Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

7 yumurta toplanmisti ama hiçbiri ilerlemedi, doktor transfere gidemeyiz dedi. Bilemiyorum artik aklima şüphe getirmek istemiyorum ama 1 senede bu kadar gerilemesine inanamiyorum da... İlk denemenizde 6 embriyo olmuştu 2 si transfer edildi diğerlerini dondurmadik kaliteli değil diye sonra onlari da bulamadık...kan tahlillerimde hormon degerlerimde sorun yok gibi, ama nasip diyorum ya olacagi zaman da gelir inşallah...

Yok canım bit spermatazoondan olgun bir spermin olusmasi 60 gun sürüyor bir araştır istersen bi araştır için rahat etsin

srninlede ne kadar cok seyimiz benziyor..benimde ilk seferde 7 ikinci seferde 7 yumurta toplanmisti ilk seferde 3 embryo.olmustu ikincide hic olmamisti buyuk bir sok ve hayal kirikligiyla birlikte buyukte korku yasadim birdaha bebegim olmayacak diye...ama bana hep klasik ivf yapildi hic mikroenjeksiyon yapilmadi.bu sefer insallah mikroenjeksiyon olacak..senin sanirim hepsi mikroenjeksiyondu cunku Turkiyede klasik tup bebek yapan yer kalmamis pek.nerdeyse butun merkezler mikroenjeksiyon yapiyormus...

M

Mikroenjeksiyon diyorlar :) dedim ya suphelenmiyor degilim :) yumurta ve sperm kalitesino artiracak takviyeler bakiyorum:)

M

Mikroenjeksiyon diyorlar :) dedim ya suphelenmiyor degilim :) yumurta ve sperm kalitesino artiracak takviyeler bakiyorum:)
canim ari sutunu cok metediyorlar ben deniycem bu sefer ..okudunmu sayfasini bilmem daha oncelerden yaridan az yumurtalari dollenenlerin cogunun butun yumurtalari dollenmis ve 5. gune gitmis...ben bu sefer fark olaagini dusunuyorum Allahin izniyle...sizinlede sonucu burdan paylasicam zaten..bence sende dene..

Kizlar aranizda mikroenjeksiyon yapilipta buna ragmen hic embryosu olusmayan oldumu???

Ari sütü ben de düşünüyorum bu sefer bir de biesteron kullanmaya düşündüm bakalim. Halden anlayan biriyle konuşabilmek güzel 2 yoldan fazladır forumu takip ediyorum pek konusamamistim, biraz içim ferahladi:) tesekkur ederim, iyi geceler...inşallah iyi haberlerimizi paylasiriz hep :)

aynen canim bunun icin burdayiz zaten...herkese anlatilicak herkesle konusulucak sey degilki bunlar..burda hem dertlesip bem bilgilerimizi paylasiyoruz...sanada iyi geceler...

teşekkür ederim canım benim.benim opu sırasında sıvı birikmiş ödem olmuştu karnımda fazl ilaç yuklemelerinden

kizlar randevu icin son 3 gunum ..ilaclarada bir baslatabilseydim..zaman gecmek bilmiyor sanki...

arkadaşlar bende ekim ya da kasımda başlayacam kısmet olursa... bugün yaptırdığım amh testi sonucunu duyunca çoook üzüldüm... 0.8 çıktı bundan 3 sene yaptırdığımda 2.9 du çok cabuk bitmiş (((( şuan fsh ım 13 biosteron kullanıyorum... şuan sağ da bir solda bir yumurta görülüyor... benim gibi aynı durumda olan var mı????

meraba canim benimde amh 1 ama bu cokda kotu sayilmaz neden dersen Turkiyede alt sinir 2 olmasina ragmen bazi uzmanlar 1-2 arasi hala tam net karar verememis durumda..yani 1 de fena degil senin rakamda buna yakin olduguna gore cokda kotu sayilmaz...zaten ben.sonucumu doktoruma gosterincr evet sinirda ama hamilelik elde edilebilir bir sonuc demisti...brn bu forumda ve baska forumlardada neler okudum inanamadim..mesela 0.25 veya 0.13 ile tup bebekle hamile kalanlar bile olmuski bizimki onlara gore cok cok iyi..sakin umudunu kaybetme...

kizlar randevu icin son 3 gunum ..ilaclarada bir baslatabilseydim..zaman gecmek bilmiyor sanki...
Canım benm de randevum cumartesi günü bende heycanlıyım doktorum ne dicrk basıl bi tedavi önericek ilaçlara ne zaman başlıcam hakkımızda hayırlısı olsun inş

Merhabalar arkadaslar acaba sizden ne tahlil istedi dr benimki bisey atlamasin diye soruyorum önce ki testleri bakti d vitamini istedi.tpo guvartir seviyemi istedi okadar.sizinkileri merak ettim.bu arada herkese hayirli tedaviler benim 4 tüp bebek olacak.

hepimiz için hayırlısı olsun canım allah bu yolda yardımcımız olsun inş.

merhaba arkadaşlar aranızda ist tüp bebek merkezine giden var mı acaba ?

bende ekim kasım gibi dondurulmuş emriyoları düşünüyorum 3, denemem olacak adetimle gitmeyi düşünüyorum doktora 3, denemede her hangi bir araştırma yapılıyor mu acaba?

slm kızlar bende kasım da yaptıracağım ilk olacak istanbulda yaptıran varmı ücretler nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…