kaderci oldum artık teslimim:) yumurtam az oluyordu zaten 4 tane çıktı ben 2si döllendi sanıyordum ve kız kardeşim hastanede kadın doğumda ameliyathane hemşiresi oda yumurta toplanırken başımdaydı ben ankara tıp fakültesinde tedavi görüyorum.transferden çıktıktan sonra hemşire bi kağıt imzalatıyırken 3 embriyo transfer dedi neeee dedik kız kardeşimlee hani 2ydiii şaka gibi:) kız kardeşimin ameliyattaki hocası benim doktorum embriyolardan 1 tanesi a kalite 2.si b üçüncüsünden hamerim yok ama kız kardeşim dediki 3. cü çok iyi değildir ama diğerlerini desteklemek için hemde boşa gitmesin diye:)transfer etmişlerdir neyse herşeyde vardır bir hayır:)

canım hayırlı olsun öncelikle.benimde senin gibi 2.kalite 1 embriyo transfer edildi.Bende dün pozitif sonucu aldım Allah'a şükür.10 gün sonra çağırdı doktorum.Bu 10 günbeklemek yine zor gelicek işalah bu arada birşey çıkmaz.Senin kan değerlerin nasıldı ben bi kere verdim kan oda dün

Selaam kizlaaar.. bugunn 5+4 um been:)) 2 gun once kesemizi gorduk doktor ptesi kalp atisi icin cagirdi. Ptesi 6+4 olucam insallah kalp atisi gorunur mu ? Erken mi acaba ne diyosunuz bu haftada goren duyan arkadaslar bilgi verebilirler miii? Coook heyecanliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…