Allah hepinize hayırlı evlatlar versin inş.
canim tam belli degil ekim sonuda olabilir kasim basida benim..yani kontrollerde alacagimiz sonuclara bagli hep...amabirbirimize yaki. zamanda alicaz sonuclarimizi orasi kesinArka arkaya olucaz desene :) benimde ekim sonu . Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşaallah.
Gecmeyecek gibi oluyor ama cabuk geciyor:) hele ki bir ugrasi olunca nasil geçtiğini anlamiyorsun. Ama transfer sonrasi dinlenme donemi sanırım zaman cok zor gececek:) ugrasacak birseyler bulmak lazim. Transfer kontrolden 3 ya da 4 gun sonra olur heralde canım. Haberlerini bekleyeceğim:)13 gün sonra kontrol var benimde bekle ki gelsin. Sonra transfere karar verilecek . Acaba kontrolden iki gün sonra falan mı olur ? eğer 29 ekim de transfer olursa doğum günümde sonucumu öğreneceğim :)
Bende tahmin edebiliyorum sadece ekim sonu kasım bası :) bakalım inşaallah carcabuk gelir o günler ..canim tam belli degil ekim sonuda olabilir kasim basida benim..yani kontrollerde alacagimiz sonuclara bagli hep...amabirbirimize yaki. zamanda alicaz sonuclarimizi orasi kesin
Vala masadaki takvime her gün çizik atıyorum günleri bitirip yavruma kavuşabilmek için:)Heyecanlı ve sabırsız bir bekleyiş benim için .Gecmeyecek gibi oluyor ama cabuk geciyor:) hele ki bir ugrasi olunca nasil geçtiğini anlamiyorsun. Ama transfer sonrasi dinlenme donemi sanırım zaman cok zor gececek:) ugrasacak birseyler bulmak lazim. Transfer kontrolden 3 ya da 4 gun sonra olur heralde canım. Haberlerini bekleyeceğim:)
Benim de en yogun zamanima denk geldi ama yoneticim anlayisli oldugu icin sıkıntı olmadı, izin aldim. Cok fazla işi dusunmemeye calisiyorum. Kendi evimde olmadığım icin de cok rahat degilim. Ablamda kalıyorum. Ufak bir yegenim var, o da sürekli oyun oynamak istiyor. 2 gun istanbulda kalip sonra izmire evime gideceğim. Yanimda kitap getirdim ancak okutur mu minik bilemedim:) bakalım nasil geçecek:)Vala masadaki takvime her gün çizik atıyorum günleri bitirip yavruma kavuşabilmek için:)Heyecanlı ve sabırsız bir bekleyiş benim için .
Ben transfer sonrası için bir sürü kitap aldım . Oturup sakin sakin onları okuyacağım inşaallah. Transfere kadar işlerimi halletmem gerekiyor. Şansıma en yoğun zamana denk geldi. İnşaallah 28 ya da 29 ekimde transfer olur da ne mail gelir ne telefon rahat rahat geçiririm ilk iki günümü . Yoksa stres yaparım biliyorum
canim sen ari sutu kullanmismiydin? birde mikro enjeksiyonmu klasik tup bebekmi yapildi canim?Merhaba cuma gunu 7 tane yumurtam toplandi 4 tanesi dollendi ve dun yabi 3. Gun donduruldu transfer onumuzdeki ay benim gibi olan varmidir simdi bu 1 ayda neler yapicam
Seyardimci299163 .!.:İyi geceler herkese.
Yarın yapılacak transferin heyecanından olsa gerek, uyku tutmadı :) Lütfen dualarınızda bana da yer verin.
Listemiz aşağıdaki gibi. Ben bir de test tarihi ekledim, onu da söylerseniz takip kolay olur :) Sevgiler...
Eki Görüntüle 1268839
Çok haklısın canım çok hassasiz bu dönemde. Ama üzme daha fazla kendini. Allah sadece mutluluktan aglatsin bundan sonra inşallah.:)ben de umuttayim. Fulya da olan bi arkadas var burda ama hatırlayamadım suaninsallah canım insallah bu yolda verilen hiçbi emek boşa çıkmasın !!! her kalp ince burda.. kırılgan.. hep bi yanımız eksikmiş gibi uzuluyorum cok (suan bile gozum doldu nine gibi oldum ya hep aglayasım var 3 gundur agliyorum buarada alıştım galiba :).. ayshn bu arada benim de ulun bey:) sen fulya da degilmiydin karıştırıyor muyum ki
Teşekkür ederim canım, bizim o zaman Embriyolari incelerler. Ben de araştırdım biraz sen yazınca. Allahım inşallah gerek kalmaz bunlara, bu sefer yüzümüzü güldürurcanım eğer senin kanından genetik test baklırsa o zaman senin kromozomların inceliyor. tabi bu durumda eşininkinede bakılması gerekiyor. eğer embriyolardan genetik test yapılırsa ki buna pgt diyorlar o zaman senden ve eşinden gelen 23 er kromozomun birleşmesi ile oluşan embriyonun genetiğine baklıyor. bazen her ikinizinde genetik testi temiz çıksada döllenme sırasında bazı kromozomal bozukluklar olabiliyor ona bakıyorlar.
Allah prensine uzun ömürler versin canım. Şimdi sen yazınca hatırladım durumunu. İnşallah tez zamanda gelir kardeşi abisine.valla canim benim durumlar soyle kisaca ozetleyeyim...
6 asilama 3. asilamada gebelik ve 3 aylikken dusukle sonuclandi...
sonrasinda 1. tup bebek (2 kaliteli embryo kondu ) sonuc negatif...
2.tup bebek dondurulmus tek embryo transferi gebelik elde edildi ve prensim su an 5 yasinda...
5 sene sonraki 3. tup bebek tedavimiz ( haziran 2014) malesef toplanan 7 yumurtanin hicbirinin dollenmemesiyle transfer gunu iptal edildi...
yani su an 4. tup bebek toplamdada 10. tedavimi yaptiriyorum...gecen seferki klasik ivf idi bu sefer mikro denenecek ve bu sefer yumurta kalitesini arttirmak icin ari sutu kullaniyorum..Rabbim olmasi icin vesile etsin insallah...
Bayada kisaymis dimi? :)
Transferin hayırlı olsun canim. Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah. Çizelge için ellerine sağlık. Test tarihim 19 ekim ama ben 17 sinde yapcamBenim de en yogun zamanima denk geldi ama yoneticim anlayisli oldugu icin sıkıntı olmadı, izin aldim. Cok fazla işi dusunmemeye calisiyorum. Kendi evimde olmadığım icin de cok rahat degilim. Ablamda kalıyorum. Ufak bir yegenim var, o da sürekli oyun oynamak istiyor. 2 gun istanbulda kalip sonra izmire evime gideceğim. Yanimda kitap getirdim ancak okutur mu minik bilemedim:) bakalım nasil geçecek:)
Transferin hayırlı olsun canim. Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah. Çizelge için ellerine sağlık. Test tarihim 19 ekim ama ben 17 sinde yapcam
bnm de adım varmış. bnde o boşlukların cvplarini vereyim burdan. erkek inferlitesi, 1.denemem , veni vidi tüp bebek merkezi, sonuç günüm 25 ekim inşallahİyi geceler herkese.
Yarın yapılacak transferin heyecanından olsa gerek, uyku tutmadı :) Lütfen dualarınızda bana da yer verin.
Listemiz aşağıdaki gibi. Ben bir de test tarihi ekledim, onu da söylerseniz takip kolay olur :) Sevgiler...
Eki Görüntüle 1268839
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?