Merhaba
Ben de Güvenç Bey'in hastasıyım ve dedigin gibi cok memnun kaldım. Benim de transferim dun gerceklesti ve 29 ekimde test yaptiracagim. Insallah ust uste guzel haberler verebiliriz:)
Benim de son iki günüm rabbim güldürsün yüzümüzü inşallaahhhGünaydın canlartransferimin 8. Gunu, finale son 2 acaba bu sefer oldu mu ümit merak korku hepsi bi arada. Dualarinizi eksik etmeyin. Allah hepimizin kucaklarini doldursun :)
Ben de ben de varım:)@ayshn Bu topiğin ilk haberini sen vereceksin sanırım :)
Hayırlı haberler olur inşaallah
inşallah güzel haberleriniz alırız ya bizde umutlanırız sizin güzel haberlerinizle allh yardımcımız olsunBen de ben de varım:)
doktorum bana bir istatistik soylemedi ama arkadasim 2. gun bende 3. gun embryosuyla hamile kalip dogum yaptik..hemde benimki tek ve dondurulmustu...
Benim 8. Günüm ama akıntı olmadı hiç. Jel kullanıyor musun o geri geliyor olabilir mi?arkadaşlar ya bende beyazla bir akıntı oluyor kıvamlı böyle, normal mi bu habire çamaşır değiştiriyorum.bugün 3. gün daha
Az kalmış canım 4 gün daha . Biz daha transferi bekliyoruz :) sonra bir daha gün sayması var . geçse ya günler:)Kizlar iyi aksamlar günlerdir foruma bakamadim biraz once oturup tek tek okudum. Yeni gelen arkadaşlar olmus hosgelmisler. Allahim dileyen herkesin kucaklarini saglikli bebeklerle doldursun insallah. Ben asermeye basladim bile :) psikolojik galiba her dakika tursu yemek istiyorum. Of ya cabuk gelsin 20 ekim.
ya bana jel değil fitil verdiler. ağızdan alınıyor ama fitil olarak kullan ddi doktor. progestan. herkes jel mi kullanıyor??!!:-\jel kullanıyorum benimde aklıma o geldi doktorum jeli sık 5 dk yürü iyice emilsin demişti öyle yapıyorum ama geri mi geliyor anlamadım ki böyle süt kaymağı gibi kıvamlı birikerek geliyor ıslaklıkta ypaıyor çamaşırda
Bekliyoruz canım inşaallah mutlu haberlerinizi :) Vala kendi sonucumu bekler gibi bekliyorum topiktekilerin sonucunu :)Ben de ben de varım:)
evet canım az kaldı ama geçmiyor günler. inşallah sizlerinde hayırlısıyla transferi gerçekleşirde hep beraber burda gün sayarız.Az kalmış canım 4 gün daha . Biz daha transferi bekliyoruz :) sonra bir daha gün sayması var . geçse ya günler:)
canım bende progestan fitil kullanıyorum bendede aynı durum söz konusu çamaşır yetiştiremiyorum. 4 yıl önce kızımdada 3 ay aynı fitili kullanmıştım o zaman sormustum doktoruma tam olarak erimiyor ve geri geliyor demiştim düzenli zamanında kullandığın sürece sorun olmaz demişti. bu sefer çok takılmıyorum o yüzden ama içinin rahat etmesini istiyorsan bir danış istersen doktoruna.ya bana jel değil fitil verdiler. ağızdan alınıyor ama fitil olarak kullan ddi doktor. progestan. herkes jel mi kullanıyor??!!:-\
3 olmuş oluyor canım. benim de pazar toplandı çarşamba transfer edildi 3. gün embriyosu olarak. ben ce günlere çok takılmayın benim doktorum biz merkez olarak 3 ile 5 gün arasında fark olduğunu düşünmüyoruz dedi direk 3. gün transfer ettiCanlar bişey sormak istiyorum salı günü yumurtalar toplandı cuma transfer oluyo kaçıncı gün olmuş oluyo salıyıda sayıyormuyuz yani 3 mü 4 mü
canım bu konuda stres büyük faktör biliyorsun o yüzden hiç sıkıntı yapma nasıl düşünürsek öyle olur. benim bugün 9. günüm tabi ki kaygı oluyor ama rabbim diyorum bebeklerimin emaneti sana sen emanete hıyanet etmeyecek kadar büyüksün koru onları. bakalım benim de yarın test günüm:)Günaydın güzel anne adayları. .yarın transferim var hayirlisiyla. İşin en zor kısmı gün saymak bi yandan da bebeklerime kavuşacagim olumsuz düşünmek istemiyorum. Bu tedavide beklemediğim olumsuzluklar olsada bu düşüncelerden arınmak istiyorum
burası gerçekten çok farklı bi ortam çünkü derdimiz ortak ya da umudumuz ortak diyelim sevinenle seviniyor üzülenle üzülüyoruz.rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin aminnnnBekliyoruz canım inşaallah mutlu haberlerinizi :) Vala kendi sonucumu bekler gibi bekliyorum topiktekilerin sonucunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?