teşekkürler şimdi eski mesajlarımı okuyordumda bahçeciye ilk başladığımızda attığım mesajlara cevap yazan arkadaşlar hep hamile kalmış :):) ee bizim 2.5 ay sürünce yeni transfer olduk tabi, bizde açıkçası olmaması için bir sorun yoktu kist ameliyatı arkasından gelen bir tarafın komple alınması diyim sen hangi doktora gidiyorsun bide senin tedaviye başlamanla transferin hangi tarihler seninkide bu kadar uzun sürdü mü?
Canım ben güvenç bey'in hastasıyım. Benim tedavim 22 ağustosta başladı. 4. Eylülde yumurtalar toplantı 9 tanesi 3. gün donduruldu. Sonraki bir ay ara verdi doktorum. Rahmin dinlenmesi için diyor herkes . bende pko vardı ohss riskini göze almamak için bir ay bekledim. 10 ekimde transfer için tekrar kontrole gittim. Rahim kalınlığı için adetin 18. günü kontrole çağırdı. 27 sinde gidip transfer tarihimi öğreneceğim inşaallah. Sende sanırım ağustos başı gibi başladın. Hangi doktora gittin?
bende güvenç beyin hastasıyım :) biz 4 ağustosta start verdik 13 ekimde transferimiz yapıldı. Senin gidişatta bizim aynımız olmuş. Kaçıncı denemen bilmiyorum ama bundan sonrası daha kolay beklemek dışında :) bizim 21 adet yumurtamız toplantı 17 si olgundu. 14 adeti döllendi 12 tanesi 3. gün sonunda donduruldu. 8 adet çözdüler transferden 2 gün önce, çözülen 8 taneden 3'ü blostokist olmayı başardı bitaneside transfer edildi. kalan 2 blostokist ve ve 9 adet 3. gün embiyosu tekrar donduruldu. Güvenç bey çok iyi ya sonucumuz her ne olursa olsun biz kendisinden memnun kaldık.
inan adetin kaçıncı günü oldu bilmiyorum hiç ona dikkat etmedik çünkü ama dondurulmuşları çözme kararı son kontrolde gerçekleşti. rahim duvarına bakıyor hoca bir sorun çıkmaz ve istediği gibi olursa 2 gün sonraya transfer olabilir diyor transfer olacağı gün eğer çözülen yumurtaların blast olursa öglen 11 gibi arıyorlar 3-4 gibi transferin oluyor. ama blast çıkmassa ne yapıyolar bilmiyorum. Güvenç hocanın bu uzun vadeye yayması seni 1 ay dinlendirmesi her konuda çok iyi geliyor tedaviye ilk başladığımızda aklımızdan hiç çıkmıyordu sonra transfere kadar olan sürede unuttuğumuz 3-4 gün aklıma gelmediği dönemler oldu sen şimdiden bu kadar heyecan yapıyorsan transferden sonra bilmiyorum nasıl dayanırsın :) bu arada hoca 12 değil 15 gün sonraya test istiyor ve öncesinde yaptırmaman için uyarıyor seni. 27 sinde gidiceksen benim tahminim ayın 30 unda transferin olucak
M350 bu arada eğer ekim sonu olursa transfer sonucumu doğum günümde alıcam :)
10 ekimde son kontrole gittim 11 ekimde çözdüler 13 ekimde öglen 11 de aradılar saat 16 da transfer oldu. Dediğim gibi benim tahminim 27 sinde kontorle gidiceksin 28 inde çözücekler 30 unda transfer, 14 kasımda da test isteyecekler. hadi inşallah beraber pozitif sonuçları alıcaz arkadaşım
sanmıyorum çünkü cumartesi çözüp bırakıp eve gitmiyorlar ki pazar günü aradılar hep bilgi verdiler embriyolarla ilgili, neden çözmediler cuma günü dersen çözülme kararı alındığında saat 16 filandı belki o yüzdendir sen sabah muayne olursan belki o gün çözerler bilmiyorum. İnşallah arkadaşım allah ikimizinde dualarını duysun.
inşallah canım en zor süreç beklemek allah kolaylık versin emeklerin boşa çıkmaz inşallah :)Arkadaşlar hepinize merhaba uzun uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum şimdi yazmaya karar verdim burdaki umut burdaki gönül bağı başka geldi bana herkez birlikte gün sayıyor. Neyse bizim hikayemizde sizin gibi hayal kırıklıkları ve doktor doktor gezmekten ibaret en sonunda danışma amaçlı bahçeciye gidip tüp bebek konusunda tavsiye alınca yaptırmaya karar verdik. tam 2.5 ay sürdü benim tedavim doktorumuz yumurta topladıktan sonra ilaçlar vücuttan atılsın doğal bir rahime transfer olsun diye 1 ay bekletti bizi iyide yaptı bence, 12 adet yumurtamız 3. günün sonunda istenilen kriterlere ulaştı ve donduruldu. 11 ekim cumartesi günü 8 tanesi çözüldü ve 2 gün daha bekletildi. 8 taneden 3 tanesi 5. gün embriyosu yani blostokist olmayı başardı ve 13 ekim pazartesi 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 28 ekim test günümüz 15 gün verdi doktorumuz sanırım tam anlamıyla emin olmak istiyor. kalan 2 tane blostokistimiz tekrar donduruldu ve durumları gayet iyimiş. Bakalım gün sayıyoruz sizin gibi belki allah bu ilk denememizde yavrumuzu bahşeder bize, hepinizin allah gönlüne göre versin dileklerinizi gerçek kılsın.
inşallah arkadaşım inşalahinşallah canım en zor süreç beklemek allah kolaylık versin emeklerin boşa çıkmaz inşallah :)
Kızlar bugün 6gun oldu ilk defa yürüyüşe ciktim 45dk iyi geldi valla...
ne olsun kuzum aynı duygular ya olmazsa korkusu ve duaaaayla ayakta duran ben işte...Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHayırdır canım noldu?
Arkadasm kilom yok 50 kiloyum 21yasindayim 1.5yillik evliyim 1kez asilama ardından tüp bebeğe geçtik kesimde sperm şahsi düşük ve hareket yavasligi var . ddoktora boyle ölçüde başladı gonalf PEN kalem seklinde 225 ml buna enjekte edlyor çok mu siz nasıl kullanysnz simdi panik oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?