- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
canım erkek infertile sorunumuz.döllenme sıkıntımız oldu.embriyolog yumurtadan kaynaklanabilir dedi ve benim 21 olgun yumurtam vardı.kafam allak bullak bakalım..şansın infertilite nedenine göre değişir herşey normalse % 50-60
Selam kizlar
Bugun donmus embriyo transferi icin kontrolum vardi. Hormon testi yapildi ve de rahim kalınlığı kontrol edildi. Herhangi bir terslik olmadığı icin bu sali transferim yapılacak. Heyecan artıyor:)
arkadaşlar ilkez yapılacağı için transfer işlemi acılı bir işlem mı..maalesef çok hasassas bir bünyem var.birde transfer gününe kadar ne yapmalıyım neye dikkat etmeli ne yemeliyiz ya.progestan iğne verdi yine doktor jel vermedi oda canımı cok acıtıyor...Alm bize nasip etsin refaha kavuştursun...
canım iğne şimdilik daha yapmadım yazdırdı aldım daha önce kullandım nasıl acı veriyor tattım.estofrem içiyorum ayın 21 de kontrölüm.belli olur sanırım ozaman inşallah.canım bende de vajinamusta zaten.ya birde kalınlaştığını nasıl yapıyorlar ayy oda fena sanırım.transeferde aneztesi istenebiliyormu doktor gerek yok demişti ya bilmiyorum.o sandalyeye oturma bile ben yeterince kasılıyorum ve zorlanıyorum acı oluyor...Canim hayirli olsun ne zzaman transfer valla ben kisa sureli anestezi alarak yaptirdim psikolojik kasiliyom diye iğne uç günde bir benim sabah aksam JEL esttofem folik coraspron ve hibor göbekten iğne
Canu
mize hayırlı uğurlu olsun inşallah.Rabbim gönlümüze göre versinCanim hayirli olsun ne zzaman transfer valla ben kisa sureli anestezi alarak yaptirdim psikolojik kasiliyom diye iğne uç günde bir benim sabah aksam JEL esttofem folik coraspron ve hibor göbekten iğne
Canu
selam canim bizde erkek infertilitesi degil sebepsiz ama haziran ayinda bizdede döllenmede sorun oldu ve 7 yumurtadan hiçbiri döllenmedi...sizin 21 yumurtanin hiçbirimi döllenmedi ve klasik ivf (tup bebek) mi yapilmisti size mikro enjeksiyonmu?canım erkek infertile sorunumuz.döllenme sıkıntımız oldu.embriyolog yumurtadan kaynaklanabilir dedi ve benim 21 olgun yumurtam vardı.kafam allak bullak bakalım..
hiç acili bir islem degil anlamiyorsun bile..ayni muayene olur gibi yatip kalkiyorsun canim için rahat olsunarkadaşlar ilkez yapılacağı için transfer işlemi acılı bir işlem mı..maalesef çok hasassas bir bünyem var.birde transfer gününe kadar ne yapmalıyım neye dikkat etmeli ne yemeliyiz ya.progestan iğne verdi yine doktor jel vermedi oda canımı cok acıtıyor...Allahım bize nasip etsin refaha kavuştursun...
selam tatlım.. mikro enjeksiyon canım.5 yumurta döllenmişti.ikinci kalite üç güne gelebilen birtane sekiz hücreli birinci kaliteye yakın büyük bir hayal kırıklığı yasadım zaten ohss olduğum için yapılamadı transfer işte donduruludu.ALLAH nasip ederse bu aysonu yapılacak ilaca başladıkselam canim bizde erkek infertilitesi degil sebepsiz ama haziran ayinda bizdede döllenmede sorun oldu ve 7 yumurtadan hiçbiri döllenmedi...sizin 21 yumurtanin hiçbirimi döllenmedi ve klasik ivf (tup bebek) mi yapilmisti size mikro enjeksiyonmu?
tatlım ben muayanede bile zorlanıyorum bendekide nasıl bir bünyeysehiç acili bir islem degil anlamiyorsun bile..ayni muayene olur gibi yatip kalkiyorsun canim için rahat olsun
teşekkür ederim buaradahiç acili bir islem degil anlamiyorsun bile..ayni muayene olur gibi yatip kalkiyorsun canim için rahat olsun
tatlım ben muayanede bile zorlanıyorum bendekide nasıl bir bünyeyse
rica ederim ama inan hiç hissetmiyorsun bile incecik birsey zaten krater koyduguda gozle gorulemeyecek kadar kucuk embryo :) korkma bak transferden sonra bosuna korkmusum strese girmisim diyeceksin :)teşekkür ederim buarada
canım transfer işlemi dondurulmuş transferinde çok rahat sadece idrara sıkışık olman lazım ancak tüp bebek tedavisinde opu yani yumurta toplama işleminden sonra yapılan transferlerde idrara sıkışık olmak biraz zor işlemden değilde idrarı tutmaktan kasıkta ağrı oluyor yoksa işlem ağrısızarkadaşlar ilkez yapılacağı için transfer işlemi acılı bir işlem mı..maalesef çok hasassas bir bünyem var.birde transfer gününe kadar ne yapmalıyım neye dikkat etmeli ne yemeliyiz ya.progestan iğne verdi yine doktor jel vermedi oda canımı cok acıtıyor...Allahım bize nasip etsin refaha kavuştursun...
napak yaa geziniyoz forumda sen napiyon? :))kızlar napıyonuz ya
Kizlar benimde bu cuma ilk yumurta takibim yapilacak...insallah gelistirici igneye (puregona) baslarim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?