- 2 Nisan 2014
- 187
- 79
- 43
Arkadan cvbi verdim ama senle paylasmamsmCanimcum tedavin hayirli olsin insallah. 225 neden? Sizde ne sorun var vede kilonvarmi
aminnn aminn arkdsm inşallah hep beraber yaSakin ol canım . Benimde ilk tedavim. henüz transfer olmadım . Ama bu süreçte kendi tedavini diğerleri ile kıyaslama . tanı ve teşhisler farklı olunca tedavi şekilleri miktarları farklılıklar gösterebiliyor. Doktorun sana senin durumuna özel olarak bu dozu vermiştir. Bende pko olduğu için 150 doz verdimesela ama aynı anda diğer hastan225
Sen sakin sakin iğnelerini yap ve inşaalsonunda yavruna kavuşursun
aminnn aminn arkdsm inşallah hep beraber yaEvet dogru syluysn benim sorunum yok cok sukur esimden dolayi tedav i gerkyr allah sabr versn bizlere eslermze.. Seninde mi ilk ne zamn baslmstn
03minnak .!.:Arkadasm kilom yok 50 kiloyum 21yasindayim 1.5yillik evliyim 1kez asilama ardından tüp bebeğe geçtik kesimde sperm şahsi düşük ve hareket yavasligi var . ddoktora boyle ölçüde başladı gonalf PEN kalem seklinde 225 ml buna enjekte edlyor çok mu siz nasıl kullanysnz simdi panik oldm
fluuu .!.:Kızlar benden 15 yumurta toplanmıştı hepsi döllenmiş ama 11 tanesi bölünmüş bilgi verdiler bugun 5. Gune gidicekmiş buyuk iht. Ctesi transfer transfer nasıl oluyor bilgi verirmisinz kızlar bana sıkışık gel dedi doktor
inşallah canım en zor süreç beklemek allah kolaylık versin emeklerin boşa çıkmaz inşallah :)
merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu ve sağlıkla bebeğine yada bebeklerine kavusursun inşallah. banada gelecek13 ekim de 5 . gün embriyosu transfer edildi. sonuç 25 ekimde. senle aynı durumdayiz canım. rabbim hayirlisini versin inşallah. haberleselim sonra..Arkadaşlar hepinize merhaba uzun uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum şimdi yazmaya karar verdim burdaki umut burdaki gönül bağı başka geldi bana herkez birlikte gün sayıyor. Neyse bizim hikayemizde sizin gibi hayal kırıklıkları ve doktor doktor gezmekten ibaret en sonunda danışma amaçlı bahçeciye gidip tüp bebek konusunda tavsiye alınca yaptırmaya karar verdik. tam 2.5 ay sürdü benim tedavim doktorumuz yumurta topladıktan sonra ilaçlar vücuttan atılsın doğal bir rahime transfer olsun diye 1 ay bekletti bizi iyide yaptı bence, 12 adet yumurtamız 3. günün sonunda istenilen kriterlere ulaştı ve donduruldu. 11 ekim cumartesi günü 8 tanesi çözüldü ve 2 gün daha bekletildi. 8 taneden 3 tanesi 5. gün embriyosu yani blostokist olmayı başardı ve 13 ekim pazartesi 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 28 ekim test günümüz 15 gün verdi doktorumuz sanırım tam anlamıyla emin olmak istiyor. kalan 2 tane blostokistimiz tekrar donduruldu ve durumları gayet iyimiş. Bakalım gün sayıyoruz sizin gibi belki allah bu ilk denememizde yavrumuzu bahşeder bize, hepinizin allah gönlüne göre versin dileklerinizi gerçek kılsın.
canım hayırlı olsun doktoruna güven. onlar yaşına göre davranırlar zaten. seninde nerden baksan benim seruvenimle aynı. ama bn üç senelik evli ve 23 yaşındayım. kilomuz aynı. bnde bi kere aşılama yaptım, esimden kaynaklı, sperm ileri hareketliliği düşük. bnmde ilk denemem çok şükür tedavi aşamaları bitti şimdi bekleme surecindeyim. bugün transferimin 2 . günü. çok rahatım herşey bitti ya rabbime şükür. şimdi sanki grip olmusumda dinliyorum diyorum kendime. Sende inşallah aşamalarını bitirip bu heyecanı yaşarsın canım..Arkadasm kilom yok 50 kiloyum 21yasindayim 1.5yillik evliyim 1kez asilama ardından tüp bebeğe geçtik kesimde sperm şahsi düşük ve hareket yavasligi var . ddoktora boyle ölçüde başladı gonalf PEN kalem seklinde 225 ml buna enjekte edlyor çok mu siz nasıl kullanysnz simdi panik oldm
hayırlı olsun canım. büyük ıhtimal 5.gün transferi olacak seninki.
Teşekkür ederim canım. Evet doktorum bugün aradı 5. Gun transfer edebileceklerini söyledi . Inşallah olumlu olur herseyhayırlı olsun canım. büyük ıhtimal 5.gün transferi olacak seninki.
merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu ve sağlıkla bebeğine yada bebeklerine kavusursun inşallah. banada gelecek13 ekim de 5 . gün embriyosu transfer edildi. sonuç 25 ekimde. senle aynı durumdayiz canım. rabbim hayirlisini versin inşallah. haberleselim sonra..
doktorum bana bir istatistik soylemedi ama arkadasim 2. gun bende 3. gun embryosuyla hamile kalip dogum yaptik..hemde benimki tek ve dondurulmustu...ya arkadaşlar cidden bilmediğim için soruyorum 5. gün embriyoları daha mı başarılı? binlerce 3. gün hatta 2. günle hamiş kalan insanlar var? Size doktorunuz hiç % li konuştu mu? hani 3.gün embriyosu ile %50 5.gün ile %60 gibisinden
doktorum bana bir istatistik soylemedi ama arkadasim 2. gun bende 3. gun embryosuyla hamile kalip dogum yaptik..hemde benimki tek ve dondurulmustu...
evet canım 5. gun embryosu 2, kalite inş canım ya sankı bıraz üzüldum nasıp beklemedeyız 12 gun5.gün embriyosu ama 2. kalite miymiş? arkadaşım bence hiç kafana takma hani tam üstüne geldin derler ya bende onu sormuştum. bak insanlar 2.gün ile 3.gün ile çok rahat hamile kalabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?