Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar benim durumu yasamis birileri varsa aranizda bir sey sorucam. Ben 3 hafta once rahim yapisikligi ameliyatimi oldum ilaclarimi kullaniyorum (estrofem ve progestan) son 1 hafta kaldi. DOktorum ilaclari kullanman bitince adet goreceksin 3 . gunu gel dondurulmuslarin transferi icin tedaviye baslayalim dedi. Simdi merak ediyorum bu ilaclari kullanip biraktiktan ne kadar sonra adet gorebilirim? Sonrasinda da transfere kadar olan surecte neler olacak? Sona yaklastikca heyecan iyice basmaya basladi artik. Ah su kasim bi gel artik

Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)

8 ekimde transferim yapıldı. ben kızımda çok rahattım ya test günümde drum seminerdeydi geldiği gün özellikle yaptırmıştım 2 gün gecikmeli drumdan duymak istemiştim sonucu ama bu sefer nedendir bilmiyorum bende dayanamıyorum çıkacağını bilsem bugun gidip yapıcam nerdeyse[/QUOTE]

Aslinda 18inde olabilir mi

Canim hayirli olsun benimde donmus oldu bugun 7.gun inan beklemek te enzor kisim tranfeer sonrasi adetin 3.gunu estrofem baslatiyorlar bir kez kontrol var 15.gunnu sonra adetin 16-21 ci gunleri arasida transfer sonra estrofem coraspron folik jel hibor igne pruloton igne derken beklioz

Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)[/QUOTE]

evet 8 ekim de transfer oldum dr um 17 sinde gel dedi ama ben yarın iş çıkışı yaptıracam testi Allah muhafaza olumsuz olursa iş yerinde öğrenmek istemiyorum yarın akşam belli olacak artık:)

Gunaydinnnn canlarrr bugün 7.gün artik heyecan n artik pazartesi te kaldi 3aldi:):):)

Canim transferin ne zaamndi benim test 21ama ben 20sinde yapcam dayanamaycammmm:):):)

8 ekimde transferim yapıldı. ben kızımda çok rahattım ya test günümde drum seminerdeydi geldiği gün özellikle yaptırmıştım 2 gün gecikmeli drumdan duymak istemiştim sonucu ama bu sefer nedendir bilmiyorum bende dayanamıyorum çıkacağını bilsem bugun gidip yapıcam nerdeyse[/QUOTE]

bende sonuç bekliyorum ki 30 ekim dr 15 gun yaptır test dedı ozamna kadar dayanabılırsem
Hayırlısı olsun kızlar umarım gönlünüze göre olur (sonuç bekleyen mesajını göremediğim varsa onlarında) , hayırlı sonuçlarınızı bekliyor olacağım :)

Merhaba cnm bende rahim yapişikligindan amaliyat oldum geçmiş olsun..ilaçlar bitince 1 hafta içinde adet oluyosun cnm herşey yolunda giderse 12. 16. Günler arasında transferin olur hayırlı olsun inş

[Cumartan, post: 37340567, member: 196049"]Evet canım cumartesi 11 oluyor mecburen bekliyorum ama eşim 20 sinden önce yaptırmayı istemiyor öf nekadar rahat bir adam yaa ☺[/QUOTE]

Cumartesi olur bence canim strese yapma ikna etmeye calis

Herkese merhaba,
Listenin güncel halini aşağıda bulabilirsiniz. Eklenmek isteyenler özelden mesaj atabilir :)

Eki Görüntüle 1270996

arkadaşım özür dilerim özel mesaj atmayı başaramadım eksik yerlerimi doldurayım istedim tedavi başlangıcı 4 ağustos doktorumuz yumurta toplamadan sonra 1 ay dinlendirdi. İlk deneyişim , sebebe gelince kist ameliyatı yüzünen bir tarafımın tüp ve yumurtaları alındı bu kadar tablodaki bütün arkadaşlarıma yatıp kalkıp dua ediyorum. Allah hepimizin sesini duasını duysun

Desene daha cok isimiz var. Ozellikle yumurta toplanmasindan sonra ignelerden kurtuldum bitti zannetmistim ama anladim ki daha yiyecek cok ignemiz varmis :) bu arada senin sonuc almana cok az kalmis. umarim cok mutlu hayirli haberler alirsin.

Merhaba cnm bende rahim yapişikligindan amaliyat oldum geçmiş olsun..ilaçlar bitince 1 hafta içinde adet oluyosun cnm herşey yolunda giderse 12. 16. Günler arasında transferin olur hayırlı olsun inş

Tesekkur ederim cevabin icin, yapisiklik tekrarlamazsa sanirim transfer icin son 1 ay icine girmis oluyorum bu durumda.Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Desene daha cok isimiz var. Ozellikle yumurta toplanmasindan sonra ignelerden kurtuldum bitti zannetmistim ama anladim ki daha yiyecek cok ignemiz varmis :) bu arada senin sonuc almana cok az kalmis. umarim cok mutlu hayirli haberler alirsin.

İnsallah canim asil is transferden sonra baslioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…