Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

teşekkürler şimdi eski mesajlarımı okuyordumda bahçeciye ilk başladığımızda attığım mesajlara cevap yazan arkadaşlar hep hamile kalmış :):) ee bizim 2.5 ay sürünce yeni transfer olduk tabi, bizde açıkçası olmaması için bir sorun yoktu kist ameliyatı arkasından gelen bir tarafın komple alınması diyim sen hangi doktora gidiyorsun bide senin tedaviye başlamanla transferin hangi tarihler seninkide bu kadar uzun sürdü mü?

Canım ben güvenç bey'in hastasıyım. Benim tedavim 22 ağustosta başladı. 4. Eylülde yumurtalar toplantı 9 tanesi 3. gün donduruldu. Sonraki bir ay ara verdi doktorum. Rahmin dinlenmesi için diyor herkes . bende pko vardı ohss riskini göze almamak için bir ay bekledim. 10 ekimde transfer için tekrar kontrole gittim. Rahim kalınlığı için adetin 18. günü kontrole çağırdı. 27 sinde gidip transfer tarihimi öğreneceğim inşaallah. Sende sanırım ağustos başı gibi başladın. Hangi doktora gittin?

bende güvenç beyin hastasıyım :) biz 4 ağustosta start verdik 13 ekimde transferimiz yapıldı. Senin gidişatta bizim aynımız olmuş. Kaçıncı denemen bilmiyorum ama bundan sonrası daha kolay beklemek dışında :) bizim 21 adet yumurtamız toplantı 17 si olgundu. 14 adeti döllendi 12 tanesi 3. gün sonunda donduruldu. 8 adet çözdüler transferden 2 gün önce, çözülen 8 taneden 3'ü blostokist olmayı başardı bitaneside transfer edildi. kalan 2 blostokist ve ve 9 adet 3. gün embiyosu tekrar donduruldu. Güvenç bey çok iyi ya sonucumuz her ne olursa olsun biz kendisinden memnun kaldık.

bu arada sanada blostokist deneyecekler inşallah embiyoların çözüldüğünde 5.güne sağsalim gelmeyi başarır. hoş bende tam bilmiyorum 3. gün transferi mi iyi 5. gün mü ama vardır hocanın bir bildiği

Aa ne güzel :) Ben 5 agustosta görüşmeye gitmiştim ilk olarak gerçektende beni çok rahatlatmıştı. İnşallah sonuçlarımız güzel olur. Peki senin transfer adetin kaçıncı günü oldu? Embriyoları son kontrolde mi çözdüler?Çok soru soruyorum cünkü acaip heyecan basıyor günler geçtikçe:) düşün bu transfer öncesi heyecanı . sonrasını hayal edemiyorum:)
Ama rabbim inşaallah yüzümüzü güldürür

inan adetin kaçıncı günü oldu bilmiyorum hiç ona dikkat etmedik çünkü ama dondurulmuşları çözme kararı son kontrolde gerçekleşti. rahim duvarına bakıyor hoca bir sorun çıkmaz ve istediği gibi olursa 2 gün sonraya transfer olabilir diyor transfer olacağı gün eğer çözülen yumurtaların blast olursa öglen 11 gibi arıyorlar 3-4 gibi transferin oluyor. ama blast çıkmassa ne yapıyolar bilmiyorum. Güvenç hocanın bu uzun vadeye yayması seni 1 ay dinlendirmesi her konuda çok iyi geliyor tedaviye ilk başladığımızda aklımızdan hiç çıkmıyordu sonra transfere kadar olan sürede unuttuğumuz 3-4 gün aklıma gelmediği dönemler oldu sen şimdiden bu kadar heyecan yapıyorsan transferden sonra bilmiyorum nasıl dayanırsın :) bu arada hoca 12 değil 15 gün sonraya test istiyor ve öncesinde yaptırmaman için uyarıyor seni. 27 sinde gidiceksen benim tahminim ayın 30 unda transferin olucak

Ben yapı itibariyle tezcanlı biriyim ama sabrım bu süre içinde iyi sınandı :) hala da sınanıyor :) sabırsızlığımız ise hayalimiz ve acabalarımız işte bakalım günümüz geldiğinde o heyecanı bire bir yaşayacağız.

Peki sen transferden kaç gün önce gittin kontrole? 11 ekimde falan mı?

M350 bu arada eğer ekim sonu olursa transfer sonucumu doğum günümde alıcam :)

10 ekimde son kontrole gittim 11 ekimde çözdüler 13 ekimde öglen 11 de aradılar saat 16 da transfer oldu. Dediğim gibi benim tahminim 27 sinde kontorle gidiceksin 28 inde çözücekler 30 unda transfer, 14 kasımda da test isteyecekler. hadi inşallah beraber pozitif sonuçları alıcaz arkadaşım

İnşaallah canım sen hayırlı haber verdiğinde ben de minnoşuma kavuşucam :)
Birde pazar transfer olmadığı için mi cuma çözmediler? Genelde okuduğum yorumlarda son kontrolde çözülmesine karar veriyorlar.Bende ona göre hesaplamıştım hatta :) Neyse bakalım görelim :)
NE demişler ; Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler

sanmıyorum çünkü cumartesi çözüp bırakıp eve gitmiyorlar ki pazar günü aradılar hep bilgi verdiler embriyolarla ilgili, neden çözmediler cuma günü dersen çözülme kararı alındığında saat 16 filandı belki o yüzdendir sen sabah muayne olursan belki o gün çözerler bilmiyorum. İnşallah arkadaşım allah ikimizinde dualarını duysun.

Amin canım inşallah rabbim bize hayırlı evlatlar nasip eder. Allah isteyen herkese nasip etsin .

inşallah canım en zor süreç beklemek allah kolaylık versin emeklerin boşa çıkmaz inşallah :)

Arkadasm kilom yok 50 kiloyum 21yasindayim 1.5yillik evliyim 1kez asilama ardından tüp bebeğe geçtik kesimde sperm şahsi düşük ve hareket yavasligi var . ddoktora boyle ölçüde başladı gonalf PEN kalem seklinde 225 ml buna enjekte edlyor çok mu siz nasıl kullanysnz simdi panik oldm

Sakin ol canım . Benimde ilk tedavim. henüz transfer olmadım . Ama bu süreçte kendi tedavini diğerleri ile kıyaslama . tanı ve teşhisler farklı olunca tedavi şekilleri miktarları farklılıklar gösterebiliyor. Doktorun sana senin durumuna özel olarak bu dozu vermiştir. Bende pko olduğu için 150 doz verdi mesela ama aynı anda diğer hastanın ki 225 idi .
Sen sakin sakin iğnelerini yap ve inşaallah sonunda yavruna kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…