Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ne mutlu size sanırım 2. gün 3.gün 5.gün dondorulmuş dondurulmamış fark etmiyor canı veren allah ol dedi mi oluyor
aynen...mesela benim ilk denememde konulan iki cok kaliteli embryolarin hicbiri tutmamisti.tek ve dondurulmus olan tuttu..Allah ol derse olmayacak sey yok...

Hayirli olsun canim genelde toplamadan uc gün sonra transfer raporda veriyorlar

Yasin da kucukmus kii neden hemencik tupe gectiniz ki seker. Ayrica hakkinizda hayirlisi olsun insallaj

ne olsun kuzum aynı duygular ya olmazsa korkusu ve duaaaayla ayakta duran ben işte...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bende de aynı korkular var gecen sefer cok umutluydum ama olmadi. Bu sefer uykularim bile kaciyor. Duadan baska caremiz yok.hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Sen ne asamadasin şimdi?

ayshn Bu topiğin ilk haberini sen vereceksin sanırım :)
Hayırlı haberler olur inşaallah
Evet canim ve inşallah bu topigin ilk hamişi olmaya adayım. Daha önce hiç 1. olmamistim Allah cuma günü güzel sonuçlar almayı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmayı nasip etsin. İnşallah arkamdan da bekleyen arkadaşlar gelsin:)

arkadaslar sımdı transferden geldım.bıraz moralım bozuldu 2.kalıteymış embyolar 2 tane transfer yaptı. 5.gun embryosu sizce nsıl 2. kalıte olanvarmı

5.gün embriyosu ama 2. kalite miymiş? arkadaşım bence hiç kafana takma hani tam üstüne geldin derler ya bende onu sormuştum. bak insanlar 2.gün ile 3.gün ile çok rahat hamile kalabiliyorlar.
transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. Hiç kalitesine ve gününe takılma yın Rabbim ol diyecek ve olacak. İnşallah ikiniz de güzel haberler vereceksiniz :)

Be
.
Canim ayni zamana denk gelebilir transfrerimiz ben bir adet olamadim bu ay olsam hemen basliyacagiz hakkimizda hayirlisi insallah bu arada yaptirdigin histeroskopide tutma oranini arttiracak sanslisin yani :)
seninkide mi dondurulmuş embriyoydu canım ?

ayy cuma kacta alicaksin sonucu?bize kacta yazarsin? o gun benimde randevum var gelir gelmez bakarim sana yazdinmi diye :)

Merhaba
Ben de Güvenç Bey'in hastasıyım ve dedigin gibi cok memnun kaldım. Benim de transferim dun gerceklesti ve 29 ekimde test yaptiracagim. Insallah ust uste guzel haberler verebiliriz:)

ahh ahh ben ne yapayım ilk doktor kontrolüm 2 hazirandı yumurtalarım 14 temmuzda toplandı daha dün histeroskpi oldum. kasım başı transfer olacak Allah ın izni ile sonuç aldığımızda 5 ay olmuş olacak neredeyse..
bu arada 3. gün ile 5. günün başarı şansını sormuşsun canım ben bununla ilgili bir yerde makale okumuştum. ama çok uzun ve karmaşık birşeydi. 5. gün embriyosunun tutunma şansı daha yüksek ama atıyorum elimizde 3 tane embriyo var bunların 5. güne gitme şansı düşük olduğu ve elimizde hiç embriyo kalmayacağı için riskli bi bakıma eğer bir doktor 5. güne gitmiyorsa kendini güvence altına alıyordur.
aa birde şöyle birşey var 5. güne gidemeyen embriyolar eğer 3. gün anne rahmine konulsa 5. güne gidebilme ihtimalide varmışyani çok karmaşık bir durum neticede Rabbim isterse her şekilde olur istemezse olmaz..

doktor bana 5. gün embriyosu daha iyi ddi çünkü bi çoğu 5 . güne kadr gelemiyor ddi. sizin ki blostosist olmuş resmin ana rahmi istiyor ddi.

ayy cuma kacta alicaksin sonucu?bize kacta yazarsin? o gun benimde randevum var gelir gelmez bakarim sana yazdinmi diye :)
Canim sabahtan okulum var. Öğlen 1.30 a devlet hastanesinden randevu aldım. 2 gibi versem kanı o gün çıkar mı onu bile bilmiyom normalde 2 saate çıkıyor ama ogleden sonra olunca ertesi güne mi kalır acaba bi şansımı denicem olmazsa özele giderim. Yani kısaca aksama anca öğrenirim :)

canım eğer saat 2 de kanını alırlarsa ( bazı hastaneler saat 11 den sonra hormon tahlillerini almaz) o gün içinde çıkar ama sonuçları almak için yetişemeyebilir. ama eğer ki internetten sonuç alabiliryorsan sonraki gün deseler bile ogün alabilirsin. hadi inşallah açılışı yaparsın bize.

Sonucu zaten internetten ogrenicem canım ama 11 den sonra almadiklarini bilmiyodum. Ama gideceğim hastaneye geçen sefer de gittim gebelik Testi diye randevuyu 3 e vermişlerdi. Tabi ben beklemedim orası ayrı da. Cok aglamistim ogun 3 farkli yerde yaptiramamistim. İnşallah bu sefer yolunda gider işlerim. İnşallah güzel bi açılış yaparim

bazı yerler almıyor mesela benim eski çalıştığım yer almıyordu ama biz şimdi 24 saat çalışıyoruz. inşallah güzel pozitif sonuçlar getirirsin banaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…