Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

arkdaşlar merhaba bugün histeroskopimi oldum çok şükür bir sorun çıkmadı. pazartesi günü rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başlıyorum 27 sinde kontrolüm olacak. doktorum kasımın3 ü 5 i gibi transfer olur dedi. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür inşallah.

ha
hayırlı olsun canım guzel haberlerini bekliyoruz:) listeye beni de eklersin dimi endometriozis - transfer yapılamadı tedavi kasımda tekrarlanacak istanbul umut tup bebek:) sevgiler

ha
hayırlı olsun canım guzel haberlerini bekliyoruz:) listeye beni de eklersin dimi endometriozis - transfer yapılamadı tedavi kasımda tekrarlanacak istanbul umut tup bebek:) sevgiler

Kızlar merhaba bugun yumurta toplama işlemim yapıldı 15 yumurta toplandı kaç tanesinin döllendiği yarın belli olacak buyuk ihtimalle cumartesi transfer allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah hayirli etsin arkadasim.sizde sikinti neydi ve ilaci kac doz kullandin?

Allah hayirli etsin arkadasim.sizde sikinti neydi ve ilaci kac doz kullandin?

Teşekkürler cnm bizim doktor sebepsiz infertilite dedi eşimde biraz düşüklük var 15 milyon 2 yıllık evliyim 16 aydır olmadı bizde aşılama diye gittik tüpe karar verdik sizde bu ay mı yaptırdınz Allah hepimize nasip etsin anne olmayı inş

S Secilk canım sende kaç transfer oldu? yani transfer sayısı kadar mı embriyo çözüldü yoksa daha fazla mı?
8 tane cozuldu canım. 4 tane iyi kalite embriyo elde edilmis. 2 tanesini transfer ettiler. 2 tanesini dondurdular. Kalanlardan 3 tanesinin durumu da yarin belli olacakmış. Transferden sonra yarim saat dinlenip kalktim ayağa:) normal hayata devam et dendi ben de oyle yapıyorum:)

Peki morfolojide sikinti varmiydi seker? Bizde kasim aralik gibi tedaviye baslicaz tabi insallah bu ay kendiliginden olur da hic tupe gerek kalmaz :) bizde varikosel ameliyati oldu esim. Degerlerimiz iyi ama iste bebek olmasi icin yeterli gelmiuo

[QEvetttf, post: 37314086, member: 449173"]Dondurulmuş embriyo tranaferi yaltiran varmidir[/QUOTE]

Evettt bugun 5gun olduuuu

Benim dün 14 yumurta toplanmıştı. 10 tanesi olgunmus 7 tanesi döllenmiş bakalım transfer ne zaman olacak. Rabbim tez zamanda hayırlı olumlu haber almamızı nasip etsin
hayırlı olsun canım. büyük ıhtimal 5.gün transferi olacak seninki.

Be
.
Canim ayni zamana denk gelebilir transfrerimiz ben bir adet olamadim bu ay olsam hemen basliyacagiz hakkimizda hayirlisi insallah bu arada yaptirdigin histeroskopide tutma oranini arttiracak sanslisin yani :)

Yok cnm arisutu kullanmadim ne ise yariyo ki valla klasik tup bebek nasil oluyor bilmem ama adetin 2. Gunu ilac kullanmata basladim 12. Gun yyumurtalar toplandi
yumurta kalitesini arttirmaya yariyor canim...klasik tup bebekte spermler yumurtayi kendi dolluyor mikroenjeksiyonda ise embryolog bir krater yardimiyla spermi yumurtaya kendi koyuyor...sana hangisi yapildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…