Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canimcum tedavin hayirli olsin insallah. 225 neden? Sizde ne sorun var vede kilonvarmi
Arkadan cvbi verdim ama senle paylasmamsm Ben gonalf pen kalem seklnde olani 225ml kullanyrm doktrm asilamadn fazla olucak cok yumurta istyrz dedi cumartesi kontrlum var gidicem dun basladim 2.ignemi az once esim yapti kilom yok 50 kiloyum 21 yasndaym 1.5yillik evliym

aminnn aminn arkdsm inşallah hep beraber yaEvet dogru syluysn benim sorunum yok cok sukur esimden dolayi tedav i gerkyr allah sabr versn bizlere eslermze.. Seninde mi ilk ne zamn baslmstn

aminnn aminn arkdsm inşallah hep beraber yaEvet dogru syluysn benim sorunum yok cok sukur esimden dolayi tedav i gerkyr allah sabr versn bizlere eslermze.. Seninde mi ilk ne zamn baslmstn

Benim 22 agustosta başladı .4 eylülde yumurtalar toplandı ekim sonu da transfer inşaallah

Kızlar benden 15 yumurta toplanmıştı hepsi döllenmiş ama 11 tanesi bölünmüş bilgi verdiler bugun 5. Gune gidicekmiş buyuk iht. Ctesi transfer transfer nasıl oluyor bilgi verirmisinz kızlar bana sıkışık gel dedi doktor

[Teşekkürler , post: 37322144, member: 518059"]arkadaşım takibindeyim hayırlı haberlerini bekliyorum böyle sizler sevinçli haber aldıkça bende alıcakmışım gibi geliyor[/QUOTE]

Teşekkürler canim hep birlikte inşallah

Canim ben iki ayri igne biri 300 biri 150 vuruyordum gunluk normsl korkma

İki dk bebekler icerde hayirli olsunn

merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu ve sağlıkla bebeğine yada bebeklerine kavusursun inşallah. banada gelecek13 ekim de 5 . gün embriyosu transfer edildi. sonuç 25 ekimde. senle aynı durumdayiz canım. rabbim hayirlisini versin inşallah. haberleselim sonra..

canım hayırlı olsun doktoruna güven. onlar yaşına göre davranırlar zaten. seninde nerden baksan benim seruvenimle aynı. ama bn üç senelik evli ve 23 yaşındayım. kilomuz aynı. bnde bi kere aşılama yaptım, esimden kaynaklı, sperm ileri hareketliliği düşük. bnmde ilk denemem çok şükür tedavi aşamaları bitti şimdi bekleme surecindeyim. bugün transferimin 2 . günü. çok rahatım herşey bitti ya rabbime şükür. şimdi sanki grip olmusumda dinliyorum diyorum kendime. Sende inşallah aşamalarını bitirip bu heyecanı yaşarsın canım..

aynı gün transfer olmuşuz bizimkide 5.gün embriyosu ama bizim doktorumuz 28inde test yapın öncesinde yapmayın dedi. hoş dayanbilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam 15 günlükken test yaptırıcam

ya arkadaşlar cidden bilmediğim için soruyorum 5. gün embriyoları daha mı başarılı? binlerce 3. gün hatta 2. günle hamiş kalan insanlar var? Size doktorunuz hiç % li konuştu mu? hani 3.gün embriyosu ile %50 5.gün ile %60 gibisinden

doktorum bana bir istatistik soylemedi ama arkadasim 2. gun bende 3. gun embryosuyla hamile kalip dogum yaptik..hemde benimki tek ve dondurulmustu...

5.gün embriyosu ama 2. kalite miymiş? arkadaşım bence hiç kafana takma hani tam üstüne geldin derler ya bende onu sormuştum. bak insanlar 2.gün ile 3.gün ile çok rahat hamile kalabiliyorlar.

5.gün embriyosu ama 2. kalite miymiş? arkadaşım bence hiç kafana takma hani tam üstüne geldin derler ya bende onu sormuştum. bak insanlar 2.gün ile 3.gün ile çok rahat hamile kalabiliyorlar.
evet canım 5. gun embryosu 2, kalite inş canım ya sankı bıraz üzüldum nasıp beklemedeyız 12 gun

Kızlar bir sorum olacak. Yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor? Bir de transfere kadar da doktor goruyor mu hastayı yumurta toplandıktan sonra? Sehir dısındayım. Rapor durumu yuzunden soruyorum. Bugun ignelere baslayacağımcarsamabaya kadar iki gunde bir kontrolüm var. Yumurtalarin gelisimine gore 12 gune kadar olur dedi transfer yanılmiyorasam. Cumartesi daha detaylı konusacağız ama dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…