Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ahhhhh şu kasım ayı gelsede bizde hayırlısıyla tedavimize başlasak.günler geçmiyor artık bana

Selam kızlar yarın transferden önce ki son kontrolüme gidiyorum Allah nasip eder bir sorun çıkmazsa kasımın ilk haftası transferim gerçekleşecek.7 tane kardan bebeklerim var benim de.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

["acelyacicegi, post: 37342977, member: 629575"]hayırlı olsun mervecim. bnm de 3. günüm.şimdi prulotn ignemi yapıp geldim çok aciyo yaw.[/QUOTE]

Canim seninde 3gunde birbmi pruloton depot 500mg

[QUerve10er, post: 37343119, member: 346208"]canım bende hıbor kullanıyorum vurunca kıvranıyorum kollar mosmor oldu dr testte kadar göbektende vurabılırsın dedı[/QUOTE]

Hibor bende yapiom göbek mosmorrr

Hibori

Yasin da kucukmus kii neden hemencik tupe gectiniz ki seker. Ayrica hakkinizda hayirlisi olsun insallaj
Canm sorunumuz belliydi hani beklmk sadece zaman kaybiydi o yüzden Esim 31yasnda bi an önce babalik özlemini tatsn istyrm çok istyo Esim bide biz3cocuk istyrz tabi bitaneyi bulun önce diyenler var ama ben rabbimden istyrm onun hazinesi coookk.. Büyükderdi veren dermaninida verir ben umitliyim olacak bu sefer bebisimiz

ayyyyhh insallah canm ya cokk basindaym heycan yok merak var bekleme surecnde heycanlnrm herhalde bi an once bebegme kavusmak sarlmak istyrm olmayn bebegmi ozledim allahim nolur ver artk yavrumu ... İnsallahh once senden guzel haber alrz canm

canım bende hıbor kullanıyorum vurunca kıvranıyorum kollar mosmor oldu dr testte kadar göbektende vurabılırsın dedı
benimki kalçadan. inşallah tüm cektiklerimize değer. bnm dün geceden beri sağ kasigima iğne gibi batmalar sancılar geliyor. bugün 5 dk lik, ilik suyla dus aldım. daha iyiyim. kabızlık için kayisilari üzeri taşacak kadar su koyup pisirdim. sonra blendirle ezdim çorba gibi oldu, tencremi buzdolabına koydum her yemekten snr bi kase içiyorum sana da öneririm canım

sağol canım benim inşallah bu surecteki herkes in yüzü güler ve güzel bebislerini kuçaklarına alirlar ins. tabi sende allahın izniyle

butün acılara değer annelik bence hepimiz hamille kalalımda tüm acılar unutulur :)

evet 8 ekim de transfer oldum dr um 17 sinde gel dedi ama ben yarın iş çıkışı yaptıracam testi Allah muhafaza olumsuz olursa iş yerinde öğrenmek istemiyorum yarın akşam belli olacak artık:)
İnşallah olumsuz olmayacak canım,hepimiz pozitifleri gorucez Allahın izniyle. Ben de yarın aksama anca öğrenirim. Senin doktorun da transfer gününü sayiyor heralde.benim yarin transferle bersber 11.gunum.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim saati bile şaşmayan regl günüm bu ay gelmedi tedavim 12 kasımda başlayacaktı.uçak biletimi bile almıştım 11 kasıma.çok geçikmese bari

Benim saati bile şaşmayan regl günüm bu ay gelmedi tedavim 12 kasımda başlayacaktı.uçak biletimi bile almıştım 11 kasıma.çok geçikmese bari

Arkadasim belli mi olur bakarsin iyidir gecikmesi :) :) :)
Yanlis arkadaslar bende bugun asiri bir karamsarlik var 3 gun iyidim ama bugun ne bileyim hic belirtide yok bir beyaz akinti bide yatmaktan hafif bel agrisi halsizlik offf offff

Canım benim de sol kasikta surekli batma var. Transfeeden beri boyle. Aldigimiz hormonlardan oluyormus diye açıklama yapmislardi bana.

Arkadasim belli mi olur bakarsin iyidir gecikmesi :) :) :)
Yanlis arkadaslar bende bugun asiri bir karamsarlik var 3 gun iyidim ama bugun ne bileyim hic belirtide yok bir beyaz akinti bide yatmaktan hafif bel agrisi halsizlik offf offff
Ahhh canım benim nerde benim geçen ay 2 tüpümde alındı.belirti arama canım benim 2 tane düşükle sonuçlanan denemem oldu hiçbir belirti olmamıştı.herkeste farklılık gösterebilşyor.karamsarlığa kapılmak yok hep pozitif düşünüyoruz :)

Tesekkur ederim arkadasim ins hepimiz alicagiz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…