Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem, bugüne kadar sorunsuz ilerliyordu. Doktorum çarşamba günü opu işlemini yapacağını söyledi. Fakat transfer işlemini embriyoları dondurarak bir ay sonraya bırakabilceğini, yarınki kan sonuçlarına göre karar verebileceğimizi söyledi. Ya nedenn?? Anlamadım?? Yani anladığım kadarıyla 12'ye yakın yumurta gelişti. Ohss olması yumurta sayısına bağlı ise o kadar çok yumurtamda yok. Kafam çok karıştı.

evet ta kendisi! ne tembel cıktılar aklım almıyor neyse insallah test temiz cıkar dediğin gibi. cok tesekkurler canım bende senin guzel haberini aliyim bu satırlar arasında insallah :)
amiin canım inşallah. hepimiz bu satırlara güzel haberilerimizi yazarız.

[QTeşekürler lk, post: 37297033, member: 391891"]Canim benim doktorum jeli siktiktan sonra 10 15 dk yuru dedi. Yuruyorum ben de.

Su an istanbulda olduğum icin telden giriyorum ve listeyi revize edemiyorum. Kusura bakmayın.
hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsin:))[/QUOTE]

Tesekurler

ohss u çok bilmiyorum ama eğer e2 değerin çok yüksek çıkarsa ohss ihtimali artıyormuş. ayrıca dondurulmuş embriyo transferi çok daha geçerli bir yöntem son zamanlarda hem vücudun hemde psikoljin rahatlamış oluyor. mesela benim doktorum artık tüm hastalarına aynı işlemi uyguluyor. bence aceleci olma öyle çok daha iyi olacaktır. hayırlısı olsun hakkında.

Bu ay için o kadar umutlanmıştım ki...geçen ay 3. aşılamamı yaptırdım. Herkes tüp bebek için biraz ara vermemi söyledi, ama bekleyemedim artık...hayırlısı bakalım

gec olsun guc olmasin demisler insallah seninkide guc olmaz sonuclarin temiz cikarda kaybettigin 1 ay olur canim...kaanin rahat olmasina sevindim..hakkinda hayirlisi olsun guzel haberlerini duymak dilegiyle canim...

Listede eksikler olabilir, topiğe yazılanları günü gününe ekleyemiyorum. Özelden mesaj atarsanız kaçırmam :)

valla canim benim durumlar soyle kisaca ozetleyeyim...
6 asilama 3. asilamada gebelik ve 3 aylikken dusukle sonuclandi...
sonrasinda 1. tup bebek (2 kaliteli embryo kondu ) sonuc negatif...
2.tup bebek dondurulmus tek embryo transferi gebelik elde edildi ve prensim su an 5 yasinda...
5 sene sonraki 3. tup bebek tedavimiz ( haziran 2014) malesef toplanan 7 yumurtanin hicbirinin dollenmemesiyle transfer gunu iptal edildi...
yani su an 4. tup bebek toplamdada 10. tedavimi yaptiriyorum...gecen seferki klasik ivf idi bu sefer mikro denenecek ve bu sefer yumurta kalitesini arttirmak icin ari sutu kullaniyorum..Rabbim olmasi icin vesile etsin insallah...
Bayada kisaymis dimi? :)

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler diyorum tedavisi devam edenler transfer sonucu bekleyenler benim gibi Kasım'da tedaviye başlayacak olanlar gece gündüz dualarımdasınız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin.Umutsuzluğu kapılmak moral bozmak yok Ağustos & Eylül topiğindeki umudiharın dediği gibi o bebek bu eve girecek :)

aaa kiz yarinmi transferin? ne zaman toplandi yumurtalarin alan kacirmisim? kac yumurtan toplandi kac tane kacinci gun emvryosu.transfer edilecek hele bi de :)

Listede eksikler olabilir, topiğe yazılanları günü gününe ekleyemiyorum. Özelden mesaj atarsanız kaçırmam :)
Beni de ekler misim? Insallah yarin başlıyoeuz sebep, hem tüp tikanikligi hem de sprem harektliligindeki dusukluk. Ankara başkentte devam esiyoruz tedaviye.

aaa kiz yarinmi transferin? ne zaman toplandi yumurtalarin alan kacirmisim? kac yumurtan toplandi kac tane kacinci gun emvryosu.transfer edilecek hele bi de :)
Günaydın canım. Benim yumurtalarim gecen ay toplanmisti. Donmus embriyo transferi yapılacak. 14 tane 1. Kalite 3. Gun embriyosu var. 8 tanesini pazar gunu cozduler. Bu sabah durumlari hakkinda bilgi verecekler. 2 tane de 2. Kalite 5.gun embriyomuz var. Bakalım insallah hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…