Ben baslicam Isallahh ilaclarimi altimSelam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
burası gerçekten çok farklı bi ortam çünkü derdimiz ortak ya da umudumuz ortak diyelim sevinenle seviniyor üzülenle üzülüyoruz.rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin aminnnn
Ben baslicam Isallahh ilaclarimi altim
Saol Tesekur ederim ikinci benimde Isallahh hayirlisiyla olurTedavin hayırlı olsun canım
burası gerçekten çok farklı bi ortam çünkü derdimiz ortak ya da umudumuz ortak diyelim sevinenle seviniyor üzülenle üzülüyoruz.rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin aminnnn
3 olmuş oluyor canım. benim de pazar toplandı çarşamba transfer edildi 3. gün embriyosu olarak. ben ce günlere çok takılmayın benim doktorum biz merkez olarak 3 ile 5 gün arasında fark olduğunu düşünmüyoruz dedi direk 3. gün transfer etti
canım bu konuda stres büyük faktör biliyorsun o yüzden hiç sıkıntı yapma nasıl düşünürsek öyle olur. benim bugün 9. günüm tabi ki kaygı oluyor ama rabbim diyorum bebeklerimin emaneti sana sen emanete hıyanet etmeyecek kadar büyüksün koru onları. bakalım benim de yarın test günüm:)
inşallah senin benim hepimizin yüzünü güldürsün
oley y sonuç bekleyen 6 kişiyiz; Ayshn ,umut2255, dygarslan , secilk , m350 ve ben acelyaHerkese merhaba,
Listenin güncel halini aşağıda bulabilirsiniz. Eklenmek isteyenler özelden mesaj atabilir :)
Eki Görüntüle 1270996
Sen de mi cuma öğrenen canım?Ben de ben de varım:)
jel kullanıyorum benimde aklıma o geldi doktorum jeli sık 5 dk yürü iyice emilsin demişti öyle yapıyorum ama geri mi geliyor anlamadım ki böyle süt kaymağı gibi kıvamlı birikerek geliyor ıslaklıkta ypaıyor çamaşırda
Herkese merhaba,
Listenin güncel halini aşağıda bulabilirsiniz. Eklenmek isteyenler özelden mesaj atabilir :)
Eki Görüntüle 1270996
oley y sonuç bekleyen 6 kişiyiz; Ayshn ,umut2255, dygarslan , secilk , m350 ve ben acelya
evet 8 ekim de transfer oldum dr um 17 sinde gel dedi ama ben yarın iş çıkışı yaptıracam testi Allah muhafaza olumsuz olursa iş yerinde öğrenmek istemiyorum yarın akşam belli olacak artık:)Sen de mi cuma öğrenen canım?
TE="dygarslan, post: 37336764, member: 196049"]Ne kadar güzel anlatmissin arkadasim eşim den başka kimse bilmiyor transfer olduğumu birtek siz varsiniz sizlerle paylaşıyorum umutlarimi Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?