amiin canım inşallah. hepimiz bu satırlara güzel haberilerimizi yazarız.evet ta kendisi! ne tembel cıktılar aklım almıyor neyse insallah test temiz cıkar dediğin gibi. cok tesekkurler canım bende senin guzel haberini aliyim bu satırlar arasında insallah :)
Hayirlisi olsunArkadaslar hepinizin tedavisi hayirli olsun rabbim Nasip etsin evlat sahibi olmayi banada nasip etsin insallah acibadem maslak hakkinda bilgisi olan varmi bende bu ay basliycam kismet olursa 4 denemeye
Hayirli olsun kuzum aramizda 4gun var sadece çok sevindim konisaimmkızlar bugün transferim oldu ;-);-) 25 Ekim de sonuç günüm dualarinizi esirgemeyin B-)B-)
ohss u çok bilmiyorum ama eğer e2 değerin çok yüksek çıkarsa ohss ihtimali artıyormuş. ayrıca dondurulmuş embriyo transferi çok daha geçerli bir yöntem son zamanlarda hem vücudun hemde psikoljin rahatlamış oluyor. mesela benim doktorum artık tüm hastalarına aynı işlemi uyguluyor. bence aceleci olma öyle çok daha iyi olacaktır. hayırlısı olsun hakkında.Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem, bugüne kadar sorunsuz ilerliyordu. Doktorum çarşamba günü opu işlemini yapacağını söyledi. Fakat transfer işlemini embriyoları dondurarak bir ay sonraya bırakabilceğini, yarınki kan sonuçlarına göre karar verebileceğimizi söyledi. Ya nedenn?? Anlamadım?? Yani anladığım kadarıyla 12'ye yakın yumurta gelişti. Ohss olması yumurta sayısına bağlı ise o kadar çok yumurtamda yok. Kafam çok karıştı.
Bu ay için o kadar umutlanmıştım ki...geçen ay 3. aşılamamı yaptırdım. Herkes tüp bebek için biraz ara vermemi söyledi, ama bekleyemedim artık...hayırlısı bakalımohss u çok bilmiyorum ama eğer e2 değerin çok yüksek çıkarsa ohss ihtimali artıyormuş. ayrıca dondurulmuş embriyo transferi çok daha geçerli bir yöntem son zamanlarda hem vücudun hemde psikoljin rahatlamış oluyor. mesela benim doktorum artık tüm hastalarına aynı işlemi uyguluyor. bence aceleci olma öyle çok daha iyi olacaktır. hayırlısı olsun hakkında.
sagol canım evet sen 21 ekimdin biliyorum.. hayırlı haberler veririz burdan ins cnmHayirli olsun kuzum aramizda 4gun var sadece çok sevindim konisaimm
gec olsun guc olmasin demisler insallah seninkide guc olmaz sonuclarin temiz cikarda kaybettigin 1 ay olur canim...kaanin rahat olmasina sevindim..hakkinda hayirlisi olsun guzel haberlerini duymak dilegiyle canim...sevgili candanote, cycas ve ayshn,
arkadaslar bugun doktorumdan randevu aldım gittim. durumu ayrıntılı anlattı. mıkroenjeksiyon yapardım ama kalitesiz bir yumurta dollense de tutunamayacaktı dedi. 3 yumurtamda farklı boyutta 21,19 , 18 mm ama ucu de ham haldeymiş yani ne M1 ne M2. kadının yumurta performansı her ay degişiklik gosterebiliyormus arkadaslar yani bu ay ham olan bi yumurta bi sonraki ay olgun olabiliyormus. yine de genetik test istedi kan verdim 3 haftaya cıkacak. bu arada hic ilac vermeden bu ay normal yollarla yumurtamın buyumesini iZleyecek. yumurta olgunlasınca opu yaparak laboratuar ortamında embriyologla izlicek. eger olgun ve uygun gorurse aynı gun esinden sperm alıp micro bile yapabilirim dedi. onun dısında Allah izin verir de genetik testim temiz cıkarsa ki kromozomlar inceleniyormus bu testte o zaman tup denemeye devam dedi:) ama test kotu cıkarsa zaten yapıcak bişi yokmusgelişmeler simdilik boyle.. bu ay sizlerin guzel haberlerini beklicem artık. ben bi sonraki aya kaldım:) sevgiler..
İyi geceler herkese.
Yarın yapılacak transferin heyecanından olsa gerek, uyku tutmadı :) Lütfen dualarınızda bana da yer verin.
Listemiz aşağıdaki gibi. Ben bir de test tarihi ekledim, onu da söylerseniz takip kolay olur :) Sevgiler...
Eki Görüntüle 1268839
valla canim benim durumlar soyle kisaca ozetleyeyim...Takilmayayim diyorum canım ama elimde değil. İlk transferimde de böyleydi sonuç negatif oldu hep aynı olacakmış gibi geliyo. İnşallah Rabbim bu sefer bağışlar bebeklerimi bana. Senin durumlar ne, hamilelik lerin nasıl sonuçlandı, var mı çocuğun? Belki yazmisindir canım ama kaçırmış olabilirim
aaa kiz yarinmi transferin? ne zaman toplandi yumurtalarin alan kacirmisim? kac yumurtan toplandi kac tane kacinci gun emvryosu.transfer edilecek hele bi de :)İyi geceler herkese.
Yarın yapılacak transferin heyecanından olsa gerek, uyku tutmadı :) Lütfen dualarınızda bana da yer verin.
Listemiz aşağıdaki gibi. Ben bir de test tarihi ekledim, onu da söylerseniz takip kolay olur :) Sevgiler...
Eki Görüntüle 1268839
Beni de ekler misim? Insallah yarin başlıyoeuz sebep, hem tüp tikanikligi hem de sprem harektliligindeki dusukluk. Ankara başkentte devam esiyoruz tedaviye.Listede eksikler olabilir, topiğe yazılanları günü gününe ekleyemiyorum. Özelden mesaj atarsanız kaçırmam :)
Arka arkaya olucaz desene :) benimde ekim sonu . Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşaallah.tesekkur ederim canimcim..transfer kasimin ilk haftasi daha tam belli degil ama tam tarih...
canım inşallah minnoşun sıkıca tutunur sana . iyi haberlerini bekliyoruz.Merhaba canim. Benim adetin 14. Gunu kontrolum oldu. 18. Gun transfer olacak. Yarin ogleden sonra yani:) bakalım bu son 18 saat nasıl geçecek:)
Günaydın canım. Benim yumurtalarim gecen ay toplanmisti. Donmus embriyo transferi yapılacak. 14 tane 1. Kalite 3. Gun embriyosu var. 8 tanesini pazar gunu cozduler. Bu sabah durumlari hakkinda bilgi verecekler. 2 tane de 2. Kalite 5.gun embriyomuz var. Bakalım insallah hayırlısı olsun hakkımızda.aaa kiz yarinmi transferin? ne zaman toplandi yumurtalarin alan kacirmisim? kac yumurtan toplandi kac tane kacinci gun emvryosu.transfer edilecek hele bi de :)
Cok tesekkurler canım. Inşallah hepimiz sonunda guzel haberler verelim:)canım inşallah minnoşun sıkıca tutunur sana . iyi haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?