onlara takilipta kendini bosa strese sokma canim..benim ilk hamileligimde kasiklarda batma falan olmamisti ikincide olmustu...birde zaten 9.10 . gun bile yerlesme olabiliyor belki daha yerlesmemistir canim...Kızlar transfer gunu hariç bugün 6.gunum. ama hiçbişey hissetmiyorum. Ne kasıklarımda batma ne başka bişey. Bu seferde olmazsa diye çok korkuyorum.Olumlu düşünmeye calisiyorum ama düşünmeden de edemiyorum.
canım ben daha oralara gelemdim çok bilmiyorum ama belirtilere çok takılma yani kasıkların ağrımıyor diye olmadı diye birşey yoktur hem o daha minnacık annesi sana zararı olmaz kiKızlar transfer gunu hariç bugün 6.gunum. ama hiçbişey hissetmiyorum. Ne kasıklarımda batma ne başka bişey. Bu seferde olmazsa diye çok korkuyorum.Olumlu düşünmeye calisiyorum ama düşünmeden de edemiyorum.
tesekkur ederim canimcim..transfer kasimin ilk haftasi daha tam belli degil ama tam tarih...Hayırlı olsun canım şimdiden :)
Tahmini transfer ne zaman inşaallah?
çok çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim en kısa zamanda bize meleklerimizi nasip eder inşallahInsallah bir sorun cıkmaz.Dualarımizdasin.
canım cumaya az kaldı yumurta geliştiricilere başlayınca bi bakmışsın yumurtalar toplanmış bile günler çabul geçiyor o zamantesekkur ederim canimcim..transfer kasimin ilk haftasi daha tam belli degil ama tam tarih...
Hayırlı olsun tatlım, sımsıkı tutunsun bebisin ya da bebislerin annelerine. İnşallah güzel haberler alalim hep beraberkızlar bugün transferim oldu ;-);-) 25 Ekim de sonuç günüm dualarinizi esirgemeyin B-)B-)
Takilmayayim diyorum canım ama elimde değil. İlk transferimde de böyleydi sonuç negatif oldu hep aynı olacakmış gibi geliyo. İnşallah Rabbim bu sefer bağışlar bebeklerimi bana. Senin durumlar ne, hamilelik lerin nasıl sonuçlandı, var mı çocuğun? Belki yazmisindir canım ama kaçırmış olabilirimonlara takilipta kendini bosa strese sokma canim..benim ilk hamileligimde kasiklarda batma falan olmamisti ikincide olmustu...birde zaten 9.10 . gun bile yerlesme olabiliyor belki daha yerlesmemistir canim...
Minnacik dimi Teyzesi, ama bi belirti verseler annelerine nolur sankicanım ben daha oralara gelemdim çok bilmiyorum ama belirtilere çok takılma yani kasıkların ağrımıyor diye olmadı diye birşey yoktur hem o daha minnacık annesi sana zararı olmaz ki
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canim inşallah güzel güzel dollenirler,sağlıklı ve kaliteli embriyolariniz olur
canım doktor bana 40-60 dk yuru cunku jelin emilimi rahim duvarlarının birbirine surtunmesiyle artıyomus hareket et yatma demisti bilemedim..Canlarim crinino jel kullananlar yapip on dk yatiom on dk kadar yuruom siz nasil yapionuz
Seni biraz daha pozitif ve ikna olmuş gördüm. İnşallah genetik testinde bişey çıkmaz ve bu ay güzel yumurtan olur. Doktorun kim bu arada? Benimki ulun bey. Benim de bu denemem olumsuz olursa genetik test yapılacak. Demek kandan bakiliyomus ona. Ben oluşan Embriyolari inceliyolar saniyodum. Bunun için tabii yaza kadar beklemem gerekecekti. Öğrendiğim iyi oldu. Senden de güzel haberler duyalim önümüzde ki aysevgili candanote, cycas ve ayshn,
arkadaslar bugun doktorumdan randevu aldım gittim. durumu ayrıntılı anlattı. mıkroenjeksiyon yapardım ama kalitesiz bir yumurta dollense de tutunamayacaktı dedi. 3 yumurtamda farklı boyutta 21,19 , 18 mm ama ucu de ham haldeymiş yani ne M1 ne M2. kadının yumurta performansı her ay degişiklik gosterebiliyormus arkadaslar yani bu ay ham olan bi yumurta bi sonraki ay olgun olabiliyormus. yine de genetik test istedi kan verdim 3 haftaya cıkacak. bu arada hic ilac vermeden bu ay normal yollarla yumurtamın buyumesini iZleyecek. yumurta olgunlasınca opu yaparak laboratuar ortamında embriyologla izlicek. eger olgun ve uygun gorurse aynı gun esinden sperm alıp micro bile yapabilirim dedi. onun dısında Allah izin verir de genetik testim temiz cıkarsa ki kromozomlar inceleniyormus bu testte o zaman tup denemeye devam dedi:) ama test kotu cıkarsa zaten yapıcak bişi yokmusgelişmeler simdilik boyle.. bu ay sizlerin guzel haberlerini beklicem artık. ben bi sonraki aya kaldım:) sevgiler..
insallah canım insallah bu yolda verilen hiçbi emek boşa çıkmasın !!! her kalp ince burda.. kırılgan.. hep bi yanımız eksikmiş gibi uzuluyorum cok (suan bile gozum doldu nine gibi oldum ya hep aglayasım var 3 gundur agliyorum buarada alıştım galiba :).. ayshn bu arada benim de ulun bey:) sen fulya da degilmiydin karıştırıyor muyum kiSeni biraz daha pozitif ve ikna olmuş gördüm. İnşallah genetik testinde bişey çıkmaz ve bu ay güzel yumurtan olur. Doktorun kim bu arada? Benimki ulun bey. Benim de bu denemem olumsuz olursa genetik test yapılacak. Demek kandan bakiliyomus ona. Ben oluşan Embriyolari inceliyolar saniyodum. Bunun için tabii yaza kadar beklemem gerekecekti. Öğrendiğim iyi oldu. Senden de güzel haberler duyalim önümüzde ki ay
Canlarim crinino jel kullananlar yapip on dk yatiom on dk kadar yuruom siz nasil yapionuz
Su an istanbulda olduğum icin telden giriyorum ve listeyi revize edemiyorum. Kusura bakmayın.Güncelliste varmi secilk canimm
hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsin:))kızlar bugün transferim oldu ;-);-) 25 Ekim de sonuç günüm dualarinizi esirgemeyin B-)B-)
canım eğer senin kanından genetik test baklırsa o zaman senin kromozomların inceliyor. tabi bu durumda eşininkinede bakılması gerekiyor. eğer embriyolardan genetik test yapılırsa ki buna pgt diyorlar o zaman senden ve eşinden gelen 23 er kromozomun birleşmesi ile oluşan embriyonun genetiğine baklıyor. bazen her ikinizinde genetik testi temiz çıksada döllenme sırasında bazı kromozomal bozukluklar olabiliyor ona bakıyorlar.Seni biraz daha pozitif ve ikna olmuş gördüm. İnşallah genetik testinde bişey çıkmaz ve bu ay güzel yumurtan olur. Doktorun kim bu arada? Benimki ulun bey. Benim de bu denemem olumsuz olursa genetik test yapılacak. Demek kandan bakiliyomus ona. Ben oluşan Embriyolari inceliyolar saniyodum. Bunun için tabii yaza kadar beklemem gerekecekti. Öğrendiğim iyi oldu. Senden de güzel haberler duyalim önümüzde ki ay
evet ta kendisi! ne tembel cıktılar aklım almıyor neyse insallah test temiz cıkar dediğin gibi. cok tesekkurler canım bende senin guzel haberini aliyim bu satırlar arasında insallah :)yani o bizim okudumuz benim dediğim yere vardır ogenez sırasında yani yumurtala mayoz 1 de kalmışlar o yüzden 46 kromozomlar.. hakkında hayırlısı olsun canım umarım genetik testlerin temiz çıkar. dualarımdasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?