Benimde inşaallah bu ay sonu yapılacak :) estrofeme başladım cuma günü :)selam tatlım.. mikro enjeksiyon canım.5 yumurta döllenmişti.ikinci kalite üç güne gelebilen birtane sekiz hücreli birinci kaliteye yakın büyük bir hayal kırıklığı yasadım zaten ohss olduğum için yapılamadı transfer işte donduruludu.ALLAH nasip ederse bu aysonu yapılacak ilaca başladık
napak yaa geziniyoz forumda sen napiyon? :))
yaş 31 canımrica ederim ama inan hiç hissetmiyorsun bile incecik birsey zaten krater koyduguda gozle gorulemeyecek kadar kucuk embryo :) korkma bak transferden sonra bosuna korkmusum strese girmisim diyeceksin :)
bu arada yas kac?
la "hayat masal naz, post: 37290708, member: 620366"]canım iğne şimdilik daha yapmadım yazdırdı aldım daha önce kullandım nasıl acı veriyor tattım.estofrem içiyorum ayın 21 de kontrölüm.belli olur sanırım ozaman inşallah.canım bende de vajinamusta zaten.ya birde kalınlaştığını nasıl yapıyorlar ayy oda fena sanırım.transeferde aneztesi istenebiliyormu doktor gerek yok demişti ya bilmiyorum.o sandalyeye oturma bile ben yeterince kasılıyorum ve zorlanıyorum acı oluyor...
Dualarım seninle arkadaşım.korkma içini ferah tut . İnşallah yarın güzel haberlerini alirizMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu 4. Denememiz daha önce düşük ve dış gebelik geçirdim inşallah bu sefer olur salı günü test günüm sürekli olmamakla birlikte hafif pembemsi kanamalarım var ve ben çok korkuyorum ne olur benim için dua edin Allah tüm isteyenlere sonra da bana nasip etsin...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBenimde inşaallah bu ay sonu yapılacak :) estrofeme başladım cuma günü :)
Hayırlı olsun canim inşallah güzel güzel dollenirler,sağlıklı ve kaliteli embriyolariniz olurBenimde bugün OPU yapıldı 14 yumurta alınmış Yarin arayıp öğrenicez durumu bakalım Herşeyin hayırlısı ve olumlu olması Duası ile...
İnşallah canım çıkmaz bi sorun ve bebisine bi adım daha yaklaşırsin.kızlar nasılsınız? değişiklik olan varmı durumunda? benim yarın histeroskopim var dua edin bir sorun çıkmasın transfer hazırlıklarına başlayalım.
sağol canım Allah razı olsun..İnşallah canım çıkmaz bi sorun ve bebisine bi adım daha yaklaşırsin.
Insallah bir sorun cıkmaz.Dualarımizdasin.kızlar nasılsınız? değişiklik olan varmı durumunda? benim yarın histeroskopim var dua edin bir sorun çıkmasın transfer hazırlıklarına başlayalım.
Merhaba canim. Benim adetin 14. Gunu kontrolum oldu. 18. Gun transfer olacak. Yarin ogleden sonra yani:) bakalım bu son 18 saat nasıl geçecek:)Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :) az kaldı senin transferine . benim ikinci kontrol 27 sinde. adetin 18. gününe verdi. Sen adetin kaçıncı günü gitmiştin?
Merhaba canim. Benim adetin 14. Gunu kontrolum oldu. 18. Gun transfer olacak. Yarin ogleden sonra yani:) bakalım bu son 18 saat nasıl geçecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?