Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bende varım suan rapor aşamasındayım bı aksılık çıkmazsa kasımda 3.deneme ıcın start verıcegız

Merhabalar arkadaşlar...
5 yıllık evliyim. Eşimde sperm azlığı, şekil bozukluğu ve hareket düşüklüğü var. Evliliğimizin 2.yılında başladık. 2 tüp bebek, 1 aşılama ve çatlatma yöntemi gibi işlemler denedik. 1 düşüğüm oldu. Bu yıl tekrar deneyelim dedik. Ekim ayına karar verdik. Beklerken bir şeyler deneyelim dedik. Bir aktara gittim. Başka bir karışım alacaktım. Problemimi söyledim. Aktar sahibi abla ben sana şunları vereyim dedi. Ne o dedim. Ve başladı yapmaya... Bir kavanoz çam balına 50 gr. Arı sütü sıktı. (Yalnız bu arı sütünü buzdolabından büyük bir saklama kabından çıkardı hakiki dedi. Diğerleri iş görmez dedi). Kapağını kapattı. Yanına polen ve ginseng otu tozu koydu. Abla bunları eve götür. (120 tl) Bir saklama kabında bunların hepsini bir tahta kaşıkla karıştır. Ve hiç dolaptan çıkarma dedi. Abi bunu 1-2 ay kullansın dedi. Eşim bunu Sabah akşam yedi. Ve inanamayacaksınız ama 1 ay kullandı. 2. ayımda hamile kaldım. Çok şaşkınım. Şu anda hamileyim. 5.haftama girdim. Ayın 5.de cuma günü kan testi yaptırdım. 312 çıktı değer. Belim kopuyor resmen ... Doktorumla konuştum oda şaşırdı. Bugünde ver kan testi dedi. Gidişata bakalım dedi. Bugünde test verdim. Yalnız Saat 4te alabileceğim. Gelirse onuda size yazacağım.
Bu arada bu karışımı kadınlarda kullanabiliyor. Arı sütü ve polen Hücre yenileyici bir gıdaymış Kanser hastalarına öneriyorlarmış. Araştırıp okuduğumda çok şaşırdım.

Ben diyorum kii bir deneyin.

Arkadaşlar sonucum saat 4te çıkacak demiştim ama daha erken çıkmış. şimdi faks yolu ile aldım. Yeni sonucum 1383 olarak çıkmış. Herkese bu konuda sabır ve başarı diliyorum.

arkadaşlar merhaba birşey soracam dondurulmuş ikinci kalite sekiz bölünmüş embriyom var daha transfer olmadı tutma durumu yüzde kaç yani şansım var böyle olan varmı.ekim gibi görünüyor transfer sıkıntı olmazsa inşallah.opu olduktan sonra yaşadım sıkıntıdan dolayı transfer olamadı.Allah kimseye yaşatmasın beterin beterini yaşayan biri olarak.

Selam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
merhaba ben de ekımde yaptırmayı dusunuyorum.3 yıllık evlıyım 1 yıldır da tedavı goruyorum klomen catlama ıgnesı falan ama sonuc kocaman sıfır.Gecen ay esım test verdi ve morfolojisi 1 cıktı ve şok olduk tabii beklemıyorduk.Simdi persembe doktorla gorusum var tup bebek bılgılendırmesı ıcın .

Canım kusura bakma yeni girebildim nete sıkıntı yapma inş bu sefer tutar sen içşni ferah tut olumlu düşün olumlu sonuçlansın herşey bizim için sınav sonuçta inş mükafatlandırılanlardan olurız :)

arkadaşlar merhaba birşey soracam dondurulmuş ikinci kalite sekiz bölünmüş embriyom var daha transfer olmadı tutma durumu yüzde kaç yani şansım var böyle olan varmı.ekim gibi görünüyor transfer sıkıntı olmazsa inşallah.opu olduktan sonra yaşadım sıkıntıdan dolayı transfer olamadı.Allah kimseye yaşatmasın beterin beterini yaşayan biri olarak.yardım edebilirmisin

caniimm cok tesekkur ederim bende tam bu konuya deginecektim :)
ben onumuzdeki ay tedaviye basliycam yumurta kalitesi icin ari sutu kullanmayi dusunuyorum..esimede son 2 hafta ari sutu ve keci boynuzu pekmezi yediricem... insallah bizde faydasini goruruz...

1. veya 2. kalite farketmiyor canim olaxagi varsa oluyor inan..brnim ilkinde iki tane en iyi kaliteli konmustu olmafi.ikincide tek dondurulmus embryoyla hamile kalip bebehimi dunyaya getirdim...sende strese girme kalitesinden dolayi rahimin durumuda cok onemli cunku tutunma asamasinda... peki transferin neden iptal olmustu son anda?

meraba canim benimde 4. denemem olucak yasimda 32 :) senin daha oncekiler tutmamismiydi? yoksa tuttuda dusuk falanmi oldu?

slm kızlar bizde ilk tüp bebek denememizi geçen sene kasım ayında yaptık çok fazla umutlanmıştık spermlerde hareketsizlik vardı fakat olmadı maalesef ikinci denemeyi ekim de başlanıcak 21 günlük protokol yapılcak bu sefer biraz daha uzun sürecekmiş sanırım ilk denememizde transferden sonra ki ertesi gün işe gitmiştim hemen üstelik ayakta çalışıyorum bu sefer yatmayı düşünüyorum bir kaç gün yatmayla alakası yok dedi doktorumuz ama genede içime sinmemişti bu sefer yatacağım valla umarım hepimiz hayırlı haberler alırız.....

ya aslında ilk denemem olca ıcın ben cok korkuyorum canım bıraz tatlıda igenelerden felan aslında tup bebek aşamasını bılmıyorum ama korkuyorum
canım korkacak bişey yok aslında bende kendime iğne yapamam diye düşünmüştüm ama mecburen yaptım alıştım zaten ikincide daha kolay olur diyorum allah yardımcımız olsun :)

slm canım bizde geçen sene ilk denememizi yaptırdık 4 tane çok iyi embriyo var dedi doktorumuz hatta dondurmadık hepsini transfer ettiler çok ümitliydik fakat olmadı şimdi ikinci tedavi ye başlıyacağız hayırlısı olur inşallah....

Canım sana tavsiyem eşine simdiden basla çünkü bilirsin spermlerin olusumu 60-70 gun suruyor simdiden baslarsan daha etkili olur

tedavin hayirli olsun cnm...evet yatmakla hiic alakasi yok gercekten ,ben oglumda ertesi gun ise gittim ustelik fabrikada calisiyordum agirda kaldirdim ayaktada cok kaldim ama Rabbim nasip etti oldu...hatta bence calismak daha iyi en azindan kafazi dagiliyor insanin surekli bebegi dusunmuyor insan...streste etkiliyor biliyorsun...

Canım sana tavsiyem eşine simdiden basla çünkü bilirsin spermlerin olusumu 60-70 gun suruyor simdiden baslarsan daha etkili olur
canim aslinda istiyorumda gecen sefer keciboynuzu pekmezi kullanmistik doktor sprmler cok iyi demisti..simdi yine cogunlukla onu kullanip isimi riske atmak istemiyorum cunku gecen sefer sanirim yumurtalar cok kaliteli degildi esimin sonucundan gayet memnundu doktor bu sefer benim yumurtalarin kalitesine daha cok ozen gostermek istiyorum... esimede yine keciboynuzu ve son gunlerde ari sutu...ama benim bildigim spermler 60-70 gun degil 3 gunde bir yenileniyor...

E="candanote, post: 36821228, member: 352677"]meraba canim benimde 4. denemem olucak yasimda 32 :) senin daha oncekiler tutmamismiydi? yoksa tuttuda dusuk falanmi oldu?[/QUOTE]
Merhaba, ilkinde tutmustu gecen sene fakat 10 haftalikken kaybettik, ikincide kaliteli embriyo olusmadi yine de tranfere gittik tutmadi; 3.ude transfere bile gidemedik. Nasip tabi, insallah bu defa olur...

E="candanote, post: 36821228, member: 352677"]meraba canim benimde 4. denemem olucak yasimda 32 :) senin daha oncekiler tutmamismiydi? yoksa tuttuda dusuk falanmi oldu?
Merhaba, ilkinde tutmustu gecen sene fakat 10 haftalikken kaybettik, ikincide kaliteli embriyo olusmadi yine de tranfere gittik tutmadi; 3.ude transfere bile gidemedik. Nasip tabi, insallah bu defa olur...[/QUOTE]
3. de hic embryonuz olmadimi yani? bizimde 3. de hic embryomuz olmadi...kac yumurtan toplanmisti 3. de peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…