- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
merhaba umutcum nasıl gidiyor bekleme. bi sıkıntı yasiyormusun.nasıl rbesleniyorsun nelere dikkat etmek gerekir bu süreçte? bnm dün transfer olurken orda 2 kez deneyen bi arkadaş vardı, çok korkuttu beni. çok katı beslenmis sistikce şişmiş, kilo :-\:-\almış ama en sondada negatif sonuç almış. sıvı tuketin bol bol ddiGunaydin kizlar bugün beş gün oldu haftaya bugun ogrencez minik yavru bizimle mi diye insalah beni birakmaz allahim herkesin yardimcisi olsun
merhaba umutcum nasıl gidiyor bekleme. bi sıkıntı yasiyormusun.nasıl rbesleniyorsun nelere dikkat etmek gerekir bu süreçte? bnm dün transfer olurken orda 2 kez deneyen bi arkadaş vardı, çok korkuttu beni. çok katı beslenmis sistikce şişmiş, kilo :-\:-\almış ama en sondada negatif sonuç almış. sıvı tuketin bol bol ddi
Yok cnm arisutu kullanmadim ne ise yariyo ki valla klasik tup bebek nasil oluyor bilmem ama adetin 2. Gunu ilac kullanmata basladim 12. Gun yumurtalar toplandicanim sen ari sutu kullanmismiydin? birde mikro enjeksiyonmu klasik tup bebekmi yapildi canim?
bende çorba, ananas suyu içiyorum senin onerinle canım. belim ağrıyor arada, karnima da hafif ağrılar giriyor bazen. sana da öyle oluyor muydu ilk gün cnmCanim öğlen aksam çorba arada meyve suyu günde en aziki lt su kabak çekirdeği ananas yumurta bugün 5.gün artik hareket ediyom uç günden sonra harekete basladim masada yiyom bu aksam duş alicam artik
bende çorba, ananas suyu içiyorum senin onerinle canım. belim ağrıyor arada, karnima da hafif ağrılar giriyor bazen. sana da öyle oluyor muydu ilk gün cnm
bence tam gününde yaptir canım. çünkü değerler değişiyor bi gün bile olsa. inşallah ona en güzel hediyeyi verirsin bu seneArada evet canim ben 20sinde yaptirsam test olurmu o gün esimle tanisma yıldönümümuz
bence tam gününde yaptir canım. çünkü değerler değişiyor bi gün bile olsa. inşallah ona en güzel hediyeyi verirsin bu seneben tam günü de yaptiracam . rabbim mujdeli haber vermeyi nasip etsin cumlemize
allah kolaylık versin şimdi okuyunca ben ne çok uğraştım ama bendende çok uğraşan varmış dedim en azından prensin var allah ikincisinide nasip eder inşallah bizlerede ilki nasip olur inşallah benimde4. tüp bebek denemem adet olunca dondurulmuşlarımı koydurucam sayenizde stresimi burda sizlerle paylaşmak güzel olacak :)valla canim benim durumlar soyle kisaca ozetleyeyim...
6 asilama 3. asilamada gebelik ve 3 aylikken dusukle sonuclandi...
sonrasinda 1. tup bebek (2 kaliteli embryo kondu ) sonuc negatif...
2.tup bebek dondurulmus tek embryo transferi gebelik elde edildi ve prensim su an 5 yasinda...
5 sene sonraki 3. tup bebek tedavimiz ( haziran 2014) malesef toplanan 7 yumurtanin hicbirinin dollenmemesiyle transfer gunu iptal edildi...
yani su an 4. tup bebek toplamdada 10. tedavimi yaptiriyorum...gecen seferki klasik ivf idi bu sefer mikro denenecek ve bu sefer yumurta kalitesini arttirmak icin ari sutu kullaniyorum..Rabbim olmasi icin vesile etsin insallah...
Bayada kisaymis dimi? :)
çok istiyorsan yaptir ins güzel sonuçlar alacaksin annesiAnladim canim ama pazartesi aksamustu yapsam
inşallah canım :)Gunaydin kizlar bugün beş gün oldu haftaya bugun ogrencez minik yavru bizimle mi diye insalah beni birakmaz allahim herkesin yardimcisi olsun
canım test bazen negatif çıkıp son günlerde pozitif olabiliyor negatif çıkarsa böyle güzel bir günün mahvolur bence gününün tadını çıkart test gününde tahlilini yap... pozitif düşün pozitif olsun dualarımız seninle :)Kizlar 20sinde test yaptirsam olurmu acaba o gün esimle tanisma yildonumumuz bu test herbsaat oluyormu .
çok istiyorsan yaptir ins güzel sonuçlar alacaksin annesi
sihhatler olsun güzellikKizlar sonunda iki dk duş aldim :)
Ayy sonunda aldın rahatladın , sıhhatler olsun :)Kizlar sonunda iki dk duş aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?