Merhaba canm bende istanbulda yaptırıcam ama raporsu yaptırıcam ben medicana da olucak sanırım evime yakın çünkü en son birisi bana orda 5.500 ü galan buldu demişti 6.500 e kadar çıkıyo fiyatlar farklı hastahanelerde veya merkezlerde sen nerde yaptırmayı düşünüyosunslm kızlar bende kasım da yaptıracağım ilk olacak istanbulda yaptıran varmı ücretler nedir
benim raporum çıkacak 1 haftaya ben umut tüp bebeği düşündüö eşim 1 kere semiha şakirde yaptıralım diyor bilmiyorum kararsızm istanbul tüp bebekde uygunmuşMerhaba canm bende istanbulda yaptırıcam ama raporsu yaptırıcam ben medicana da olucak sanırım evime yakın çünkü en son birisi bana orda 5.500 ü galan buldu demişti 6.500 e kadar çıkıyo fiyatlar farklı hastahanelerde veya merkezlerde sen nerde yaptırmayı düşünüyosun
bende ekim kasım gibi dondurulmuş emriyoları düşünüyorum 3, denemem olacak adetimle gitmeyi düşünüyorum doktora 3, denemede her hangi bir araştırma yapılıyor mu acaba?
Ne kadrmış oralar canm merak ettimdebenim raporum çıkacak 1 haftaya ben umut tüp bebeği düşündüö eşim 1 kere semiha şakirde yaptıralım diyor bilmiyorum kararsızm istanbul tüp bebekde uygunmuş
slm canım bende 1 tane 1 dondurulmuş denedim, biri düştü biri tutmadı 3. dondurulmuşa başlamadan önce doktorum histeroskopi ve genetik test istedi onları yaptırdım, eylül sonu gibi başlamayı düşünüyorum, bence sen kendin iste araştırılmasını sonuçta maddi ve manevi emek harcıyoruz tutmaya engel bi sebep varsa tedaviden önce bilinmesi daha doğru olur, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
slm hatunlar, bende eylül sonu ekim başı gibi dondurulmuş bebelerim için tedaviye başlıycam, 3. denemem olacak.
Selam kızlar ben de varım
30 Yaşında 4 yıllık evliyim .2 yıldır istiyoruz ama olmadı. Sebepsiz infertiliteyiz. Bu yaz başında tüp bebek yaptırmaya karar verdik.temmuzda opu oldum, donduruldu ve agustosta ilk transfer yapıldi ve sonuc negatif. Bir adet geçirdim ve bu ay ki adetimle dondurulmuş tedavisine başlıyoruz.tahmini olarak da bayram sonrası transferim olur.tedavimi umut tüp bebekte raporsuz yaptırıyorum. Merak edenler için fiyat ilaçlar dahil 6750, ilaçsız 5500. Hepimizin tedavileri hayırlı olur insallah
İnşaallah hayırlısı olur canım . Birbirimize dua edelim . İstediğimiz hayırlı evlat .bende ekim kasım gibi dondurulmuş emriyoları düşünüyorum 3, denemem olacak adetimle gitmeyi düşünüyorum doktora 3, denemede her hangi bir araştırma yapılıyor mu acaba?
Bu sureç hep beklemekle geçecek. Yavrularımız gelmeden bizlere sabretmeyi öğretecek sanırım. Tedavi başlaması için bekle , opu için bekle, transfer için bekle test için bekle, kalp atışı için bekle ve en güzel bekleyiş yavrunu kucağına almayı bekle...kizlar randevu icin son 3 gunum ..ilaclarada bir baslatabilseydim..zaman gecmek bilmiyor sanki...
Canım senin hormon değerlerin nasıldı peki? bende de pko var ama sendrom değil dedi doktor. Hormon normal kilo normal tiroid yok.Sadece düzensizlik var bende belirti olarak.selam kızlar.ben de nasip olursa kurban bayramından sonra 2.dondurulmuş denememi yaptırıcam. yaşım 27. sorunumuz pko
Aynen canım günlerin üzerine tek tek çizik atmaya başladım resmen:) Benimde geçen hafta donduruldu. Regli bekliyorum bende. Acaba opu dan sonra adette bir düzensizlik oluyor mu? yoksa günü gününe oluyor muyuz? biliyor musun?Günaydın herkese,
Ben de regl olmayı bekliyorum, transfer öncesi muayene için. Embriyolarımız 2 hafta önce donduruldu.
Umarım bayram sonrası transferim gerçekleşir. Çok heyecanlı ve sanki günler geçmek bilmiyor.
İnşaallah canım :)evet kizlar goruyorumki kasimda sonuc alacak 3-4 kisi olduk simdiden :) hadi bakalim insallah ayni ayin hamisleri oluruz :)
Aynen canım günlerin üzerine tek tek çizik atmaya başladım resmen:) Benimde geçen hafta donduruldu. Regli bekliyorum bende. Acaba opu dan sonra adette bir düzensizlik oluyor mu? yoksa günü gününe oluyor muyuz? biliyor musun?
Evet bende Güvenç Bey'in hastasıyım.Bir hafta oldu opu işlemi geçeli. Neden doğum kontrol hapı verdi peki? Gerçi herkesin tanısı ve tedavi süreci farklı olabiliyor ama . Merak ettimBen OPU 'dan 5 gün sonra regl oldum, bir önceki aya göre 20. gün oldu. Bu nedenle düzensizlik oldu diyebilirim ama doktorum benim gibi çok fazla yumurta toplanan hastalarda bunun normal olduğunu söyledi. Şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Tekrar regl olduğumda eğer bir sorun çıkmazsa transfer hazırlıklarına başlayacağız. Karıştırmıyorsam eğer, bizim doktorlarımız aynı seninle. Bahçeci Fulya'da Güvenç Bey'in hastasıyım ben.
İnşallah transfer günü, test günü, güzel haber vereceğimiz gün de hemencik gelir :)
Benim 28 tane yumurtam toplandı. Doktorum bana bizim özel durumumuzdan dolayı normale göre fazla doz verdiğini bu nedenle çok yumurta oluştuğunu ve çok fazla olduğu için rahimde oluşmuş veya oluşabilecek tahribatların azaltılması için bir ay ara vermemiz gerektiğini söyledi. Benim yaptığım araştırmalara göre çok yumurtlama olan durumlarda Opu'dan sonra transfer yapılırsa, tutunma ihtimali düşük oluyormuş. Rahmin toparlaması için bekliyor anladığım kadarıyla.Evet bende Güvenç Bey'in hastasıyım.Bir hafta oldu opu işlemi geçeli. Neden doğum kontrol hapı verdi peki? Gerçi herkesin tanısı ve tedavi süreci farklı olabiliyor ama . Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?