ben 6 sene once 225 unite kullaniyorum simdi ise 300 ama gonal f degil puregon...sanirim yasin baya.genc ondan fazla yuksek doz degil...Arkadaşlar ben gonalf 225 kullanyrm sizde miayni olcüce kullanyosnz ..
canım hayırlı haberler ver bızede umut olsunGunaydin kizlar bugün beş gün oldu haftaya bugun ogrencez minik yavru bizimle mi diye insalah beni birakmaz allahim herkesin yardimcisi olsun
benım transferımde yarın canım senın transferınde şimdiden hayırlı olsunKızlar merhaba bugun yumurta toplama işlemim yapıldı 15 yumurta toplandı kaç tanesinin döllendiği yarın belli olacak buyuk ihtimalle cumartesi transfer allah hepimizin yardımcısı olsun
Morfoloji yuzde 2Peki morfolojide sikinti varmiydi seker? Bizde kasim aralik gibi tedaviye baslicaz tabi insallah bu ay kendiliginden olur da hic tupe gerek kalmaz :) bizde varikosel ameliyati oldu esim. Degerlerimiz iyi ama iste bebek olmasi icin yeterli gelmiuo
Canimcim bizde de %2 idi. Sayimiz 35 milyondu ameliyat oncesi. Ileri hizli %4tu. Doktor esimin varikosrl oldugunu soyledi ve ameliyat oldu esim. Sonrasinda %11 oldu morfoloji. Ama iste 2basarisuz asilama ve 1asilamada kimyasal gebelikle sonuclandi.bence tup bebise yonelmekle en iyisini yapmissin. Insalkah tutacak bebisin ve seni birakmayacak. Guzel haberler vermen duasiylaMorfoloji yuzde 2beklemek istemedik bizde direk olma olasılığı en yuksek tedaviye başladık inş olur
Slm kılar dün yumurtalarım toplandı muayene de 10 yumurta vardı,toplamada 5 oldu ona cnm çok sıkıldı derken birde Dr beyimiz yurt dışına gidecekmiş 5. Gün transferi olamıycam. eşimin benimde canimiz çok sıkıldı enerjimiz düştü baya bakalım hayırlısı
Peki morfolojide sikinti varmiydi seker? Bizde kasim aralik gibi tedaviye baslicaz tabi insallah bu ay kendiliginden olur da hic tupe gerek kalmaz :) bizde varikosel ameliyati oldu esim. Degerlerimiz iyi ama iste bebek olmasi icin yeterli gelmiuo
Bence gününe çok takılma canım. Olacsk olduktan sonra 2. Gun embriyosu bile tutuyor, nasip değilse 5. Gun bile tutmuyor. Hayırlısı olsun. Yumurta ya can veren Rabbim istesin yeter ki. Yumurta sayısı da aynı şekilde. Bir tanesi bile yetecek sana. İçinizi ferah tutunSlm kılar dün yumurtalarım toplandı muayene de 10 yumurta vardı,toplamada 5 oldu ona cnm çok sıkıldı derken birde Dr beyimiz yurt dışına gidecekmiş 5. Gün transferi olamıycam. eşimin benimde canimiz çok sıkıldı enerjimiz düştü baya bakalım hayırlısı
Hayırdır canım noldu?içim bir garip yangın yeri sanki.....yine korku yine endişe yine heycan ve yine ümitler..
canım olgun olan yumurtaları toplamışlardır. hangi merkezde yaptırıyorsun?
içim bir garip yangın yeri sanki.....yine korku yine endişe yine heycan ve yine ümitler..
Bence gününe çok takılma canım. Olacsk olduktan sonra 2. Gun embriyosu bile tutuyor, nasip değilse 5. Gun bile tutmuyor. Hayırlısı olsun. Yumurta ya can veren Rabbim istesin yeter ki. Yumurta sayısı da aynı şekilde. Bir tanesi bile yetecek sana. İçinizi ferah tutun
Arkadaşlar hepinize merhaba uzun uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum şimdi yazmaya karar verdim burdaki umut burdaki gönül bağı başka geldi bana herkez birlikte gün sayıyor. Neyse bizim hikayemizde sizin gibi hayal kırıklıkları ve doktor doktor gezmekten ibaret en sonunda danışma amaçlı bahçeciye gidip tüp bebek konusunda tavsiye alınca yaptırmaya karar verdik. tam 2.5 ay sürdü benim tedavim doktorumuz yumurta topladıktan sonra ilaçlar vücuttan atılsın doğal bir rahime transfer olsun diye 1 ay bekletti bizi iyide yaptı bence, 12 adet yumurtamız 3. günün sonunda istenilen kriterlere ulaştı ve donduruldu. 11 ekim cumartesi günü 8 tanesi çözüldü ve 2 gün daha bekletildi. 8 taneden 3 tanesi 5. gün embriyosu yani blostokist olmayı başardı ve 13 ekim pazartesi 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 28 ekim test günümüz 15 gün verdi doktorumuz sanırım tam anlamıyla emin olmak istiyor. kalan 2 tane blostokistimiz tekrar donduruldu ve durumları gayet iyimiş. Bakalım gün sayıyoruz sizin gibi belki allah bu ilk denememizde yavrumuzu bahşeder bize, hepinizin allah gönlüne göre versin dileklerinizi gerçek kılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?