merhaba canım tedavin hayırlı olsun. ben gonal f 150 kullanmıştım ama yanında menapur da 150 kullanmıştım.Arkadaşlar ben gonalf 225 kullanyrm sizde miayni olcüce kullanyosnz ..
sıhhatler olsun canım. ne güzel 5 günü geçirdin bile. darısı başımızaKizlar sonunda iki dk duş aldim :)
hacanım eğer senin kanından genetik test baklırsa o zaman senin kromozomların inceliyor. tabi bu durumda eşininkinede bakılması gerekiyor. eğer embriyolardan genetik test yapılırsa ki buna pgt diyorlar o zaman senden ve eşinden gelen 23 er kromozomun birleşmesi ile oluşan embriyonun genetiğine baklıyor. bazen her ikinizinde genetik testi temiz çıksada döllenme sırasında bazı kromozomal bozukluklar olabiliyor ona bakıyorlar.
hayırlı olsun canım guzel haberlerini bekliyoruz:) listeye beni de eklersin dimi endometriozis - transfer yapılamadı tedavi kasımda tekrarlanacak istanbul umut tup bebek:) sevgilerGünaydın canım. Benim yumurtalarim gecen ay toplanmisti. Donmus embriyo transferi yapılacak. 14 tane 1. Kalite 3. Gun embriyosu var. 8 tanesini pazar gunu cozduler. Bu sabah durumlari hakkinda bilgi verecekler. 2 tane de 2. Kalite 5.gun embriyomuz var. Bakalım insallah hayırlısı olsun hakkımızda.
hacanım eğer senin kanından genetik test baklırsa o zaman senin kromozomların inceliyor. tabi bu durumda eşininkinede bakılması gerekiyor. eğer embriyolardan genetik test yapılırsa ki buna pgt diyorlar o zaman senden ve eşinden gelen 23 er kromozomun birleşmesi ile oluşan embriyonun genetiğine baklıyor. bazen her ikinizinde genetik testi temiz çıksada döllenme sırasında bazı kromozomal bozukluklar olabiliyor ona bakıyorlar.
hayırlı olsun canım guzel haberlerini bekliyoruz:) listeye beni de eklersin dimi endometriozis - transfer yapılamadı tedavi kasımda tekrarlanacak istanbul umut tup bebek:) sevgilerGünaydın canım. Benim yumurtalarim gecen ay toplanmisti. Donmus embriyo transferi yapılacak. 14 tane 1. Kalite 3. Gun embriyosu var. 8 tanesini pazar gunu cozduler. Bu sabah durumlari hakkinda bilgi verecekler. 2 tane de 2. Kalite 5.gun embriyomuz var. Bakalım insallah hayırlısı olsun hakkımızda.
Canimcum tedavin hayirli olsin insallah. 225 neden? Sizde ne sorun var vede kilonvarmiArkadaşlar ben gonalf 225 kullanyrm sizde miayni olcüce kullanyosnz ..
Allah hayirli etsin arkadasim.sizde sikinti neydi ve ilaci kac doz kullandin?Kızlar merhaba bugun yumurta toplama işlemim yapıldı 15 yumurta toplandı kaç tanesinin döllendiği yarın belli olacak buyuk ihtimalle cumartesi transfer allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah hayirli etsin arkadasim.sizde sikinti neydi ve ilaci kac doz kullandin?
8 tane cozuldu canım. 4 tane iyi kalite embriyo elde edilmis. 2 tanesini transfer ettiler. 2 tanesini dondurdular. Kalanlardan 3 tanesinin durumu da yarin belli olacakmış. Transferden sonra yarim saat dinlenip kalktim ayağa:) normal hayata devam et dendi ben de oyle yapıyorum:)
Peki morfolojide sikinti varmiydi seker? Bizde kasim aralik gibi tedaviye baslicaz tabi insallah bu ay kendiliginden olur da hic tupe gerek kalmaz :) bizde varikosel ameliyati oldu esim. Degerlerimiz iyi ama iste bebek olmasi icin yeterli gelmiuoTeşekkürler cnm bizim doktor sebepsiz infertilite dedi eşimde biraz düşüklük var 15 milyon 2 yıllık evliyim 16 aydır olmadı bizde aşılama diye gittik tüpe karar verdik sizde bu ay mı yaptırdınz Allah hepimize nasip etsin anne olmayı inş
hayırlı olsun canım. büyük ıhtimal 5.gün transferi olacak seninki.Benim dün 14 yumurta toplanmıştı. 10 tanesi olgunmus 7 tanesi döllenmiş bakalım transfer ne zaman olacak. Rabbim tez zamanda hayırlı olumlu haber almamızı nasip etsin
Canim kisiye gore degisiyor ben once 150 sonrski denemede 225 kullandimArkadaşlar ben gonalf 225 kullanyrm sizde miayni olcüce kullanyosnz ..
.arkdaşlar merhaba bugün histeroskopimi oldum çok şükür bir sorun çıkmadı. pazartesi günü rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başlıyorum 27 sinde kontrolüm olacak. doktorum kasımın3 ü 5 i gibi transfer olur dedi. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür inşallah.
Evet canim 2. Ye gidecegim adet olursamDondurulmuş embriyo tranaferi yaltiran varmidir
yumurta kalitesini arttirmaya yariyor canim...klasik tup bebekte spermler yumurtayi kendi dolluyor mikroenjeksiyonda ise embryolog bir krater yardimiyla spermi yumurtaya kendi koyuyor...sana hangisi yapildi?Yok cnm arisutu kullanmadim ne ise yariyo ki valla klasik tup bebek nasil oluyor bilmem ama adetin 2. Gunu ilac kullanmata basladim 12. Gun yyumurtalar toplandi
Inan sormadim.cnmyumurta kalitesini arttirmaya yariyor canim...klasik tup bebekte spermler yumurtayi kendi dolluyor mikroenjeksiyonda ise embryolog bir krater yardimiyla spermi yumurtaya kendi koyuyor...sana hangisi yapildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?