Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gunaydin kizlar bugün beş gün oldu haftaya bugun ogrencez minik yavru bizimle mi diye insalah beni birakmaz allahim herkesin yardimcisi olsun
merhaba umutcum nasıl gidiyor bekleme. bi sıkıntı yasiyormusun.nasıl rbesleniyorsun nelere dikkat etmek gerekir bu süreçte? bnm dün transfer olurken orda 2 kez deneyen bi arkadaş vardı, çok korkuttu beni. çok katı beslenmis sistikce şişmiş, kilo :-\:-\almış ama en sondada negatif sonuç almış. sıvı tuketin bol bol ddi

Canim öğlen aksam çorba arada meyve suyu günde en aziki lt su kabak çekirdeği ananas yumurta bugün 5.gün artik hareket ediyom uç günden sonra harekete basladim masada yiyom bu aksam duş alicam artik

Canim öğlen aksam çorba arada meyve suyu günde en aziki lt su kabak çekirdeği ananas yumurta bugün 5.gün artik hareket ediyom uç günden sonra harekete basladim masada yiyom bu aksam duş alicam artik
bende çorba, ananas suyu içiyorum senin onerinle canım. belim ağrıyor arada, karnima da hafif ağrılar giriyor bazen. sana da öyle oluyor muydu ilk gün cnm

Kizlar 20sinde test yaptirsam olurmu acaba o gün esimle tanisma yildonumumuz bu test herbsaat oluyormu .

Arada evet canim ben 20sinde yaptirsam test olurmu o gün esimle tanisma yıldönümümuz
bence tam gününde yaptir canım. çünkü değerler değişiyor bi gün bile olsa. inşallah ona en güzel hediyeyi verirsin bu sene ben tam günü de yaptiracam . rabbim mujdeli haber vermeyi nasip etsin cumlemize

bence tam gününde yaptir canım. çünkü değerler değişiyor bi gün bile olsa. inşallah ona en güzel hediyeyi verirsin bu sene ben tam günü de yaptiracam . rabbim mujdeli haber vermeyi nasip etsin cumlemize

Anladim canim ama pazartesi aksamustu yapsam

Son düzenleme:
allah kolaylık versin şimdi okuyunca ben ne çok uğraştım ama bendende çok uğraşan varmış dedim en azından prensin var allah ikincisinide nasip eder inşallah bizlerede ilki nasip olur inşallah benimde4. tüp bebek denemem adet olunca dondurulmuşlarımı koydurucam sayenizde stresimi burda sizlerle paylaşmak güzel olacak :)

Kizlar 20sinde test yaptirsam olurmu acaba o gün esimle tanisma yildonumumuz bu test herbsaat oluyormu .
canım test bazen negatif çıkıp son günlerde pozitif olabiliyor negatif çıkarsa böyle güzel bir günün mahvolur bence gününün tadını çıkart test gününde tahlilini yap... pozitif düşün pozitif olsun dualarımız seninle :)

, post: 36751382, member: 434466"]eşim 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa ınsallah bızde baslıycaz tedavıye[/QUOTE]
Selam arkadaslar ben bugün başladıttüp bebeğe bugün ilk ignemi vuruldm insallahh nolur allahim bebeğim gelen artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…