bende sonuç bekliyorum ki 30 ekim dr 15 gun yaptır test dedı ozamna kadar dayanabılırsemoley y sonuç bekleyen 6 kişiyiz; Ayshn ,umut2255, dygarslan , secilk , m350 ve ben acelya
Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)
bende sonuç bekliyorum ki 30 ekim dr 15 gun yaptır test dedı ozamna kadar dayanabılırsem
Kizlar benim durumu yasamis birileri varsa aranizda bir sey sorucam. Ben 3 hafta once rahim yapisikligi ameliyatimi oldum ilaclarimi kullaniyorum (estrofem ve progestan) son 1 hafta kaldi. DOktorum ilaclari kullanman bitince adet goreceksin 3 . gunu gel dondurulmuslarin transferi icin tedaviye baslayalim dedi. Simdi merak ediyorum bu ilaclari kullanip biraktiktan ne kadar sonra adet gorebilirim? Sonrasinda da transfere kadar olan surecte neler olacak? Sona yaklastikca heyecan iyice basmaya basladi artik. Ah su kasim bi gel artik
TE="dygarslan, post: 37336764, member: 196049"]Ne kadar güzel anlatmissin arkadasim eşim den başka kimse bilmiyor transfer olduğumu birtek siz varsiniz sizlerle paylaşıyorum umutlarimi Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
evet 8 ekim de transfer oldum dr um 17 sinde gel dedi ama ben yarın iş çıkışı yaptıracam testi Allah muhafaza olumsuz olursa iş yerinde öğrenmek istemiyorum yarın akşam belli olacak artık:)
Gunaydinnnn canlarrr bugün 7.gün artik heyecan n artik pazartesi te kaldi 3aldi:):):)
Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)
Hayırlısı olsun kızlar umarım gönlünüze göre olur (sonuç bekleyen mesajını göremediğim varsa onlarında) , hayırlı sonuçlarınızı bekliyor olacağım :)bende sonuç bekliyorum ki 30 ekim dr 15 gun yaptır test dedı ozamna kadar dayanabılırsem
Ne bileyim 11de cikar bence
Canım şimdi özel bir hastahaneye aradım 10 günden önce kesinlikle çıkmaz diyorlar
11olmuo mu senin cumartesi
Kizlar benim durumu yasamis birileri varsa aranizda bir sey sorucam. Ben 3 hafta once rahim yapisikligi ameliyatimi oldum ilaclarimi kullaniyorum (estrofem ve progestan) son 1 hafta kaldi. DOktorum ilaclari kullanman bitince adet goreceksin 3 . gunu gel dondurulmuslarin transferi icin tedaviye baslayalim dedi. Simdi merak ediyorum bu ilaclari kullanip biraktiktan ne kadar sonra adet gorebilirim? Sonrasinda da transfere kadar olan surecte neler olacak? Sona yaklastikca heyecan iyice basmaya basladi artik. Ah su kasim bi gel artik
Herkese merhaba,
Listenin güncel halini aşağıda bulabilirsiniz. Eklenmek isteyenler özelden mesaj atabilir :)
Eki Görüntüle 1270996
Canim hayirli olsun benimde donmus oldu bugun 7.gun inan beklemek te enzor kisim tranfeer sonrasi adetin 3.gunu estrofem baslatiyorlar bir kez kontrol var 15.gunnu sonra adetin 16-21 ci gunleri arasida transfer sonra estrofem coraspron folik jel hibor igne pruloton igne derken beklioz
Ne bileyim 11de cikar bence
Merhaba cnm bende rahim yapişikligindan amaliyat oldum geçmiş olsun..ilaçlar bitince 1 hafta içinde adet oluyosun cnm herşey yolunda giderse 12. 16. Günler arasında transferin olur hayırlı olsun inş
Desene daha cok isimiz var. Ozellikle yumurta toplanmasindan sonra ignelerden kurtuldum bitti zannetmistim ama anladim ki daha yiyecek cok ignemiz varmis :) bu arada senin sonuc almana cok az kalmis. umarim cok mutlu hayirli haberler alirsin.
ben 12 sınde yaptırabılırım test dayanamam daha 1. gunum 11 gun var testte
siz önce yaptırın sizin hamile haberine sevinelim banada bir umut olsunDayanamionki sona dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?