Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

burası gerçekten çok farklı bi ortam çünkü derdimiz ortak ya da umudumuz ortak diyelim sevinenle seviniyor üzülenle üzülüyoruz.rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin aminnnn

Ne kadar güzel anlatmissin arkadasim eşim den başka kimse bilmiyor transfer olduğumu birtek siz varsiniz sizlerle paylaşıyorum umutlarimi Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

hepinize günaydınlar kızlar. bildiğiniz gibi benim tüm her şey iptal oldu 2015 e erteledik tüp bebek işlemimizi. 3 ayı iyi değerlendirmek istiyorum inşallah doktora gitmeden kendiliğinden hamile kalırım,çok istiyorum. sizlere de çok dua ediyorum şekerler :) inşallah hepiniz pozitifleri görüp buraya bangır bangır yazarsınız ve umut ışığımız olursunuz hadi kızlar göreyim sizi

Tşk ederim cnm cevabın için 4. Gün sanırım pek uygulanmıyormuş o yüzden kafama takılmışti şimdi daha rahatladım

Aslında ben yumurta toplamaya kadar öyle rahattimki kendime şaşiyordum ne olduysa yumurta toplamadan sonra oldu..Bazı olumsuzluklar oldu hemen eşimin modu düştü bende çok etkilendim inş hepimiz için hayırlı olan neyse o olur..Rabbim yardımcımız olsun..inş yarın güzel sonuçlar alırsın bizde seviniriz cnm..

Canim JEL öyle bende hep islak bazen hic gelmio bazen gelio dayancaz artik

[Uç OTE="akgUvercin, post: 37335282, member: 136607"]Canlar bişey sormak istiyorum salı günü yumurtalar toplandı cuma transfer oluyo kaçıncı gün olmuş oluyo salıyıda sayıyormuyuz yani 3 mü 4 mü[/QUOTE]

Uc canim

TE="dygarslan, post: 37336764, member: 196049"]Ne kadar güzel anlatmissin arkadasim eşim den başka kimse bilmiyor transfer olduğumu birtek siz varsiniz sizlerle paylaşıyorum umutlarimi Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah[/QUOTE]

Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)

Sen de mi cuma öğrenen canım?
evet 8 ekim de transfer oldum dr um 17 sinde gel dedi ama ben yarın iş çıkışı yaptıracam testi Allah muhafaza olumsuz olursa iş yerinde öğrenmek istemiyorum yarın akşam belli olacak artık:)

Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)[/QUOTE]

8 ekimde transferim yapıldı. ben kızımda çok rahattım ya test günümde drum seminerdeydi geldiği gün özellikle yaptırmıştım 2 gün gecikmeli drumdan duymak istemiştim sonucu ama bu sefer nedendir bilmiyorum bende dayanamıyorum çıkacağını bilsem bugun gidip yapıcam nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…