Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benimde inşaallah bu ay sonu yapılacak :) estrofeme başladım cuma günü :)

la "hayat masal naz, post: 37290708, member: 620366"]canım iğne şimdilik daha yapmadım yazdırdı aldım daha önce kullandım nasıl acı veriyor tattım.estofrem içiyorum ayın 21 de kontrölüm.belli olur sanırım ozaman inşallah.canım bende de vajinamusta zaten.ya birde kalınlaştığını nasıl yapıyorlar ayy oda fena sanırım.transeferde aneztesi istenebiliyormu doktor gerek yok demişti ya bilmiyorum.o sandalyeye oturma bile ben yeterince kasılıyorum ve zorlanıyorum acı oluyor...[/QUOTE]

Valla benim ameliyathane psikolijisiydi tamam dedi ama muayene gibi onuyapiyom JEL var vajinadan sabah aksam sadece ameiyathanede kotu oluyim tamam dedi zaten beş dk verio hemen uyanion rahat olacaksan iste derim

Valla benim ameliyathane psikolijisiydi tamam dedi ama muayene gibi onuyapiyom JEL var vajinadan sabah aksam sadece ameiyathanede kotu oluyim tamam dedi zaten beş dk verio hemen uyanion rahat olacaksan iste derim[/QUOTE]
teşekkür ederim tatlım sağol

Dualarım seninle arkadaşım.korkma içini ferah tut . İnşallah yarın güzel haberlerini aliriz

Benimde bugün OPU yapıldı 14 yumurta alınmış Yarin arayıp öğrenicez durumu bakalım Herşeyin hayırlısı ve olumlu olması Duası ile...
Hayırlı olsun canim inşallah güzel güzel dollenirler,sağlıklı ve kaliteli embriyolariniz olur

Kızlar transfer gunu hariç bugün 6.gunum. ama hiçbişey hissetmiyorum. Ne kasıklarımda batma ne başka bişey. Bu seferde olmazsa diye çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye calisiyorum ama düşünmeden de edemiyorum.

[QUCani post: 37293761, member: 611595"]Kızlar transfer gunu hariç bugün 6.gunum. ama hiçbişey hissetmiyorum. Ne kasıklarımda batma ne başka bişey. Bu seferde olmazsa diye çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye calisiyorum ama düşünmeden de edemiyorum.[/QUOTE]

Canim sakin ol ddüşünme olacak insallah

Canim dakin

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :) az kaldı senin transferine . benim ikinci kontrol 27 sinde. adetin 18. gününe verdi. Sen adetin kaçıncı günü gitmiştin?
Merhaba canim. Benim adetin 14. Gunu kontrolum oldu. 18. Gun transfer olacak. Yarin ogleden sonra yani:) bakalım bu son 18 saat nasıl geçecek:)

Arkadaslar hepinizin tedavisi hayirli olsun rabbim Nasip etsin evlat sahibi olmayi banada nasip etsin insallah acibadem maslak hakkinda bilgisi olan varmi bende bu ay basliycam kismet olursa 4 denemeye

[="esma_kavak1907, post: 37294479, member: 554021"]Arkadaslar hepinizin tedavisi hayirli olsun rabbim Nasip etsin evlat sahibi olmayi banada nasip etsin insallah acibadem maslak hakkinda bilgisi olan varmi bende bu ay basliycam kismet olursa 4 denemeye[/QUOTE]

Canim actigin formada yazdim ben orda yapturdim icin rahat olsun on ay gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…